Προς το περιεχόμενο

Dakrise to waterblock alla kai ego mazi tou...

JOHNX2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αν η υδρόψυξη είναι αγορασμένη από το Πλαίσιο και μέσα στην εγγύηση πρέπει να σου αντικαταστήσουν τα πάντα γιατί σου κατέστρεψε όλο το μηχάνημα.

Δεν πιστεύω να έχουν πρόβλημα να στο κάνουν. Είναι σωστοί σε αυτό τον τομέα.Good luck και περιμένουμε νέα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H egatastasi egine apo mi eksidikeumeno texniko, egine lathos topothetisi k.t.l. k.t.l.

Σε διαβεβαιώ οτι δεν θα σου πουν κάτι τέτοιο.Εγώ έβαλα πρώτη φορά κάρτα γραφικών μόνος μου και μου βγήκε προβληματική.Όμως δεν μου είπαν τίποτα,μου την αλλάξαν χωρίς καν να το ψάξουν και πολύ. (και τους είχα πει οτι την έβαλα μόνος μου και οτι ήμουν πρωτάρης ;))

Think positive.

Καλύτερη λύση όντως αν τα καθαρίσεις καλά από το υγρό. Η κάρτα έχει 3 χρόνια εγγύηση αφού την πήρες από το Πλαίσιο. Το ίδιο ισχύει και για επεξεργαστή. Για το motherboard δεν ξέρω.

Ίσως αν βρεθεί ειδικό super special υγρό που να μην κάνει ζημιά να κάνω watercooling αλλά χλωμό το κόβω. ;)

Ki omos einai to proto pou tha tou poun, otan doun ti logariasmos prepei na plirothei/antikatastathei telika -kai kyrios otan se periptoseis opos i ydropsyksi den einai apolytos ksekatharo poios plironei ta kammena.... :twisted:

Pantos an isxyei oti i ydropsyxi plironei ta panta, e tote na valoume se paliotera pc mas, na ta kapsoume averta (efkolotato!) kai na zitame apozimioseis, mi sou po na zitame apozimioseis gia idi kammenes mitrikes :mrgreen:

Αδερφε μακαρι να γινει κατι γιατι ειναι κριμα. Μαζι με σενα δακρυσαμε και εμεις. Ειναι λιγο θολο το τοπιο για εγγυηση. Μαλλον εξαρταται απο το ποσο καλος πελατης εισαι.

Γιάννη πήγαινε προμηθεύσου πρέι επαφών και καθάρισε όπου έσταξε το εκτόπλασμα και στείλε τα πίσω και κανε τον κινέζο έπαθα και εγώ τα ίδια με το δοχείο μάλλον λόγο καιρού λόγο πιέσεις δεν ξέρω πάντως εγώ ακόμα τρέχω άλλαξα μητρική γιατί μου κάηκε και τώρα η κάηκε και αυτή η η κάρτα γραφικών μου με άφησε και αυτή παρέα με την καμένη μητρική :( εγώ κουράστηκα με τα pc πια μια περιουσια και ακόμα λεφτά δίνω

Kandalf LCS και εγώ με Ε6700 και Gigabyte 965P DS4. Ελπίζω να μην γίνει καμια βλακεία και σε εμένα. Ελέγχω καθημερινά το waterblock, δεν έχει ίχνος ραγίσματος. Ελπίζω να μην μου την κάνει απο το πουθενά!

Αν η υδρόψυξη είναι αγορασμένη από το Πλαίσιο και μέσα στην εγγύηση πρέπει να σου αντικαταστήσουν τα πάντα γιατί σου κατέστρεψε όλο το μηχάνημα.

Πήρες φόρα. Σε κάθε κιτ υδρόψυξης αναφέρεται ότι τα πάντα πρέπει να δοκιμαστούν 24 ώρες εκτός pc για να διαπιστωθεί τυχόν αστοχία υλικού. Στην περιπτωσή μας υπάρχουν τα εξής ενδεχόμενα:

α) Υπήρχε απο πριν ρωγμούλα, ο JohnX2 ήταν γιωτάς και εδώ και 3-4 μήνες δεν την είδε, αυτή σιγά σιγά μεγάλωνε, ώσπου και προκάλεσε τη διαρροή. Συνδυασμός αστοχίας υλικού σε πρώτη φάση και αμέλεια χρήστη σε δεύτερη. Το Πλαίσιο θα κληθεί να πληρώσει την αντικατάσταση του waterblock

β) To block ήταν αρχικώς σε καλή κατάσταση, απλώς η TT δε φημίζεται για την ποιότητα των προιόντων της, ασκήθηκε πίεση στο ρακόρ και του γάμισε τα ράματα (JX2 είναι ξεκάθαρο απο τη ρωγμή ότι το ρακόρ τράβηξε ζόρι, μα με το λάστιχο με με κάποιο άλλο τρόπο. Η διαφορά θερμοκρασίας (που μέσα στον πύργο είναι αμελητέα, καθώς το νερό φτάνει maximum στη θερμοκρασία περιβάλλοντος και όχι πιο κάτω) μπορεί να επιταχύνει την όλη διαδικασία, αλλά σίγουρα όχι να γίνει αρχική αιτία αυτής). Σε αυτή την περίπτωση το Πλαίσιο δε δίνει τίποτα.

Οπότε froufrou καταλαβαίνεις γιατί δεν τον συμφέρει να πει αυτά που προτείνεις περί υδρόψυξης και αποζημίωσης;

Οπότε froufrou καταλαβαίνεις γιατί δεν τον συμφέρει να πει αυτά που προτείνεις περί υδρόψυξης και αποζημίωσης;

Δεν υπαρχει περιπτωση να αντικαταστησουν τπτ αν αναφερει watercooling ή overclocking!Οποτε ουτε να το σκεφτεσαι αυτο.Η καλυτερη λυση ειναι αυτη που σου ειπαν πιο πανω,δηλ. να καθαρισεις τα πραγματα και να τα πας πισω(το εχω δωκιμασει αλλα οχι για τετοιο θεμα, + να το πεξεις τρελος και ανηξερος.Αν ξερεις και ποιος ειναι ο χειροτερος τεχνικος στο Πλαισιο που θα πας προσπαθησε να μιλησεις με αυτον;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...