Προς το περιεχόμενο

dreamscene=που ειναι

cordobros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια μου εχουν σπασει τα νευρα να βλεπω ολοι οσοι εχουν ultimate να εχουν παρει με updates το dreamscene απο την αρχη,και εμενα να μην εχει κατεβει ακομα;

μου εχουν κατεβει απο την αρχη τα αλλα extras αλλα το dreamscene ακομα.

ξερει κανεισ κανενα λινκ να το κατεβασω χειροκινητα η καμμια ρυθμιση ωστε να κατεβει απο μονο του;

εχω ultimate εδω και 2 μηνεσ ολεσ οι ρυθμισεισ στα updates ειναι οι σωστεσ

για να κατεβαινουν τα παντα,αλλα τιποτα ακομα.

εαν ξερει κανεισ κανενα αλλο τροπο να το κατεβασω θα του ημουν υποχρεοσ.

ηδη εχω κατεβασει απο την dream gallery ολα τα animation αλλα για να παιξουν θελουν την εγκατασταση τησ εφαρμογησ του dreamscene.

Δημοσ.

na katevei mono tou giati? updates giati exeis valei automatic? gia na kanei oti goustarei afto? perierga pramata...anyway kane manual update kai tickare to dreamscene...einai toso aplo

Δημοσ.

δεν το καταλαβα αυτο.

να βγαλω το αυτοματο κατεβασμα και μετα πωσ θα το κατεβασω;

και εν πασει περιπτωσει πωσ θα το τικαρω οπωσ λεσ,απο που.

για γινε λιγο πιο σαφησ να καταλαβω τι εννοεισ.

Δημοσ.

pas sto control panel-windows updates-aristera change settings-dialegeis to 3o check for updates but let ME choose whether to download or install them. kai meta patas ok kai view available updates...ekei stin lista exei kai ta extras opws to dreamscene....

• Members
Δημοσ.

Για δοκίμασε να πας Control Panel / Appearance and Personalization και από εκεί Personalization / Desktop Background. Έχεις εκεί επιλογή Windows Dreamscene Content στο drop down menu (δες και εικόνα);

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ δεν θυμάμαι πώς το είχα ενεργοποιήσει. Ίσως όμως αν πας εκεί να σε παραπέμψει να το κατεβάσεις...

post-20957-129062948445_thumb.jpg

Δημοσ.

το windows dreamscene content δεν υπαρχει.

αυτα ολα τα εχω ψαξει.

ουτε και απο τα updates εαν απενεργοποιησω την αυτοματη εγκατασταση και βαλω να με ρωταει και κανω manual γινεται τιποτα.

δηλαδη ,μου λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα extras.

Δημοσ.

Για πες μας τη γλώσσα χρησιμοποιείς;

Αυτό το πρόβλημα το είχα παρατηρήσει μια περίοδο που χρησιμοποιούσα την ελληνική έκδοση των Vista. Δεν υπήρχε γι' αυτά το dreamscene.

• Members
Δημοσ.

Α, μάλιστα... δοκίμασε να κατεβάσεις το αγγλικό language pack τότε, γύρνα στα αγγλικά, εγκατέστησε το dreamscene και μετά επέστρεψε στα ελληνικά... λένε ότι δουλεύει: http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=545249

Δες κι εδώ: http://windowsultimate.com/blogs/aaronhare/archive/2007/03/09/faqs-about-the-dreamscene-preview.aspx

for those of you running non-English versions of Windows, note that if you can install the English language pack and check for updates again, the DreamScene Preview will then appear
Δημοσ.

αυτο εκανα και δεν χρειαστηκε να αλλαξω την γλωσσα .

μολισ εγκατεστησα την Αγγλικη κατεβηκε και το dreamscene.

ευχαριστω για την βοηθεια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
εκτοσ απο την dream gallery που τα κατεβασα ολα,υπαρχει και κανα αλλο λινκ να κατεβασουμε animated wallpapers;

re paidia ta katebazw apo ekei ta scenes ala den mou trexoun, mipws einai kleidomena h kati tetoio apo vista? ta ultimate exw

Δημοσ.
εκτοσ απο την dream gallery που τα κατεβασα ολα,υπαρχει και κανα αλλο λινκ να κατεβασουμε animated wallpapers;

sto google vrika apeira...

re paidia ta katebazw apo ekei ta scenes ala den mou trexoun, mipws einai kleidomena h kati tetoio apo vista? ta ultimate exw

boreis na stileis kana screenshot? ta anoigeis mesa apto menu? to aero to xeis enabled? to UAC disabled?eisai administrator?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

LoL

Θα ανοιγα το ιδιο topic!

Aπλα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να δημιουργησω εγω στατικη εικονα και σε καποια κομματια να τρεχουν συγκεκριμενα video...

Οπως εχουν μερικα internet καφε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...