poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 λογικα σιγα σιγα ολοι 8α γινουν αυτοματα αν παρεχετε στην περιοχη.το φ200 ειναι μεχρι 8mbps
silverthan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Και γιατί να περιμένεις το κούριερ που αν δεν κάνω λάθος το πληρώνεις κιόλας και δεν εκτυπώνεις μόνος σου την αίτηση από το http://www.forthnet.gr να τη στείλεις ταχυδρομικώς να τελειώνεις?Η πήγαινε σε κανένα Πλαίσιο ή σε κανένα Forthnet Shop να ξεμπερδεύεις! Αυτό είπα και εγώ επειδή δε με πολυβόλευε καμμία ώρα εκείνη τη μέρα αλλά η μ****νη που μιλούσα στο τηλέφωνο μου είπε ότι δεν πληρώνω.... ήθελε και την πιστωτική από το τηλέφωνο!
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 δεν πληρωνεις και πιστωτικη δεν γινεται :P .οτι εγινε εγινε αλλα δεν λεει να πληρωσεις τοσα λεφτα για μια αιτηση.
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 ναι και απο το τηλεφωνο τωρα να την δωσεις ιδια πι8ανοτητα εχεις και οταν την δωσεις απο το νετ
silverthan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Αναμενόμενη κάλυψη: 30/04/2008 No comment
status Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Από την περασμένη παρασκεύη 14/3/08 το 2play έχει μόνο το dslam ΑΡΙΑΔΝΗ. Τα υπόλοιπα έποντε..;ρ
arakis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Για εμένα πάντως που μένω πάνω απά τα τει λέει για 07/03/2008 και αμα με κέντρο ΚΝΩΣΣΟΣ (KNOS) Αν και έχω αρχίσει να σκέφτομαι να μην βάλω παρότι ο οτε μου έχει μονο μέχρι 2ΜΒ η forthnet θα κάνει θαύμα και θα δωσει 24ΜΒ δουλεμα που πέφτει Παντως Ξάνθη που σπουδάζω με την 8ΜΒ γραμμή απο οτε πάω καλύτερα απο την 24 της forthnet εχω κατεβάσει μέχρι και 1000 απο γρήγορους server πχ nvidia απο γνωστούς - εμπορικούς συνεργάτες της forthnet που κλειδώνουν στα 10ΜΒ
gvardal Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Καλησπέρα σε όλους! Έχω μια απορία και, όσο κι αν διάβασα αυτά που γράφετε, δεν κατάφερα να τη λύσω. Έκανα αίτηση για Double Play τον Νοέμβριο και το Internet ενεργοποιήθηκε τον Δεκέμβριο (αποστολή κωδικών από Forthnet). Μπήκα στο site της Forthnet για να ελέγξω την κατάσταση της σύνδεσής μου και λέει πως ενεργοποιήθηκε στις 20/3! Το μόνο που έγινε στις 20/3 ήταν να αναβαθμιστεί η σύνδεσή μου από 1 σε 2Μbps! Και ξαφνικά εμφανίζεται μετά από 6(!!!) μήνες ένας λογαριασμός ΟΤΕ με τα πάγια 2 μηνών! Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει? Την πάτησα για τα καλά και κάτι μου λέει πως δεν είμαι ο μόνος στο Ηράκλειο! Έχω πληρώσει 6 μήνες την Forthnet και αυτό που έχω είναι 2 μήνες ταχύτητα 2Μbps! Πότε θα μπούμε στο ακριβοθώρητο ιδιόκτητο δίκτυο της? Θα μπούμε ποτέ? Μήπως πρέπει να καταφύγουμε σε κάποιον δικηγόρο για τα δέοντα? Εσείς τι κάνετε, απλά περιμένετε? ΥΓ. Βεβαίως, αναφέρομαι στο Ηράκλειο...
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 και ο δικηγορος θα σου φτιαξει πιο γρηγορα το ιδιοκτυτο?
MesmerizingGirl Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 και ο δικηγορος θα σου φτιαξει πιο γρηγορα το ιδιοκτυτο? lol. Καλα λέει Καλησπέρα σε όλους! Έχω μια απορία και, όσο κι αν διάβασα αυτά που γράφετε, δεν κατάφερα να τη λύσω. Έκανα αίτηση για Double Play τον Νοέμβριο και το Internet ενεργοποιήθηκε τον Δεκέμβριο (αποστολή κωδικών από Forthnet). Μπήκα στο site της Forthnet για να ελέγξω την κατάσταση της σύνδεσής μου και λέει πως ενεργοποιήθηκε στις 20/3! Το μόνο που έγινε στις 20/3 ήταν να αναβαθμιστεί η σύνδεσή μου από 1 σε 2Μbps! Και ξαφνικά εμφανίζεται μετά από 6(!!!) μήνες ένας λογαριασμός ΟΤΕ με τα πάγια 2 μηνών! Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει? Την πάτησα για τα καλά και κάτι μου λέει πως δεν είμαι ο μόνος στο Ηράκλειο! Έχω πληρώσει 6 μήνες την Forthnet και αυτό που έχω είναι 2 μήνες ταχύτητα 2Μbps! Πότε θα μπούμε στο ακριβοθώρητο ιδιόκτητο δίκτυο της? Θα μπούμε ποτέ? Μήπως πρέπει να καταφύγουμε σε κάποιον δικηγόρο για τα δέοντα? Εσείς τι κάνετε, απλά περιμένετε? ΥΓ. Βεβαίως, αναφέρομαι στο Ηράκλειο... Προφανώς όταν έκανες την αίτηση δεν ήταν έτοιμο ακόμα το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet στην περιοχή σου κ γι αυτό ενεργοποιήθηκες με γραμμή ΑΡΥΣ μέσω ΟΤΕ. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι να γίνει η μεταφορά της γραμμής σου στο δίκτυο της FOrthnet θα πληρώνεις και πάγιο ΟΤΕ, όπως έλεγε και το συμβόλαιό σου. Αν το Αστικό Κέντρο στο οποίο ανήκεις δεν έχει καλυφθεί ακόμα από το ιδιόκτητο δίκτυο ή αν μπήκε πολύ πρόσφατα, θα κάνεις λίγη υπομονή.Θα ξεκινήσει διαδικασία μεταφοράς σου στο ιδιόκτητο, απλά γίνεται σταδιακά.
gvardal Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 και ο δικηγορος θα σου φτιαξει πιο γρηγορα το ιδιοκτυτο? Πιστεύω πως η ερώτησή σου δεν έχει ειρωνικό ύφος... Σου απαντώ λοιπόν πως, σε αντίθεση με ορισμένους που δεν τους νοιάζει να πληρώνουν αέρα, υπάρχουν και κάποιοι που πληρώνουν για να έχουν κάτι συγκεκριμένο και, αντ' αυτού, έχουν κάτι πολύ κατώτερο. Ποιός ο λόγος να πληρώνω 2 πάγια αφού πήγα στη Forthnet για να γλιτώσω το ένα του ΟΤΕ? Γιατί να πληρώνω για 24Mbps και να έχω 2Mbps? Δεν μπορώ να διεκδικήσω χρήματα πίσω? Κι αν το ιδιόκτητο υλοποιηθεί σε 1 χρόνο? Θα πληρώνω τζάμπα λεφτά, λεφτά του αέρα? Εκεί πήγαινε ο δικηγόρος κι όχι προφανώς για να φτιάξει το δίκτυο! Πνευματώδες πάντως...
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 πιο ακριβο βγενει η συνδεση aryς παρα το full llu.οποτε αν σου παιρνουν λεφτα για 2play μαλον κερδισμενος θα εισαι .και εγω το ειπα αυτο για το δικηγορο διοτι πολλοι νομιζουν οτι οι καθυστερησεις για ολες τις ετερειες γινονται επιτηδες.ισα που οποια ετερεια το βαλει πρωτη 8α παρει και πελατες και αλλου που δεν ηθελαν να ετοιμαστει.
status Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 πιο ακριβο βγενει η συνδεση aryς παρα το full llu.οποτε αν σου παιρνουν λεφτα για 2play μαλον κερδισμενος θα εισαι .και εγω το ειπα αυτο για το δικηγορο διοτι πολλοι νομιζουν οτι οι καθυστερησεις για ολες τις ετερειες γινονται επιτηδες.ισα που οποια ετερεια το βαλει πρωτη 8α παρει και πελατες και αλλου που δεν ηθελαν να ετοιμαστει. Σωστός ο Πουλίνος, ας μην είμαστε δικομανής για 100 ευρώ το μήνα αφού το διπλότυπο του δικηγόρου είναι 300? μόνο Κ αν είμαστε μάγκες μιλάμε με τι εκάστοτε εταιρία δεν βάζουμε τον δικηγόρο μας μπροστά, άλλωστε καλύτερα τα ξέρεις εσύ παρά ο νομικός σου σύμβουλος. Φιλικά Στέλιος
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 μαγκας ειναι αυτος που εχει τα κοτσια οταν μια εταιρεια δεν του κανει και δεν τον εξυπηρετουν να λεει γεια σας παω αλλου.οι περισσοτεροι απειλουν αλλα δεν φευγουν ευκολα.αυτο για οποιαδηοποτε ετερεια.ειναι κατι σαν τον οτε.ολοι τον βριζουμε αλλα οταν γινει κατι λεμε παμε παλι πισω στον οτε.συν οτι ο οτε εχει γεμισει καταγγελιες πιο πολλες απο οποιαδηποτε εταιρεια αλλα οπως παντα τιποτα δεν αλλαζει και ουτε οι δικηγοροι μας σωζουν.λιγο offtopic αλλα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.