spirosta Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Για να βάλεις υδρόψυξη ας πούμε στην κάρτα γραφικών πρέπει να βγάλεις την μαμίσια ψύκτρα... Πράμα που δεν καλύπτει η εγγύηση... Όπως επίσης δεν καλύπτει και οποιαδήποτε ζημια στον επεξεργαστή αν δεν χρησιμοποιείς την original ψύκτρα.. Και ας έχεις και την καλύτερη αερόψυξη... Για αυτό λέω εγώ ότι αν δεν ξέρεις τον υπάλληλο... -Γεια σας. Ξύπνησα σήμερα και αυτά δεν δούλευαν.. -Γιατί? -Δεν ξέρω... Τα δοκίμασα και σε άλλο σύστημα αλλά τίποτε. -Τι τροφοδοτικό έχετε? -Κάποιο επώνυμο! -UPS? -Φυσικά! line interactive (κάντε και την προσευχή σας να ξέρει τι σημαίνει το line interactive) -μμμ... -'Εχω και microsoft Windows αυθεντικά! -ΑΧΑ... Θα τα ελέγξουμε και θα γίνει αλλαγή.. -Πολύ ωραία... Φυσικά αυτό το γράφω στην πλάκα. Το Πλαίσιο ιδιαίτερα έχει δείξει ότι είναι άριστο στον τομέα των αλλαγών. Και προβληματάκι να υπάρξει κράζεις λίγο και όλα λύνονται..Αλλά δείχνει σε κάποιο βαθμό την ασχετοσύνη πολλών υπαλλήλων καταστημάτων. Τέλος όλοι ξέρουμε ότι καλό είναι να μην θιχτεί το θέμα υδρόψυξη κατά την αλλαγή.. ΤΟ να βγάζουμε τώρα θεωρίες τι μπορεί να συμβεί είναι ανούσιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 αν τα έχεις πάρει όλα από το πλαίσιο, και το σύστημα υδρόψυξης, πήγαινέ τα όπως είναι πίσω και πες τους ότι ''δεν ανάβει, δεν ξέρω γιατί'', θα στα αλλάξουν όλα όπως είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skarpelos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Αυτο που λες liopyr δε νομιζω να πετυχει και ειναι κριμα να ρισκαρει την αντικατασταση τοσο ακριβου Hardware...Προσωπικα θα προτεινα να πει οτι ολα δουλευαν stock και να του τα αντικαταστησουν και μετα αν θελει παλυ να συνεχισει με την υδροψυγη περνει ενα καινουριο καλο block Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNX2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 1) Rogmi den ipirxe... les na evlepa rogmi sto BLOCK kai na kathomoun na tin kitousa.... THINK BETTER... 2) H rogmi egine xtes to bradi opos kai i sinepies autis... 3) BLOCK pariggila idi alo D-TEC FAZION. 4) Sto plaisio tha pao tin mitriki ton epeksergasi tin karta grafikon kai tis mnimes sta koutia tous opos ta pira, kai tha tous po apla... DEN KSERO TI EGINE DOKIMASTE TI EXI PROVLIMA TO PC DEN ANAVI... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Ελα ρε Γιαννη τι μαλακια ηταν αυτη τωρα? Τεσπα, σιγουρα θα τα αλλαξουν αλλα θελει στρατηγικη... Εδω εγω άλλαξα σε κατι ζορικους μητρηκη που δουλευε κανονικα, εσυ δεν θα αλλαξεις που ειναι και χαλασμενη... ??? Αρχισε τι ειαι αυτα ρε παιδια και διαφορες παπαριες και θα ψαρωσουν Στο μεταξυ πρωτα πηγαινε τα πραγματα, και μετα απο καμια εβδομαδα πηγαινε το κουτι με την χαλασμενη υδροψηξη.... Αν τα πας ολα μαζι θα σε ζορισουν πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frou-frou Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Ναι πες τους μπόλικες παπαριές. Μήπως επηρέασε ο καύσωνας ρε παιδιά το μηχάνημα μου. Είχαμε 40 βαθμούς χτές κτλ. Μήπως ήταν ελλατωματικά τα κομμάτια που πήρα και με την ζέστη τα φτύσανε. Όλο και κάτι θα βρείς να πείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNX2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Ase se auta den pianome tous exo xosi para poles fores mesa sto plaisio... To arnitiko einai oti mou xalase poli tin psixologia i oli katastasi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frou-frou Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Πάμε μαζί αν θές αύριο στο Πλαίσιο αν τα πήρες από αυτό στην Π.Π Γερμανού. Έρχομαι για συμπαράσταση και ότι χρειαστεί. Απο Καλαμαριά είμαι. Έχω αλλάξει πολλές φορές ελλατωματικά drive, σκληρούς δίσκους και εκτυπωτές χωρίς να είχα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNX2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Aurio einai kiriaki... Apo deutera re si.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frou-frou Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Yes. Γράψε λάθος βιασύνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silent Arrow Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Πω πω φρικη.... Αν ησουν Αθηνα η καλυτερη λυση ηταν να πηγαινες απο ενα χαλασμενο κομματι και σε ενα διαφορετικο καταστημα πλαισιου. Αν τα γυρισεις ολα με τη μια, και καλοπροαιρετοι να ειναι, θα αγανακτησουν με το αιτημα σου. Μιλαμε για πολλα λεφτα.... Αλλα εισαι Θεσσαλονικη.... Πω πω JohnX2 κοκκαλωσα οταν ειδα τι χαλασε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 To καλύτερο είναι όντως να πας σε πολλά καταστήματα, ένα εξάρτημα τη φορά. Αν τα πας όλα μαζί , θα βρουν κάποια καλή δικαιολογία να σου πουν. Πχ έφταιγε το τροφοδοτικό σου και τα έκαψες όλα, η τάση της ΔΕΗ... Εξάλλου είναι λίγο δύσκολο να χαλάσουν και τα 3 ταυτόχρονα από σύμπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 εκτος κι αν ειναι απο διαφορετικους υπολογιστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNX2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 To trofodotiko mou einai ENERMAX GALAXY 850 WATT DX-X kai ine diskolo na riksoun tin euthines eki, apo ta kalitera tis agoras einai... Oso gia tin DEH ean po oti eixa UPS den tha mporoun na poun tipota logika... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deviant Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 εεε τότε θα ψηλιαστούν ότι κάτι άλλο συνέβη... δεν υπάρχει περίπτωση να σου βγουν και τα 3 μαζι ελαττωματικά ταυτόχρονα... πήγαινε τα ένα ένα σε διαφορετικά καταστήματα την φορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.