Προς το περιεχόμενο

Ιδιόκτητο δίκτυο Forthnet στο Ηράκλειο Κρήτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πιστεύω πως η ερώτησή σου δεν έχει ειρωνικό ύφος...

Σου απαντώ λοιπόν πως, σε αντίθεση με ορισμένους που δεν τους νοιάζει να πληρώνουν αέρα, υπάρχουν και κάποιοι που πληρώνουν για να έχουν κάτι συγκεκριμένο και, αντ' αυτού, έχουν κάτι πολύ κατώτερο.

Ποιός ο λόγος να πληρώνω 2 πάγια αφού πήγα στη Forthnet για να γλιτώσω το ένα του ΟΤΕ? Γιατί να πληρώνω για 24Mbps και να έχω 2Mbps? Δεν μπορώ να διεκδικήσω χρήματα πίσω? Κι αν το ιδιόκτητο υλοποιηθεί σε 1 χρόνο? Θα πληρώνω τζάμπα λεφτά, λεφτά του αέρα?

Εκεί πήγαινε ο δικηγόρος κι όχι προφανώς για να φτιάξει το δίκτυο! Πνευματώδες πάντως...

Για να επιστρέψουμε στο θέμα, ο λόγος που πληρώνεις πάγιο 2play πριν έρθει το ιδιοκτητο δικτυο είναι για να εχεις και απεριόριστες κλήσεις πέρα απο το ίντερνετ.

Να το πω πιο απλα: Αν δεν είχες 2play θα πλήρωνες γύρω στα 20 euro για το adsl και εξτρα τις κλησεις σου.Τώρα πληρώνεις 40 και εχεις απεριόριστες κλήσεις.

Αρα λογικά ακόμα και με πάγιο ΟΤΕ σε συμφέρει,εκτός κι αν δεν κάνεις τηλεφωνήματα...Οπότε τότε καλύτερα άλλαξε πρόγραμμα!

• Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά όλα αυτά που λέτε αλλά μιλάτε για μάγκες ενώ όσοι έχουμε κάνει αίτηση σε Forthnet ουσιαστικά είμαστε κορόιδα!

Επειδή η κουβέντα μπορεί να τραβήξει μακριά την σταματάω εδώ για να μην βγούμε offtopic.

Ξέρει τουλάχιστον κάποιος Χριστιανός πότε θα περάσουμε στο ιδιόκτητο?

• Super Moderators
Δημοσ.

στο site της Forthnet τι λέει για αναμενόμενη κάλυψη όταν βάζεις τον τηλεφωνικό σου αριθμό?

Δημοσ.
Καλά όλα αυτά που λέτε αλλά μιλάτε για μάγκες ενώ όσοι έχουμε κάνει αίτηση σε Forthnet ουσιαστικά είμαστε κορόιδα!

Επειδή η κουβέντα μπορεί να τραβήξει μακριά την σταματάω εδώ για να μην βγούμε offtopic.

http://adslwizard.forthnet.gr

Μπες εδω και δες αν καλύπτεσαι ήδη απο το ιδιοκτητο δικτυο ή πότε εχει αναμενόμενη κάλυψη

Δημοσ.

δεν λεμε αυτο.απλα σου εξηγουμε οτι δεν φτεει η καθε ετερεια που αργει να μπει το ιδιοκτυτο ουτε κατι γινετε επιτηδες.ειναι πολα πραγματα.απο οπτικες να περαστουν οποτε ολη η γραφειοκρατεια.εδω στο ηρακλειο ο δημαρχος(ηρακλειο αττικης)εκανε παραπονα οτι χαλανε τους δρομους.οτι ειναι μπουρδελο η περιοχη δεν τον πειραξε η οπτικη τον πειραξε.στην ελλαδα οτι καλο παει να γινει περναει απο χαλια κυματα .μετα ειναι να φτιαχτει η αιθουσα παροχων μεσα στον οτε και αλλα τοσα που τα κανουν τριτες ετερειες.

Δημοσ.
http://adslwizard.forthnet.gr

Μπες εδω και δες αν καλύπτεσαι ήδη απο το ιδιοκτητο δικτυο ή πότε εχει αναμενόμενη κάλυψη

Διαθεσιμότητα broadband υπηρεσιών Forthnet 2play & Forthnet ADSL:

Στην περιοχή σας είναι διαθέσιμες οι ταχύτητες έως 4096 εκτός ιδιόκτητου δικτύου Forthnet.

Αρ. τηλεφώνου: 2810 ****** Είδος σύνδεσης: PSTN

Κέντρο: ΚΝΩΣΣΟΣ (KNOS)

Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet:

Αναμενόμενη κάλυψη: 30/06/2008 Η ημερομηνία ενεργοποίησης μεταφέρεται λόγω καθυστερήσεων στην ανάπτυξη των ιδιοκτητων υποδομών οπτικών ινών.

Tελευταία ενημέρωση:04/04/2008

Μήπως θα έπρεπε η Forthnet, ως δείγμα καλής θέλησης, να αναβαθμίσει όσους περιμένουν να μπουν στο ιδιόκτητο δίκτυο σε 4 Mbps? Εμένα πάντως η αναβάθμιση σταμάτησε στα 2Mbps...

30/6 και βλέπουμε...Πάντως η ημερομηνία αλλάζει κάθε δίμηνο και μεταφέρεται 2 μήνες μετά!

Εντάξει, δεν φταίει η εταιρία, αλλά επιμένω πως πληρώνουμε αέρα, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Η Forthnet πίστευα πως ήταν σοβαρή εταιρία και θα είχε προβεί στις κατάλληλες ενέργειες προκειμένου να καλύψει τις δεσμεύσεις της, είτε αυτό ήταν συνεννόηση με τον δήμαρχο είτε δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Τώρα ποιός φταίει, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Στην Ελλάδα είμαστε άλλωστε, πολύ πιθανό να μην φταίει και κανένας όπως στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, δεν μένει τίποτα από το να περιμένουμε απ' ότι κατάλαβα.

• Super Moderators
Δημοσ.

κανονικά τους χρήστες 2Play που δεν είναι σε ιδιόκτητο πρέπει να τους έχουν σε 4mbit...ΕΦΟΣΟΝ όμως το υποστηρίζει το dslam του ΟΤΕ στο οποίο βρίσκονται...άρα πρέπει να checkάρεις στο αντίστοιχο wizard του OTEshop να δεις αν ο ΟΤΕ υποστηρίζει 4mbit στο dslam σου

Δημοσ.

και οσο ξερω η γραμμη σου θα παει στα τεσεερα αυτοματα χωρις να κανεις εσυ κατι οπως ειχε γινε με τους διπλασιασμους.

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι όμως κάποιες περιοχές ακόμα που δεν παίζουν ούτε καν στα 4mbit λόγω dslam ΟΤΕ...πχ στο Ντράφι...

Δημοσ.
είναι όμως κάποιες περιοχές ακόμα που δεν παίζουν ούτε καν στα 4mbit λόγω dslam ΟΤΕ...πχ στο Ντράφι...

Ναι αλλά το dslam τις Κνωσού υποστιρίζει μέχρι 24mbit

Δημοσ.
εδω στο ηρακλειο ο δημαρχος(ηρακλειο αττικης)εκανε παραπονα οτι χαλανε τους δρομους.οτι ειναι μπουρδελο η περιοχη δεν τον πειραξε η οπτικη τον πειραξε.στην ελλαδα οτι καλο παει να γινει περναει απο χαλια κυματα .μετα ειναι να φτιαχτει η αιθουσα παροχων μεσα στον οτε και αλλα τοσα που τα κανουν τριτες ετερειες.

Στο συγκεκριμένο είσαι οφσάιντ. Οι ίνες πέφτουν για μελλοντική χρήση. Υπάρχουν μισθωμένα κυκλώματα μέσω ΟΤΕ. Η αίθουσα παραδόθηκε πριν πολλούς μήνες. Καλά θα κάνουν στην Forthnet να βάλουν μυαλό γρήγορα.

Δημοσ.
Ναι αλλά το dslam τις Κνωσού υποστιρίζει μέχρι 24mbit

Έχεις δίκιο φίλε μου!

Είδος σύνδεσης: PSTN

Αριθμός τηλεφώνου: 2810******

Υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή σας στις ταχύτητες: 1Mbps, 2Mbps, 4Mbps, 8Mbps, 24Mbps.

Εμένα λοιπόν γιατί με έχουν στα 2Mbps? Αν είχα conn-x ποιά θα ήταν η ταχύτητα άραγε...

Δημοσ.
Έχεις δίκιο φίλε μου!

Είδος σύνδεσης: PSTN

Αριθμός τηλεφώνου: 2810******

Υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή σας στις ταχύτητες: 1Mbps, 2Mbps, 4Mbps, 8Mbps, 24Mbps.

Εμένα λοιπόν γιατί με έχουν στα 2Mbps? Αν είχα conn-x ποιά θα ήταν η ταχύτητα άραγε...

Το ξέρω για αυτό το είπα!!:ΡΡ

• Super Moderators
Δημοσ.

τηλέφωνο στην forthnet και ρώτα γιατί...και στο καπάκι απαίτεις να σε πάνε στα 4mbit :-)

Δημοσ.

Στο συγκεκριμένο είσαι οφσάιντ. Οι ίνες πέφτουν για μελλοντική χρήση. Υπάρχουν μισθωμένα κυκλώματα μέσω ΟΤΕ. Η αίθουσα παραδόθηκε πριν πολλούς μήνες. Καλά θα κάνουν στην Forthnet να βάλουν μυαλό γρήγορα.

καλα το ντραφι ειναι πονεμενη περιοχη τουλαχιστον εχει θεα.

οσο για τον β.για οποιαδηποτε περιοχη μπορει να γινει αυθτο και να υπαρχουν τα μικροποροβληματα.απλα εφερα αυτο επειδη ακουστηκε και να για ν αδειξω το χαλι που επικρατει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...