Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 η μπρίζα που είναι στον τοίχο, τι μάρκα είναι? αν είναι του ΟΤΕ τότε να ξέρεις ότι έχουν πρόβλημα με το adsl με αποτέλεσμα να ρίχνουν την ταχύτητα συγχρονισμού... τα φιλτράκια τα έχεις βάλει σωστά? αν τα βάζεις ανάποδα ρίχνουν τον συγχρονισμό...
gvardal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 θα πρεπε να ειχες παραπανω κανονικα αλλα ποτε δεν ξερεις την ποιοτητα του χαλκου διοτι δεν ειναι μονο το θεμα της αποστασης. Εννοείς υποθέτω την εγκατάσταση του σπιτιού. Τι να σου πω, καινούριο σπίτι είναι ο πρώτος που μπήκε είμαι εγώ. Τώρα, αν τσιγκουνεύτηκε ο κατασκευαστής τον χαλκό τι να πω! Δικαιολογεί όμως τόσο χαμηλή ταχύτητα η κακή ποιότητα χαλκού?
gvardal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 η μπρίζα που είναι στον τοίχο, τι μάρκα είναι? αν είναι του ΟΤΕ τότε να ξέρεις ότι έχουν πρόβλημα με το adsl με αποτέλεσμα να ρίχνουν την ταχύτητα συγχρονισμού... τα φιλτράκια τα έχεις βάλει σωστά? αν τα βάζεις ανάποδα ρίχνουν τον συγχρονισμό... Τώρα κατάλαβα...Όχι δεν είναι του ΟΤΕ. Η συγκεκριμένη πρίζα δεν έχει φίλτρο, μόνο το καλώδιο που πάει στο router.
poulinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Εννοείς υποθέτω την εγκατάσταση του σπιτιού. Τι να σου πω, καινούριο σπίτι είναι ο πρώτος που μπήκε είμαι εγώ. Τώρα, αν τσιγκουνεύτηκε ο κατασκευαστής τον χαλκό τι να πω! Δικαιολογεί όμως τόσο χαμηλή ταχύτητα η κακή ποιότητα χαλκού? οχι τοθ σπιτιου αλλα εξω απο αυτο μεχρι τον οτε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Εννοείς υποθέτω την εγκατάσταση του σπιτιού. Τι να σου πω, καινούριο σπίτι είναι ο πρώτος που μπήκε είμαι εγώ. Τώρα, αν τσιγκουνεύτηκε ο κατασκευαστής τον χαλκό τι να πω! Δικαιολογεί όμως τόσο χαμηλή ταχύτητα η κακή ποιότητα χαλκού? δεν είναι μόνο η εσωτερική καλωδίωση όμως...μπορεί να φταίει η γραμμή από το dslam μέχρι το σπίτι σου... checkαρε πάντως αν έχεις βάλει σωστά τα φιλτράκια...το αρσενικό τους βύσμα πηγαίνει στην μπρίζα...(αν το βάλεις προς την συσκευή ο συγχρονισμός πέφτει κατακόρυφα)
gvardal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 δεν είναι μόνο η εσωτερική καλωδίωση όμως...μπορεί να φταίει η γραμμή από το dslam μέχρι το σπίτι σου... Οπότε, σ' αυτήν την περίπτωση κοινώς "τον ήπιαμε"...(Συγγνώμη για την έκφραση αλλά νομίζω πως είναι η καταλληλότερη)
silverthan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μόλις με πήρανε τηλέφωνο από τη Forthnet και μου ανακοίνωσαν ότι τελικά δεν υπάρχει κάλυψη, δεν ανήκω στο dslam της Κνωσσού, αλλά της Φορτέτσας!!! Συγχαρητήρια....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 μπορούσες να το δεις και μόνος σου από τον wizard διαθεσιμότητας που έχει το site της Forthnet
silverthan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 μπορούσες να το δεις και μόνος σου από τον wizard διαθεσιμότητας που έχει το site της Forthnet Μα αυτό είναι το θέμα, στο wizard ακόμα και τώρα μου βγάζει πως ανήκω στη Κνωσσό...
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μα αυτό είναι το θέμα, στο wizard ακόμα και τώρα μου βγάζει πως ανήκω στη Κνωσσό... δεν φτεει ο provider για αυτο .το wizard πηγαινει με βαση το φασμα απο εκει και περα αν για καποιον αλλον λογο εχεις παρει αλλο τηλ απο αυτο που θα πρεπε κανονικα τοτε το wizard δεν μπορεις να το ξερει.στην πραξη μονο ο οτε ξερει σε ποιο α/κ εισαι.
MantiVersuS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 εμένα που μου βγάζει ότι καλύπτομαι από το ιδιόκτιτο δίκτυο της εταιρίας υπάρχει περίπτωση να μην και να λέει μαλακίες το wizard?
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 εξαιρεσεις υπαρχουν παντα.μην αγχωνεσαι επιδη ετυχε σε εναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.