Προς το περιεχόμενο

Γνωμες για αγορα τηλεφωνικου κεντρου

mauroulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον θα ηθελα μερικες γνωμες για αγορα τηλεφωνικου κεντρου.

Εχω ενα τηλεφωνικο νουμερο που περναει σε μια ISDN, και μια συνδεση ADSL (ασχετο στον Οτε).

Στην υπαρχουσα καλωδιωση υπαρχουν πεντε τηλεφωνα που μου δημιουργουν διαφορα προβληματα π.χ. λογω ISDN οταν μιλησεις απο ενα τηλεφωνο δεν μπορεις να μεταφερεις την γραμμη σε αλλη συσκευη.

Ετσι σκεφτομαι να αγορασω ενα τηλεφωνικο κεντρο και να στελνω τη γραμμη σε οποια συσκευη θελω (επειδη ειναι σε διαφορετικα δωματια)

Επισης με το τηλεφωνικο κεντρο μου εχει μπει η τρελλη ιδεα να βαλω και Music on hold δηλ. επιλογη μουσικης η μηνυματος που εχεις δημιουργησει.

Ο στοχος ειναι να παρω τηλ.κεντρο δεν με καει η μαρκα το δυνατον οικονομικοτερο που να πληρει τα παραπανω

Μπηκα στο διαδυκτιο να πληροφορηθω και μπερδευτικα με τις τεχνολογιες asterisk, voip, ip...καπου ειδα και αυτο http://www.fcnet.gr/gr/networks/scontent.asp?id=98

και επειδη εχω ενα adsl router Linksus για ενα μικρο δυκτιο υπολογιστων τα εκανα μπαχαλο στο κεφαλι μου.

Δεν φτανουν αυτα μπαινω και στα παρακατω:

oteshop.gr στα κεντρα μιλαει για προσφορες ...ειναι? (σαν συσκευες τι λενε)

και plaisio.gr με κατι elmec και ακομη δεν εχω αποφασισει...

Τελος παντων εαν κανεις γνωριζει το θεμα τηλ.κεντρα ας με ξεμπλεχει λιγο να προτεινει καποια λυση τι ακριβως χρειαζομαι.

Δημοσ.

Το βασικό μοντέλο από όλες τις μάρκες είναι αρκετό (1 isdn, 8 εσωτ, χωρίς VOIP). Πήγαινε σε μια εταιρία με τηλ. κέντρα και άσε το plaisio. Έκαστος στο είδος του.

Δημοσ.

Ευχαριστω Kifinas ενταξη εκτος του Πλαισιου αλλα γιατι το κεντο χωρις VOIP, και ποιες ετειρειες εννοεις κατα την γνωμη σου?

Δημοσ.

εγώ 8α σου πρότεινα το HiPath 1220 της Siemens. πληρεί όλες τις απαιτήσεις σου είναι φτηνό , αναβαθμίζεται εύκολα και σετάρεται και μέσω usb απο pc.

έχω βάλει 5-6 τέτοια. πρόσεξε μόνο να πάρεις version 2 γιατί η 1.* είχε κάτι προβληματάκια τα οποία έχουν λυθεί στη 2.*. Αν και αμφιβάλω ότι κυκλοφορούν ακόμα της έκδοσης 1.* αλλά όποιος φιλάει τα ρούχα του έχει τα μισά.

πληροφορίες θα βρεις εδώ

http://www.siemens.com/index.jsp?sdc_p=pHPcfi1126989lmno1126989s3u0z1&sdc_sid=13910903529&

Δημοσ.

μια πολυ καλη λυση ειναι επισης και τα PANASONIC.εχουν και αυτα αρκετα μοντελα για να επιλεξη κανεις αναλογα με τις αναγκες του.

προγραμματιζετε και μεσω του υπολογιστη....

παντος δεν ειναι απαραιτιτο να παρει κανεις ISDN μιας και μπορει να ριξει τις γραμμες μεσα αναλογικα.

χωρις αυτο να σημαινει οτι θα χασει τις ψηφιακες ευκολιες....

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω και εγώ με την λύση panasonic και γιατί έχει άπειρες επιλογές κέντρων . ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη αλλά και απο την άλλη , έχει ένα πολύ καλό service Να τονίσω βέβαια , οτι είναι απείρως προτιμώτερο να κάνεις την αγορά απο επίσημο αντιπρόσωπο και όχι απο παράλληλο εισαγωγέα !!! Δεν αξίζει για ένα -10% να χάσεις την ηρεμία σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...