Προς το περιεχόμενο

Κατακοκκινα ανασυγκροτηση

ergidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Ενα προβλημα για ενα λαπτοπ, Αφου κανω καθαρισμα στο δισκο παω μετα να κανω ανασυγροτηση. Ε λοιπον Αυτο κανει περι την μιση ωρα και οταν δεησει και τελειωνει το 80% της μπαρας της ανασυκροτησης ειναι κατακκοκκινα.(κατακερματισμενα αρχεια) Εχω κανει μεχρι τωρα καπου 7 ημιωρες και.. ανασυγκροησεις αλλα τα κοκκινα δεν μειονονται. Τι μπορει να συμβαινει ρε παιδια?? Το λαπτοπ εχει χπ ειναι ασερ και δουλευει πολυ καλα. Επισης παρατηρησα καπου να γραφει πολλα "αρχεια 32"" τι γινεται βοηθηστε Ευχαριστω

Δημοσ.

Καταρχάς άστο να τελειώσει θα είσαι πιο σίγουρος ότι έκανε ότι μπορούσε , επίσης τα windows δεν κάνουν πολύ καλή ανασυγκρότηση τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ εάν έχεις πραγματικό πρόβλημα με της επιδόσεις λόγω κατακερματισμου χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα εγώ δεν έχω κάποιο υπόψιν μου όποιος άλλος ξέρει ας πει.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ για γρηγορη ενημερωση Ναστε καλα. Πραγματι βλεπω πολλα fat 32 (???) κατα την ανασυγκροτηση.β) πως θα δω αν ειναι μεγαλα αρχεια οπως λεει ο φιλοςgherudos?? γ)καμμια τενια στο σκληρο. Τωρα κανω αλλη ανασυγκροτηση εδω και μια ωρα με το perfectdisk 8.0 που μουπε ενας φιλος. Να δουμε

Δημοσ.

Στο φάκελο C:\WINDOWS\Prefetch σβήστα ο΄λα και κανε παλι αηνασυγκρότηση, το diskkeeper είναι αρκετα καλό κατα τη γνωμη μου

Δημοσ.

Και εγώ, σου προτείνω το Diskeeper, για μένα μακράν το καλύτερο πρόγραμμα ανασυγκρότησης δίσκων! Επίσης κοίταξε πόσο ελέυθερο χώρο εχεις. Εαν έχεις λιγότερο από το 16% της χωρητικότητας του σκληρού σου τότε η ανασυκροτήση τις περισσότερες φορές δεν γίνεται σωστά, πάντως με το Diskeeper δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω παλι.α) ελευθερος χωρο στο δισκο περι 80%β)Βρηκα το prefetch που ειπατε και οταν παω να τo σβησω (δεξι κλικ delete) και μου βγαζει οτι "δεν μπορειται να το σβησετε η γιατι ειναι γεματο(??) η οτι χρησιμοποιτε τωρα η ειναι κλειδωμενο" γ) εαν κανω τα αρχεια φατ32 σε ntfs θα γινεται η ανασυγκροτηση καλλιτερα??δ) εχω βαλει ανασυγκροτηση με το diskeeper που ειπατε πριν μιση ωρα και ειναι στο 58%με πολλα κοκκινα Να δουμε

Δημοσ.
εχε επισης κατα νου οτι τα laptop εχουν συνηθως se fat32 format ta arxeia..

Συγνωμη που ρωταω αλλα επειδη δεν γνωριω πολλα πραματα και μαλον τα laptop acer που εχω εχει τα αρχεια σε fat 32 αυτο τι σημαινει ??Δεν ειναι καλο αυτο?? Και τι μπορω να κανω ?? Να τα μετατρεψω σε ntfs???

Δημοσ.

Ο & Ο Defrag !!! Είχα και εγώ τον δίσκο μου γεμάτο "κοκκινίλες" και μετά από μια space( μια από τις επιλογές για τον τύπο defrag που έχεις) ανασυγκρότηση από το πρόγραμμα αυτό δεν έμεινε ΟΥΤΕ ΜΙΑ !!! Έπαθα πλάκα μιλαμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...