Προς το περιεχόμενο

Dakrise to waterblock alla kai ego mazi tou...

JOHNX2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μου δώσανε καινούρια αλλα μαζί με τα καψίματα πήρε και την κάρτα γραφικών και πάλι χωρίς pc είμαι :D

poscaman από e-shop είναι η μητρική για την δουλειά που λες ακόμα δεν έχουν περάσει οι 10 μέρες που μου είπε η τύπισσα ότι θα με πάρει τηλ :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

ξέρω γω μωρέ ήταν ο καιρός να χαλάσουν τα pc πολλών μαλών :D όσο για την 8800 μπα τα λεφτά από την δουλειά θα φύγουν για diploma και αυτοκίνητο και μετά τα pc τώρα για καμια 7600 και πολύ είναι :D άσε που δεν παίζω και τρελα παιχνίδια αλλα αργότερα θα γίνω και εγώ κάτοχος μιας 8800 :D

Vasika eixa skopo na provo kai se alagi tis antlias ala se 42 meres feugo strato...

OPOTE MATEOS O KOPOS !!!

Ειναι τουλαχιστον αμαρτια να δουλεβεις wb D'Tek με τετοια υδροψυξη..Οπως ειναι πεταμα τα υπολοιπα..Και ειναι ανηκουστο 3/8 σωληνας σε 12χιλιοστα ρακορ..Πολυ απλα δεν δουλευει σωστα..Αυτα τα wbs χρειαζονται ~500l/h,με λιγα λογια χρειαζεσαι υποχρεωτικα 1/2 σωληνα και αντλια μεγαλη..

Σου προτεινω σιγσ σιγα να αγορασεις νεα κομματια υδροψυξης...Οχι απο ετοιμες λυσεις..

οχι ρε γαμ.... ρε john αν θυμαμαι καλα εχεις ξανακαψει την μητρικη.πολυ καντεμια φιλε μου.

Ασε που πηρα και εγω το συγκεκριμενο κουτακι....και τωρα το εχω στο σπιτι (ειμαι στη δουλεια) και "κατεβαζει". με ανχωσες!!!

filiki simvouli...

DOSE PROSOXH STHN EGATASTASH ME TO PETALO PISO APO THN MITRIKH...

Emena mou ekapse tin mitriki, eixa vali kanonika ta sfougaria pou dini i thermaltake alla i zimia egine.

H lisi dothike me plastikes rodeles pou pira apo idrauliko kai ekana patoura gia to petalo.

Telika den anteksa ston pirasmo kai agorasa tin korifea isos antlia Laing D5-Pump Vario.

Tha tin topothetiso se sira me tin antlia pou exo tora kai etsi i roi tou nerou tha einai iper-auksimeni (peripou 1900-2000 litra/h).

Fisika tha alakso kai tous solines se 1/2".

μην βάλεις και αυτό το σκατό που λέγεται αντλία μαζί απλά πάρε σωλήνες και ενα block ακόμα για την καρτα γραφικών σου και φιάξε μια σωστή υδρόψυξη και άσε τις βλακείες ;) αν το ψυγείο σου δεν είναι 1/2 και αυτό απλά άλλαξε να τελειώνεις μια και καλή

οποιο σου κάθεται καλύτερα στο μάτι ;) και τα 3 τον ίδιο σχεδιασμό έχουν εγώ έχω το Black ice και ιάνει μια χαρά 28 βαθμουλιδες με τις ζεστες σε 4300 @ 3,5 με αρκετή τάση δεν θυμάμαι να σου πω γιατί δεν έχω το pc ανοιχτό τώρα

Τουλάχιστον το Black Ice Xtreme III το έχω δεί να δουλεύει και πραγματικά τα αξίζει τα χρήματά του. Η δε αντλία που πήρες, είναι σκοτώστρα. Θεωρώ άσκοπο να συνδέσεις όμως και την αντλία του thermaltake και την Laing D5 στη σειρά. Τα 1500 της laing σε σχέση με τα 500 της thermaltake είναι τεράστια διαφορά. Ωστόσο πολύ φοβάμαι οτι μπορεί να έχεις τυχόν στροβιλισμούς αν τις βάλεις στη σειρά και μάλλον δεν θα καταφέρεις τίποτε παραπάνω. Σκέτη η laing σκοτώνει. Άψογο και το blockάκι σου. Μπράβο, καλές επιλογές. Άλλαξε και την υπογραφή σου για να ξέρουμε όλο το setup της υδρόψυξής σου. Α, και κάτι άλλο, πόσο σου στοίχισε όλο το setup? Αντλία, block, σωλήνες, ψυκτικό, tank (μάλλον του thermaltake κράτησες, αν ναι πάρε κάποιο άλλο) και ψυγείο...

Ωραίος βλάκας είμαι και πήρα το KANDALF LCS στα 250 ΕΥΡΩ (Aluminum edition). Με 220 φτιάχνεις απίστευτη υδρόψυξη και με αλλα 100 παίρνεις ενα ευρύχωρο κουτάκι και είσαι άρχοντας. Ευτυχώς μου έχει κάτσει καλά απο άποψη επιδόσεων. Απλά θα μπορούσα και καλύτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...