Προς το περιεχόμενο

Μετακομίζω. Μεταφορά τηλεφωνικής γραμμής και DSL.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετακομίζω και θέλω να μεταφέρω το DSL στο καινούριο σπίτι. Θα πάω τη δευτέρα στον ΟΤΕ να τους πω. Επειδή όμως σε 10 μέρες φεύγω, και θα αργήσω να επιστρέψω, ξέρει κανείς πόσες μέρες χρειάζεται να γίνει η μεταφορά?

Δημοσ.

κανενας δεν ξερει.ουτε κι ΟΤΕ.για τον πολυ απλο λογο οτι εσυ μπορεις να θελεις να μετακομισεις τη γραμμη σου,αλλα ο ΟΤΕ δεν θα μετακομισει το port σου.μπορει πολυ ομορφα και ωραια να περιμενεις 2 μηνες να βαλουν πορτες... :):):):):)

σου εφτιαξα τη διαθεση ε?

Δημοσ.

Epeidh kai egw to perasa,an yparxei dia8esimothta na ypologizeis kamia 20aria meres,emena toso ekane!Twra an den yparxei dia8esimothta ports 8a mple3eis..an h metakomish ginei alla kentro den alla3eis 8a einai to kalytero gia sena afou paizei na mh xasei oute mia mera adsl,leme twra...pantws emena gia edw Patra mou eixe proteinei kapoios gia na mh mple3w na krathsw to idio noumero k as allaza kentro.Tespa,kalh tyxh!

Δημοσ.

Σε φίλο μου έκανε 3 μέρες (Βέβαια τα δυο σπίτια ήταν στο ίδιο τηλεφωνικό κέντρο). Για την ακρίβεια Πέμπτη πήρε τηλέφωνο, Δευτέρα τον συνδέσανε στο καινούργιο σπίτι.

Δημοσ.

αν έχεις φορητότητα (κρατάς τον ίδιο αριθμό στο νέο κέντρο που πηγαίνεις), ενδέχεται να καθυστερήσει στο διπλό η μεταφορά.

Μετακομίζω και θέλω να μεταφέρω το DSL στο καινούριο σπίτι. Θα πάω τη δευτέρα στον ΟΤΕ να τους πω. Επειδή όμως σε 10 μέρες φεύγω, και θα αργήσω να επιστρέψω, ξέρει κανείς πόσες μέρες χρειάζεται να γίνει η μεταφορά?
Δημοσ.

Apla an exeis kai allo paroxo gia to internet prepei na apefthyntheis ston paroxo kai oxi ston ote.

Δημοσ.

Πέμπτη πήρα τηλέφωνο για αίτηση μεταφοράς, Σάββατο πρωί ήρθε ο τεχνικός, και Δευτέρα (αύριο) μου είπαν ότι θα ενεργοποιηθεί το τηλέφωνο και η DSL στο νέο σπίτι. Τα δύο σπίτια απέχουν 100 μέτρα.

Δημοσ.

καλημερα δωστους το κινητο σου να σε καλεσουν,μηπως βρης ετσι καποια λυση. :-o

Δημοσ.
Πέμπτη πήρα τηλέφωνο για αίτηση μεταφοράς, Σάββατο πρωί ήρθε ο τεχνικός, και Δευτέρα (αύριο) μου είπαν ότι θα ενεργοποιηθεί το τηλέφωνο και η DSL στο νέο σπίτι. Τα δύο σπίτια απέχουν 100 μέτρα.

Κι εγω μετακόμισα, κι εμένα τα 2 σπίτια απέχουν 100 μέτρα, αλλα ο ΟΤΕ για τη μεταφορά τηλεφώνου μου έκλεισε ραντεβού για τις 4 Ιουλίου (απο 10/6 που πήρα τηλ.) ! Πολύ δουλειά αυτά τα παιδιά, τι να πω... :?

Δημοσ.
Κι εγω μετακόμισα, κι εμένα τα 2 σπίτια απέχουν 100 μέτρα, αλλα ο ΟΤΕ για τη μεταφορά τηλεφώνου μου έκλεισε ραντεβού για τις 4 Ιουλίου (απο 10/6 που πήρα τηλ.) ! Πολύ δουλειά αυτά τα παιδιά, τι να πω... :?

Καλημερα καλα εισαι γειτονα μην παραπονιεσαι υπαρχουν και χειροτερα στα cabletv π.χ 3 μηνες :cry:

Δημοσ.

Σχεδιάζω να πάω στον ΟΤΕ αύριο-μεθάυριο να κάνω αίτηση μεταφοράς. Για να αφαιρέσουν την γραμμή από το παλιό σπίτι πρέπει να έρθουν εδώ πάλι? Από τη μέρα που θα κάνω την αίτηση μέχρι να το μεταφέρουν στο καινούριο σπίτι, θα έχω DSL στο παλιό σπίτι μέχρι να γίνει η μεταφορά, ή θα διακοπεί αμέσως?

Δημοσ.

για να σου κοψουν την γραμμη δεν χρειαζεται να ερθει τεχνικος στο σπιτι.κανενας δεν ξερει σχετικα με το δευτερο που ρωτας.σπιτι ειχα κοψει την τηλεφωνικη γραμμη αλλα η dsl γραμμη ειχε μεινει ενα μηνα.

Δημοσ.

Αυτό με το DSL το έχω ξανακούσει. Κάποια φίλη μου ξέχασε να πληρώσει το λογαριασμό και της έκοψαν το τηλέφωνο. Είχε όμως DSL. Δεν ξέρω πόσο κράτησε όμως.

Δημοσ.

Λοιπόν...

Τρίτη πήγα στον ΟΤΕ για μεταφορά γραμμής και DSL.

Για DSL μου λένε, πρέπει να μιλήσεις με ΟΤΕΝΕΤ. Από δω θα μεταφέρεις μόνο τη γραμμή.

ΟΚ λέω και κανονίζω να κόψουν τη γραμμή από το παλιό σπίτι την Πέμπτη. Ρωτάω πόσες μέρες περίπου θα κάνουν να έρθουν στο καινούριο σπίτι και μου λέει 20 εργάσιμες.

Πάω σπίτι και ρωτάω και την ΟΤΕΝΕΤ τι πρέπει να κάνω για τη μεταφορά.

Μου λένε... Μόλις σου κάνουν τη μεταφορά της γραμμής, έχει ένα έντυπο μεταφοράς στο site μας, τύπωσε το, συμπλήρωσε το και στείλε μας το με φαξ.

ΟΚ. Σάββατο έρχονται από τον ΟΤΕ στο καινούριο σπίτι, μου μεταφέρουν τη γραμμή, ενώνω το modem και βλέπω ότι μπαίνω internet μια χαρά.

Γιατί να στείλω αίτηση μεταφοράς στην ΟΤΕΝΕΤ τότε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...