poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 kala min nomizeis oti kai oi eteries autes intrrakata ka iautes den kanoun blakies.exeis dei tetoia eteria na ftiaxnei ntoulapakia stin pseudorofi kai na ta vafei klista kai meta na min anigoun kai na bgenei olo to ntoulapaki mazi ?
poscaman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδια εχουν σκαψει ολη την πατρα αλλα για τι?βλεπω ανοιγμα περι τα 15 εκατοστα και ανα τετραγωνο ενα κουτι με το :"Ελληνικο Δικτυο Ευρυζωνικοτητας Γ' ΚΠΣ" τωρα αυτο ειναι της forthnet,ειναι αλλου,η ειναι του οτε?
poulinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 sinithos stin ahtina edo ola auta ta lagoumia ton 15 ekatoston paxos einai optikes ine gia ta astika kentra pou xriazontai gia na pexei to idioktiko.kami asxesi me optiki ina pou paei mexri ton pelati.
poscaman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 εμαθα απο γνωστο μου στο δημο οτι ειναι οπτικη ινα για να συνδεθουν οι υπηρεσιες του δημου μεταξυ τους
poulinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 genikos kpoia stigmi gia na erthei kai to idioktiko tha perastoun kai kati optikoules ines kai ekei.
silverthan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 30 Jan.... Θα απολυθώ και δε θα έχει μπει ακόμα....
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 30 Jan.... Θα απολυθώ και δε θα έχει μπει ακόμα.... tha ine to doro sou gia tin apolisi sou
status Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Είναι και οι υπογείες καλωδιώσεις της ΔΕΗ υπόψην..όλοι λίγο πολύ πέσαμε θύματα ή του μάρκετιν της φορθενετ ή του εργολάβου που ανέλαβε της καλωδιώσεις της φορθνετ..Θυμάμαι όταν πήρα το βροντόσαυρό(μουσική απο flinstones στο backround!) μου και πήγα στη φορθνετ για να παραδόσω την αίτιση (15-4-07) ότι και αυτοί γνώριζαν για την επικείμενη καθυστέριση και μου είπαν σεπτέμβρη άλλα δεν γνώριζα ότι θα πάει τοοοοοοοοοοοόσο μακριά η βαλίτσα..! 24mbit internet?? Καλό πάσχα
silverthan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Να δούμε πότε θα την αλλάξουν αυτό το μήνα.... Η τελλας ήδη δουλεύει στη Χρυσοστόμου πάντως
silverthan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Ακόμα δεν άλλαξε παίδες.... λέτε? Εγώ την έκανα την αίτηση πάντως χτες....
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Είναι και οι υπογείες καλωδιώσεις της ΔΕΗ υπόψην..όλοι λίγο πολύ πέσαμε θύματα ή του μάρκετιν της φορθενετ ή του εργολάβου που ανέλαβε της καλωδιώσεις της φορθνετ..Θυμάμαι όταν πήρα το βροντόσαυρό(μουσική απο flinstones στο backround!) μου και πήγα στη φορθνετ για να παραδόσω την αίτιση (15-4-07) ότι και αυτοί γνώριζαν για την επικείμενη καθυστέριση και μου είπαν σεπτέμβρη άλλα δεν γνώριζα ότι θα πάει τοοοοοοοοοοοόσο μακριά η βαλίτσα..! 24mbit internet?? Καλό πάσχα και αλλες περιοχες στην αθηνα πηραν αναβολη αλλα μια φορα.τωρα για να εχει παρει η κρητη τοσες φορες κατι αλλο γινεται.ο κα8e provider ισα που λογικα πρεπει να βιαζεται για να παρει πελατες και να βγαλει τα σπασμενα .τωρα στην πραξη επειδη εμπλεκονται πολυ οπως και ο οτε ποιος ξερει τι γινεται.
kifinas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Κάποιοι θα ξέρουν, δεν γίνεται... Μην ξεχνάμε ότι γίνονται φοβερά παιχνίδια εντυπώσεων.
Gioha_Lirod Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Η ημερομηνια για ιδιοκτητο στο Ηρακλειο άλλαξε πάλι σε 29/02/2008!!!! Έχω κανει αίτηση απο την Τριτη για 2play μπορω αν θέλω να την ακυρωσω;
MesmerizingGirl Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Η ημερομηνια για ιδιοκτητο στο Ηρακλειο άλλαξε πάλι σε 29/02/2008!!!!Έχω κανει αίτηση απο την Τριτη για 2play μπορω αν θέλω να την ακυρωσω; Ναι λογικά θα μπορείς να την ακυρώσεις διότι εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το ιδιόκτητο δίκτυο η αίτηση δε θα έχει προχωρήσει ακόμα. Πάρε ενα τηλέφωνο να ρωτήσεις να σου επιβεβαιώσουν ότι όντως δεν έχει γίνει δέσμευση πόρτας και τότε ζήτα να σου στείλουν την αίτηση διακοπής, τη συμπληρώνεις και τη στέλνεις μαζί με φωτοτυπία ταυτότητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.