silverthan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Τι έγινε ρε παιδιά? Ηρθε επιτέλους???? Στο wizard μου βγάζει ότι υπάρχει κάλυψη!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 στο Ηράκλειο είχε έρθει ιδιόκτητο εδώ και καιρό...αλλά όχι σε όλα τα dslams του... πλέον νομίζω είναι σε όλα...υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβριο θα είσαι adsl2+
gvardal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Πριν από λίγες ώρες μου ήρθε sms από τη Forthnet ότι η γραμμή μου θα διακοπεί την Τετάρτη 2/7 προκειμένου να γίνει adsl2+! Λέτε να έφτασε το πλήρωμα του χρόνου? Θα σας ειδοποιήσω την Τετάρτη το απόγευμα. Το σπίτι μου είναι Κηπούπολη...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 για να σου έστειλαν sms κάτι θα ξέρουν...
silverthan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 στο Ηράκλειο είχε έρθει ιδιόκτητο εδώ και καιρό...αλλά όχι σε όλα τα dslams του...πλέον νομίζω είναι σε όλα...υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβριο θα είσαι adsl2+ Therissos, Knosssos, Ariadni, σίγουρα δεν είχανε πάντως.... Αντε να δούμε πόσο θα κάνει τώρα (περιμένω τον courier)
Mr V Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 παιδια μενω ευβοια στην περιοχη αλιβερι οπου ειναι και το εργοστασιο της δεη....ξερετε ποσο καιρο θα κανει για να βαλει ιδιοκτητο εω η forthnet?στην χαλκιδα που ειναι πρωτευουσα του νομου εχουν ηδη αλλα στο site οταν βαζω τηλ δεν μ λεει ποτε απλα οτι αυτη την στιγμη δεν υπαρχει....
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 παιδια μενω ευβοια στην περιοχη αλιβερι οπου ειναι και το εργοστασιο της δεη....ξερετε ποσο καιρο θα κανει για να βαλει ιδιοκτητο εω η forthnet?στην χαλκιδα που ειναι πρωτευουσα του νομου εχουν ηδη αλλα στο site οταν βαζω τηλ δεν μ λεει ποτε απλα οτι αυτη την στιγμη δεν υπαρχει.... κατι παρομοιο γινετε στον πειρεα.ολως ο πειραιας εχει εκτος απο ενα σημειο του πειραια που κανεις δεν ξερει το γιατι.καποιοι λενε οτι δεν μπορουν να περαστουν καλωδια.οτι δεν αφηνουν κτλ.
silverthan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 23/07/2008 20:55 To αίτημά σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση. 17/07/2008 12:29 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 17/07/2008 12:29 Ολοκλήρωση δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ 17/07/2008 12:29 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet Πόσο ακόμα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 καμιά 15αρια μέρες τουλάχιστον
gvardal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να πιάσω 24Mbps αλλά απογοητεύτηκα όταν είδα το modem να κλειδώνει στα 12Mbps... Δεν είναι πολύ χαμηλότερο από το αναμενόμενο? Ή μήπως είχα μεγάλες προσδοκίες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να πιάσω 24Mbps αλλά απογοητεύτηκα όταν είδα το modem να κλειδώνει στα 12Mbps... Δεν είναι πολύ χαμηλότερο από το αναμενόμενο? Ή μήπως είχα μεγάλες προσδοκίες? δεν υπάρχει αναμενόμενο στα 24mbps... το τι θα πιάσεις βασίζεται κυρίως στην απόσταση σου από το dslam και μετά από άλλους παράγοντες όπως το πόσο καλή είναι η γραμμή το αν υπάρχουν προβλήματα στην καλωδίωση του σπιτιού, μπρίζες του ΟΤΕ κτλπ κτλπ πόσα db downstream line attenuation δείχνει το router σου?
gvardal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 πόσα db downstream line attenuation δείχνει το router σου? downstream line attenuation: 16db
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 τι router έχεις? τρέχεις σε adsl2+ mode? μήπως οι μπρίζες σου είναι του ΟΤΕ? φιλτράκια έχεις βάλει σε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές του σπιτιού? (ακόμα και σε fax & συναγερμό) το router το έχεις με κοντό καλώδιο και απευθείας στην μπρίζα? δοκίμασες να δεις πόσο συγχρονίζει το router χωρίς καμία συσκευή πάνω στην γραμμή?
poulinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 θα πρεπε να ειχες παραπανω κανονικα αλλα ποτε δεν ξερεις την ποιοτητα του χαλκου διοτι δεν ειναι μονο το θεμα της αποστασης.
gvardal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 τι router έχεις? τρέχεις σε adsl2+ mode?μήπως οι μπρίζες σου είναι του ΟΤΕ? φιλτράκια έχεις βάλει σε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές του σπιτιού? (ακόμα και σε fax & συναγερμό) το router το έχεις με κοντό καλώδιο και απευθείας στην μπρίζα? δοκίμασες να δεις πόσο συγχρονίζει το router χωρίς καμία συσκευή πάνω στην γραμμή? Έχω το Netgear DG834G v2 αλλά και με το Siemens που έδινε η Forthnet οι τιμές ήταν οι ίδιες... Φίλτρα έχω βάλει παντού και το Netgear συνδέεται με κοντό καλώδιο με την πρίζα. Δεν υπάρχει άλλη συσκευή στην πρίζα. Τι εννοείς με το αν οι πρίζες είναι του ΟΤΕ? Υπάρχουν κι άλλες πρίζες τηλεφώνου? Το ότι το Noise Margin "παίζει" από 4-7 έχει καμία σχέση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.