Προς το περιεχόμενο

Flatout Ultimate Carnage και στο PC

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε σεις είναι κάψιμο λολ

Ίσως επειδή έχω να παίξω racing game από κάτι NFS Most Wanted έχω πολύ καλές εντυπώσεις, άκρως διασκεδαστικό, μέχρι αύριο μεθαύριο παίζει να το έχω τερματίσει :)

Α και με gamepad είναι ακόμη πιο διασκεδαστικό

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγώ που το έβαλα γιατί το προηγούμενο το παίζω LAN με άλλους 4 στο AWMN και αυτό δεν έχει LAN, αλλά μόνο online...τι να πω...

απογοητεύτικα...

Δημοσ.

Δεν το κατάλαβα καθόλου το παιχνίδι.

-Λίγο καλύτερα γραφικά. Πάντως και του 2 ήταν ήδη τόσο καλά, που δεν νοιώθω ότι αξίζει τον κόπο να το παίξει κάποιος για τα καλύτερα γραφικά.

-Πανομοιότυπος χειρισμός, για να μην πω κάπως χειρότερος, τα αυτοκίνητα πάνε πιο αργά και νωχελικά. Το μοντέλο ζημιών όμως νομίζω ότι είναι ελαφρά πιο προσεγμένο και "βαβουριάρικο", ό,τι πρέπει δηλαδή!

- Όσες πίστες έχω παίξει ως τώρα, είναι οι ίδιες (!) με το προηγούμενο παιχνίδι.

- Σαφώς πολύ χειρότερο soundtrack. Λιγότερο γνωστά ονόματα (τουλάχιστον για εμένα τον παππού) και αδιάφορα τραγούδια. Πού είναι το "symphony of destruction" του Flatout 2!..

Σκέφτομαι σοβαρά να ξαναβάλω το Flatout 2, καλύτερο μου φαίνεται.

Δημοσ.
Δεν το κατάλαβα καθόλου το παιχνίδι.

-Λίγο καλύτερα γραφικά. Πάντως και του 2 ήταν ήδη τόσο καλά, που δεν νοιώθω ότι αξίζει τον κόπο να το παίξει κάποιος για τα καλύτερα γραφικά.

-Πανομοιότυπος χειρισμός, για να μην πω κάπως χειρότερος, τα αυτοκίνητα πάνε πιο αργά και νωχελικά. Το μοντέλο ζημιών όμως νομίζω ότι είναι ελαφρά πιο προσεγμένο και "βαβουριάρικο", ό,τι πρέπει δηλαδή!

- Όσες πίστες έχω παίξει ως τώρα, είναι οι ίδιες (!) με το προηγούμενο παιχνίδι.

- Σαφώς πολύ χειρότερο soundtrack. Λιγότερο γνωστά ονόματα (τουλάχιστον για εμένα τον παππού) και αδιάφορα τραγούδια. Πού είναι το "symphony of destruction" του Flatout 2!..

Σκέφτομαι σοβαρά να ξαναβάλω το Flatout 2, καλύτερο μου φαίνεται.

Και φυσικα το aids των "Games for Windows": "Press A to Continue" κλπ. ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΜΑΤΣΟΥΚΙ ΤΗΣ MS!

Για να μην αναφερω οτι εχει και πολυ χειροτερο optimisation απο το Flatout 2 (που παιζω ακομα online), λιγοτερο fun οδηγηση και μουφα soundtrack

Δημοσ.

μουφα το παιχνιδι.. μουσικη χαλια τελειως αμερικανια!

το χειροτερο παντως ηταν οτι το παιχνιδι σε 9800gtx με 2 gb 800mhz και amd X2 3800+ εχανε πολλα frames ( σε high settings 1280x1024 , antialising 8 samples και ANISOTROPY στο full ) σε φαση να κατανταει εκνευριστικο!

lol επαιζα το assasins creed full και το carnage σερνοτανε!

μπορει κανεις να φανταστει το λογο? ;)

οπως μπηκε, βγηκε το παιχνιδακι....

Δημοσ.

Μπα, σε εμένα στα 1280, 4Χ FSAA και aniso 2 κλικ πριν από το full δεν έχει χάσει ούτε ένα καρέ ακόμη και στις πιο βαβουριάρικες στιγμές.

Έφαγε uninstall σήμερα το πρωί. Συνολικά χειρότερο από το 2.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σε όλους, Παρακαλώ πολύ την βοηθειά σας,

Παίζω το FlatOut: Ultimate Carnage αλλα επειδή έχει το Game For Windows Live δέν με αφήνει να αποθηκέυσω το παιχνίδι στον δίσκο.

Παρακαλώ πολύ ξέρεται πώς μπορώ να παρακάμψω το GFWL ωστε να αποθηκέυω/ανακτώ το παιχνίδι τοπικά ;;

έψαξα στο google αλλα τίποτα.

Δημοσ.

Εχεις 951 μηνυματα και εισαι γραμμενος απο το 2004 και ρωτας τετοια πραγματα? :s (αν εχεις παιχνιδι απο το θειο...)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλα διστυχώς φίλε Nik.K δέν υπάρχει πουθενά η επιλογή για OFFLINE ACCOUNT,

Έλα ρε μεγάλε nick#18 δώσε τη σωστή λύση μάγκα.

image2cy.th.jpg image3w.th.jpg image4am.th.jpg image5e.th.jpg

Πατάω 'Continue without...' για να συνεχίσω μέσα στο παιχνίδι αλλα διστυχώς στο μενού του παιχνιδιού δέν υπάρχει πουθενά εντολή για load ή save

.αμώ το σόϊ του.

Παρακαλώ πολύ όποιος έχει απάντηση ας την γράψει εδώ.

Δημοσ.

Φυσικα και το εχει...

110lizt.png

Κατεβα πιο κατω και θα δεις με μπλε γραμματα Create Local Profile...

Εκει πατας και κανεις ενα Offline Profile.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις σε ποιον ή ποιους φακελους πανε τα saves του FlatOut 2 Ultimate Carnage, γιατι θα επανεγκαταστησω το παιχνιδι και δεν θελω να χαθουν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...