gntelmp Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Ξαφνικά η philips tft οθόνη μου, άρχισε να τα δείχνει όλα ροζ. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει. Μήπως χρειάζεται απομαγνητισμό? Και αν "ναι", πως?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δεν υπαρχει ο απομαγνητισμος στις tft. Μαλλον το καλωδιο που συνδεει το πανελ με την ηλεκτρονικη πλακετα τα 'παιξε και θελει αλλαγη...
chill Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Μπήκε το "Koritsi_Gia_PC" στον υπολογιστή σου από δω και πέρα θα τα βλέπεις όλα ροζ δεν υπάρχει γιατρειά....xD Αν υπάρχει κανένα reset to facory settings στις ρυθμίσεις του panel δεν το δοκιμάζεις μπας και....
gntelmp Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Κατάλαβα. Ήρθε η ώρα για καινούρια οθόνη. Σ'ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση GeorgeMan!
gntelmp Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Μπήκε το "Koritsi_Gia_PC" στον υπολογιστή σου από δω και πέρα θα τα βλέπεις όλα ροζ δεν υπάρχει γιατρειά....xD Αν υπάρχει κανένα reset to facory settings στις ρυθμίσεις του panel δεν το δοκιμάζεις μπας και.... Αν το κορίτσι που μπήκε στο pc είναι σαν αυτά του avatar σου, τότε δεν πειράζει. Θα μπω και γω μέσα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Oχι δεν ηρθε η ωρα για νεα οθονη. Εαν ειναι στην εγγυηση, μπορεις να πας να στο αλλαξουν, δεν ειναι κατι τοσο δυσκολο... Επισης, δεν για σκονες στο βισμα της οθονης.
mihalakis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 2 τινά. είτε ο υπολογιστής σου είναι gay είτε έχεις πρόβλημα με την κάρτα γραφικών σου. Βέβαια πρώτα κοίταξε τα καλώδια σου και αν μπορείς δοκίμασε την οθόνη σε άλλη κάρτα γραφικών.Εμένα μου το έκανε πριν λίγο καιρό (σε φιλιψ τι εφ τιιι πάλι) αλλά τελικά ήτο η κάρτα γραφικών που είχε γίνει gay.Μετά την αντικατάστασή της όλα επανήλθαν
TNT1982 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 αρχισε σιγα σιγα τα πειραματα...το κανει κρυα η ζεστη?το κανει σε τεξτ mode? σε ποια αναλυση?να απομονωσεις σιγα σιγα το προβλημα..
xpapias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Εμένα μου κάνει κάτι τέτοια όταν για κάποιο λόγο κουνηθεί λίγο η κάρτα γραφικών και δεν κουμπώνει πάνω στη μητρική. Δοκίμασε μήπως φταίει κάτι τέτοιο. Επίσης δοκίμασε να καθαρίσεις τις επαφές της.
Sadamiraq Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Εγω στο ιντερνετ καφε που παω εχει τρια pc που εχουν αυτο το προβλημα και τα τρια ειδα οτι ειχαν προβλημα με το καλωδιο της οθονης που συνδεετε στην καρτα γραφικων δοκιμασε ενα αλλο καλωδιο.Βασικα εγω ειχα αυτο το προβλημα στο δικο μου to pc αλλα το χρωμα ηταν κιτρινο....Ελεινο?:-?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.