thetrojan01 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Το ADSL μόντεμ μου είναι το Jetspeed 520ι και φέρει λογότυπο ΟΤΕ. Έχω κάνει firmware update, αν και -νομίζω- από πριν είχε το ίδιο πρόβλημα με τώρα: Κάθε μία περίπου ώρα (δεν υσχίει πάντα), τα λαμπάκια δείχνουν κανονική λειτουργία, αλλά κανένας υπολογιστής δέν έχει πρόσβαση στο Ίντερνετ. Χρειάζεται να βγάλουμε και να ξαναβάλουμε το καλώδιο της τροφοδοσίας και.... Φτιάχνεται. Τι να κάνω εγώ, ο δόλιος, που θέλω να κατεβάσω διανομή του fedora core και μου "μουλαρώνει" το μόντεμ κάθε τρεις και λίγο? Πώς θα το κάνω να μην σταματά έτσι, στα καλά καθούμενα?
poulinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 a.dokimase to firmware pou den einai gia ote.kanei b.an den piasei auto dose karfota dns sto pc sou.episis an den piasei auto petato kai pare kati sosto giati auto ine gia klamata.
thetrojan01 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 symphonw file, gia xontra, maura klamata... thanks anyways pou lene kai oi Kanadezoi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.