pirovatis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Απο τα καλυτερα browser strategies που εχω παιξει(και με σχετικη θεματολογια με τον αγαπημενο μου Αστεριξ.Ψαχνω να βρω αν υπαρχουν αλλοι ελληνες που να ασχολουνται μαυτο(ειμαι στον speed server) για δημιουργια συμμαχιας
Pink_Panther Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Oreo fenetai: http://paizontas.wordpress.com/2007/04/04/travian/ Mionektima tou oti den exei ellinika enw vlepw oti ipostirizei polles e8nikotites (kai Tourkia). Xaroumeno interface, einai turn based? Mporeis na kaneis ena sintomo review? Pion lao pezeis? Poso syxna prepei na kaneis login? 1 thn hmera einai arketo i 8a ftaseis kapote se simeio na prepei na kaneis login ka8e ora?
pirovatis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Eχο παρει τους Γαλατες.Δεν θελει πολυ συχνα log in γιατι πρεπει να περιμενεις να ανεβουν τα resources.Eιναι real time απο την αποψη οτι θελει πραγματικο χρονο για να γινουν καποιες ενεργειες μες το παιχνιδι,οπως χτισιμο,αναβαθμιση,κτλ.Εχεις ενα διαστημα προσαρμογης(νομιζω 3 μερες) μεχρι να δεις τι παιζεται και να ψιλοφτιαχτεις.και μετα ξεκινας κανονικα με ηρωα(ψιλοrpg εδω) με εμποριο,επιδρομες,επιθεσεις,συμμαχιες και δε συμμαζευεται.Αν θεσ περισσοτερες πληροφοριες ρωτα αφοβα.Κι εγω δεν εχω 1 βδομαδα που το ξεκινησα.Γιαυτο ψαχνω ελληνες για alliance
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Οι γαλάτες έχουν τον μαγικό ζωμό; Βασικά είναι πράγματι Αστερίξ ή απλά Ρωμαϊκή αυτοκρατορία εναντίον Γαλατίας και Σια;
pirovatis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Διαλεγεις αναμεσα σε 3 φυλές. Ρωμαιοι,Γαλατες και Τευτονες.Υπαρχουν και 1 NPC φυλη.Δεν υπαρχει καποιος περιορισμος, απλα καθε φυλη εχει καποια ιδιαιτερα χαρακτηριστικα και η βασικη ιδεα ειναι ολοι εναντιον ολων ή ολες οι συμμαχιες εναντιων ολων.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Α, δεν είναι Αστερίξ τότε, είναι πιο ιστορικό. Κρίμα...
Pink_Panther Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Pirovati ok twra den exeis polla resources kai den kaneis polla login, otan anaptyx8eis omws kai 8a arxiseis na perneis yper-polla resources 8a prepei na kaneis login ka8e mia ora gia na min se klepsoun, swsta? Ekei einai to kolima mou
pirovatis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Οχι απαραιτητα.Αν χτισειες αμυντικες οχυρωσεις (πχ οι Γαλατες εχουν το cranny) που "κρυβουν" τα resources απο τυχον επιθεσεις
tsioudiver Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Γειά χαρά και απο εμένα, το παιχνίδι δεν απαιτεί να είσαι συνέχεια online αλλά όσο περισσότερο , τόσο καλύτερα. Επίσης σου παρέχει την δυνατότητα των sitters οι οποίοι μπορούν να μπουν στον λογαριασμό σου και να έχουν το νού τους. Αυτό φυσικά προυποθέτει αρκετή εμπιστοσύνη σε αυτόν που θα χρίσεις sitter.. To game είναι στρατηγικής και ξεκινάς με την διεύθυνση ενος χωριού. Ta resources που χρησιμοποιείς είναι clay (πηλός), wood(ξυλεία), iron(σίδηρος) και crop(στάρι) το οποίο είναι και το σημαντικότερο στα προχωρημένα στάδια του παιχνιδιού. Το αρχικό χωριό έχει 4 πεδία πηλού, 4 ξυλείας, 4 σιδήρου και 6 σταριου. Όλα αυτά είναι μηδενικού επιπέδου και μπορείς να τα αναβαθμίσεις μέχρι και το 10ο επίπεδο, με αποτέλεσμα να έχεις αυξημένη ωριαία παραγωγή. Αντίστοιχα μπορείς να φτιάξεις κτήρια που σου παρέχουν αυξημένη % παραγωγή στο ατνίστοιχο resource, barracks για την παραγωγή πεζικού, stables για την παραγωγή ιππικού και διάφορα άλλα καλούδια. Όπιος πιστός προσέλθει μπορεί να επισκεφτεί την αρχική σελίδα και να επιλέξει Instructions ώστε να πάρει μια πρώτη γεύση των τριών διαφορετικών λαών και των κτηρίων.. Είναι σχετικά πολύπλευρο το παιχνίδι, καθότι μπορείς να παίξεις επιθετικά, αμυντικά, εμπορικά και διπλωματικά..Αυτά! Για τυχόν απορίες, κοπιάστε..
Pink_Panther Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Οχι απαραιτητα.Αν χτισειες αμυντικες οχυρωσεις (πχ οι Γαλατες εχουν το cranny) που "κρυβουν" τα resources απο τυχον επιθεσεις Kryvoun ola ta resources, ena pososto mono h analogws to mege8os tou cranny? Episis, ta cranny mou krivoun ta resources pou exw valei egw mono mesa i ta kryvei aftomata apo mono tou xwris na kanw login? tsiourider posa logins kaneis esy thn hmera? Egw aspoume pou mporw mono apo tis 18:00 mexri tis 23:00 na kanw login logika 8a me katastrefoun epidi den mpenw syxna, swsta? EDIT: Ma ton Toutath! Se pion server pezete re pedia?! 8a parw Galates , se pio Starting possition episis eiste? Na exw k kanan ellina konta mou, mhn eimai sthn allh akrh tou planhth :-P
tsioudiver Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Kryvoun ola ta resources, ena pososto mono h analogws to mege8os tou cranny?Episis, ta cranny mou krivoun ta resources pou exw valei egw mono mesa i ta kryvei aftomata apo mono tou xwris na kanw login? tsiourider posa logins kaneis esy thn hmera? Egw aspoume pou mporw mono apo tis 18:00 mexri tis 23:00 na kanw login logika 8a me katastrefoun epidi den mpenw syxna, swsta? To cranny κρύβει αυτόματα τα resources. Φυσικά εξαρτάται το επίπεδο του, όσο μεγαλύτερο τόσο περισσότερα, με εξαίρεση του Τεύτονες οι οποίοι έχουν την ικανότητα να παίρνουν και ένα ποσοστό του cranny. Εσύ που δεν μπορείς να είσαι online τις πρωίνες ώρες καλό θα ήταν να βρείς έναν έμπιστο sitter.. Απο την πλευρά μ εγώ έχω την δυνατότητα να μπαίνω απο την δουλειά τα πρωινά οπότε υτό βοηθά αρκετά την εξέλιξη του λογαριασμού μου. Όσο αφορά τους κόσμους, η Hellas, έχει δυνατή πρωταγωνιστική παρουσία στον 2ο κόσμο. Για τους άλλους δεν γνωρίζω..
Pink_Panther Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Egw vlepw 3 servers, ton Classic Server 3 , ton Speed 3x kai ton Server 4. Se pion 2o kosmo mou les eisai, ton speed ennoeis? Kai se pia plevra eisai, giati vlepw 4 plevres. North-West North-East South-West South-East
tsioudiver Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Προφανώς έχουν κλείσει οι εγγραφές για τον 2ο κόσμο. Δοκίμασε κάποιον απο τους υπόλοιπους. Ο speed είναι 3πλάσιος σε ταχύτητα, οπότε εαν θα μπαίνεις συχνά κάνε register σε αυτόν, ειδάλλως στον 3ο ή 4ο, σου προτείνω.
pirovatis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Εγω ειμαι στον speed, με σχετικα γρηγορη αναπτυξη, εχω βρει και μια συμμαχια ελληνων,με τι nick μπαινεις στο παιχνιδι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.