Προς το περιεχόμενο

Σκέφτομαι σοβαρά για αγορά αυτοκινήτου online...

stimuli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοστίζει γύρω στα 26 χιλιάρικα χωρίς τα έξοδα αποστολής, είναι μοντέλο του 2005 με 4000 κυβικά. Πόσο θα κοστίσει το τελωνείο περίπου; Και τι άλλο θα πρέπει να προσέξω όσον αφορά την αγορά του αυτοκινήτου;

Δημοσ.
Κοστίζει γύρω στα 26 χιλιάρικα χωρίς τα έξοδα αποστολής, είναι μοντέλο του 2005 με 4000 κυβικά. Πόσο θα κοστίσει το τελωνείο περίπου; Και τι άλλο θα πρέπει να προσέξω όσον αφορά την αγορά του αυτοκινήτου;

Από που θα έρθει το αυτοκίνητο;

Ιδιώτης ή εταιρία;

Μάρκα;

Η πληρωμή πώς θα γίνει;

Δημοσ.
Από που θα έρθει το αυτοκίνητο;

Ιδιώτης ή εταιρία;

Μάρκα;

Η πληρωμή πώς θα γίνει;

Δεν ξέρω ακόμα πως θα γίνει η πληρωμή, το αυτοκίνητο έρχεται από Αμερική και είναι κατοχή εταιρίας. Η μάρκα του είναι Cadillac Escalade EXT.

Δημοσ.

Το τελωνείο θα σου βγει πάρα πολλά. Πρέπει να πληρώσεις και επιπλέον το ΦΠΑ. Πιθανόν το συγκεκριμένο μοντέλο να μην το έχει εκτελωνίσει κανένας άλλος και να στο κρατήσουν κανά μήνα στο ΚΤΕΟ για να του δώσουν άδεια.

Βάλε στην μέση εκτελωνιστή αλλιώς δεν θα βγάλεις άκρη μόνος με τέτοιο αμάξι.

Δημοσ.

Κοίτα παίζει μεγάλο ρόλο ότι έχει 4000 κυβικά. Μετά ότι δεν έχει εγκρίσεις του στύλ Euro 3 ή Euro 4. Επίσης δεν κυκλοφορεί Ελλάδα. Ότι το αγοράζεις από Αμερική και πρέπει να πληρώσεις το ΦΠΑ στην Ελλάδα. Μόνο με εκτελωνιστή θα βγάλεις άκρη, αλλιώς πολύ δύσκολα.

Δημοσ.

Η Εscalante κυκλοφορει στην Ελλαδα εδω και καποιους μηνες.Αν πατε στην αντιπροσωπια στον Κηφισσο και τη δειτε θα χαζεψετε....:shock:

Δημοσ.
Η Εscalante κυκλοφορει στην Ελλαδα εδω και καποιους μηνες.Αν πατε στην αντιπροσωπια στον Κηφισσο και τη δειτε θα χαζεψετε....:shock:

Να χαζεψουμε απο την ποιοτητα? Απο την μηχανολογικη αρτιοτητα? Απο την οδικη συμπεριφορα? Απο τι?

Ειναι ΟΙΚΤΡΟ με καθε εννοια... Μονο καποιος που θα ηθελε να εχει απλως κατι διαφορετικο θα το επελεγε... αλλα και παλι πρεπει να ειναι κανεις απελπισμενος.

Δημοσ.
Να χαζεψουμε απο την ποιοτητα? Απο την μηχανολογικη αρτιοτητα? Απο την οδικη συμπεριφορα? Απο τι?

Ειναι ΟΙΚΤΡΟ με καθε εννοια... Μονο καποιος που θα ηθελε να εχει απλως κατι διαφορετικο θα το επελεγε... αλλα και παλι πρεπει να ειναι κανεις απελπισμενος.

Απελπισμένος; Χαχα! Πάντα ήμουν λάτρης των Jeep και των αμερικάνικων αυτοκινήτων, έτσι και κατέληξα στο escalade.

rallistas, ναι, η AWD έκδοση έχει γύρω στα 97.000 και το extension με ελάχιστες διαφορές μηχανικά έχει 104.000. Πήγα και εγώ στην έκθεση στον Κηφισσό και το είδα, τρελάθηκα με το αμάξι!

Λοιπόν ας μείνουμε επί του θέματος, μαζί με εκτελωνιστή πόσο περίπου προβλέπεται να μου βγει το αμάξι συνολικά;

Δημοσ.

Συγνωμη ρε φιλε μου,μιλησα εγω για το αυτοκινητο και την ποιοτητα του?Εγω ειπα οτι κυκλοφορει στην Ελλαδα κι οτι ειναι εντυπωσιακο.Ελα Χριστε και Παναγια...

ΥΓ)stimuli,το ξερω.Ειναι κατι το διαφορετικο αναμεσα στα Cayenne και στα Χ5!

Δημοσ.

4000 κυβικα,ο εκτελωνισμος(ειναι κ απο αμερικη) πιστεψε με θα σου βγει σιγουρα πανω απο 25χιλιαδες ευρω + τα 26 που το πουλαει.

Θα σου προτεινα να μην το σκεφτεις καθολου αγορα απο ιντερνετ.

Δημοσ.
4000 κυβικα,ο εκτελωνισμος(ειναι κ απο αμερικη) πιστεψε με θα σου βγει σιγουρα πανω απο 25χιλιαδες ευρω + τα 26 που το πουλαει.

Θα σου προτεινα να μην το σκεφτεις καθολου αγορα απο ιντερνετ.

Μισή τιμή του βγαίνει δηλαδή, γιατί να μην το σκεφτεί?

..μεταφορικά υπολογίσαμε?

Κάτι σημαντικό, τα περισσότερα αυτοκίνητα βγαίνουν σε διαφορετικές εκδόσεις για διαφορετικές ηπείρους. Η πιο στριμμένη είναι η ΕΕ, που έχει πολύ σφικτές απαιτήσεις για χαρακτηριστικά όπως ρύπους κτλ. Πράγμα που σημαίνει ότι αν το αγοράσεις από US δεν θα συμφωνεί με τα standards της ΕΕ και αυτό ίσως σου δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...