Προς το περιεχόμενο

Dakrise to waterblock alla kai ego mazi tou...

JOHNX2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απο τη φωτογραφία του waterblock φαίνεται χαρακτηριστικά στην αριστερή τρύπα που έμπαινε το ρακόρ, οτι έχει ασκηθεί σοβαρή πίεση στο plexi του waterblock (σχήμα σαν αστέρι). Ίσως να ήταν υπερβολικά σφιχτό με αποτέλεσμα να προκλήθηκε κάποιο κρίσιμο ράγισμα που προκάλεσε την καταστροφή. Στο δικό μου Kandalf LCS κάνω το σταυρό μου μή γίνει καμιά βλακεία και την πατήσω και εγώ. Έχω καταντήσει να κοιτάζω με μεγεθυντικούς φακούς το waterblock καθημερινά.

Σχετικά με τα προϊοντα της Thermaltake, διαφωνώ κάθετα με όσους λένε φράσεις του στύλ "Μα καλά, κι εσύ Thermaltake? " , "Μακρυά απο Thermaltake" , "...πήγες και έβαλες Thermaltake στο PC σου" . Το τροφοδοτικό μου Thermaltake Toughpower 750 W Easy connect SLI certified και το Thermaltake Kandalf LCS είναι τα πρώτα 2 προϊοντα της εταιρείας που δοκίμασα και μέχρι στιγμής με βγάζουν ασπροπρόσωπο διαρκώς. Για τα χρήματά τους είναι απίστευτα. Σίγουρα οι λύσεις υδρόψυξης δεν είναι και οι καλύτερες απο άποψη επιδόσεων, αλλά το Kandalf είναι ίσως το πιο τρελό κουτάκι που έχω δεί μέχρι στιγμής. Και το τροφοδοτικό που έχω πάρει επίσης αξιοπιστότατο και σταθερότατο για τα λεφτά του και την κατηγορία του.

Σχετικά με ραγισμένα waterblocks, έχω διαβάσει ιστορίες για πολλά, (όλα φυσικά με plexi) . Έπρεπε να δείτε το Aquagate της Coolermaster με το AquaTrident waterblock της ίδιας εταιρίας πως είχε ραγίσει σε ενα παλληκάρι που του τα έκαψε όλα μέσα. Μπανιαρίστηκε όλος ο υπολογιστής του και κάηκε σε χρόνο dt. Οι φωτογραφίες με τα καμμένα εξαρτήματα του υπολογιστή έχουν αποτυπωθεί στο μυαλό μου και μου έχουν γίνει εφιάλτης...

Δημοσ.

Μωρέ γερή κατασκευή είναι το fusion, αλλά επιμένω στο ότι πρέπει να αναζητήσεις τα αίτια του περιστατικού. Όχι για να πεις "είμαι μαλάκας" αλλά για να το αποφύγεις στο μέλλον. Το ότι όλες οι ρωγμές ξεκινάνε απο μια υποδοχή σημαίνει ότι είτε έφαγε του κώλου του σφίξιμο, είτε αυτό που σου είπα και προηγουμένως. Απο κει και πέρα περίμενε και 2 τρεις μέρες να κάτσει και η θερμοαγώγιμη και τότε μας λες θερμοκρασίες.

Κακία: Δεν πας σιγά σιγά να αλλάξεις και τα υπόλοιπα της ΤΤ με κανα B.I. Stealth και με καμιά DDC? Κρίμα είναι να τρέχεις μια μια φορά στο Πλαίσιο επειδή η ΤΤ αποφάσισε να ασχοληθεί με το watercooling

Δημοσ.

Η αντλία του Kandalf LCS είναι καλή για ψύξη του CPU μόνο και το ψυγείο του επίσης καλό. Το waterblock σκέφτομαι πολύ σοβαρά τώρα να το αλλάξω με ενα μασίφ. Σκέτος χαλκός για να τελειώνω με plexi και με τυχόν ραγίσματα. Πάντως μέχρι στιγμής, μετά απο 4 μήνες λειτουργίας, δεν έχω δει ράγισμα. Εαν δώ όμως θα είναι αργά.

Δημοσ.

File kita na dis to psigio tou kandalf einai para poli kalo..

H antlia metria kai to waterblock moufa (gia mena)

To mono pou xrizi alagi einai to waterblock kai eisai ok !!!

Δημοσ.

To waterblock tis D-TEK fenete na apodidi ipodiestera se sxesi me auto tis THERMALTAKE meta apo 18 ores xrisis... isos na euthinonte i solines i opii einai 3/8... kai i mikri antlia ton 600l/h...

H thermokrasia einai auksimeni kata meso oro 2-3 vathmous kelsiou.

Gia lathos topothetisi den krinete logos afou exi patisi telia (h thermokrasia ton 2 pirinon einai akrivos idia), kai i AS5 topothetithike opos prepi.

Δημοσ.

Γιώργο αποκλείεται να αποδίδει χειρότερα το block σίγουρα είναι οι σωλήνες σου μικροί σε διάμετρο και ίσος το block είναι φτιαγμένο για αντλίες με μεγάλη πίεση και σου κόβει roh από μονο του εγώ θα σου έλεγα να αλλάξεις αντλία και τους σωλήνες τουλάχιστον μιση ίντσα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...