Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 220 apisteuth ydropsy3h kai me alla 140 to Coolermaster Stacker gia case
Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Γιώργο μου αρέσει αλλα αφού τα έσκασεις που τα έσκασεις βάλε και ένα block για την 8800 η αντλία αντέχει, δοχείο έπρεπε να πάρεις κάποιο πιο μεγάλο για μένα από θερμοκρασίες με τα πράγματα που βλέπω κάπου στους 30+ idle χωρίς AC το κόβω οποτε μπορέσεις χτυπα και ένα μονό ψυγείο και ένα block για την 8800 και μπαλτά μετά τον cpu σου ψυγείο> και δώσε και καμια φωτογραφία να γουστάρουμε οι σωλήνες που πήρες στις γωνιές πως κάνουν τσακίζουν ?
GIANNIS400 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Ειναι αυτο που ελεγε ενας φιλος μου.Μοιραζαν στην πλατεια του χωριου του λεφτα,πηραν σχεδον ολοι αλλα οταν ηρθε η σειρα να παρει αυτος τελειωσαν ) . Με το συμπαθειο τετοια τυχη ειχε το παιδι.Ο Αγιος πλαισιος ασ τον βοηθησει...
polaki Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Εγω εχω το coolermaster stacker αλλά με το Ζalman για υδροψυξη, δεν ειναι για να ριχνει τις θερμοκρασίες αλλά το επελεξα για τον 0 θορυβο. Αν και το εχω βαλει εδω και 3 χρονια και το εχω παρατησει, με αυτο το θεμα αρχιζω σιγα σιγα να ελέγχω για διαρροές γιατί ποτε δεν ξέρεις.... Αγιο ειχες με την κάρτα που στεγνωσε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.