Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με την συνδεση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εγω εχω conn-x και το προβλημα μου ειναι πως καθε 4-5 ωριτσες η συνδεση πεφτει. Τωρα αν αυτο ειναι θεμα ΟΤΕ ή του USB modem (που ειναι η μουφα το sagem) ή το Azureus που χρησιμοποιω (γιατι και αυτο εχω ακουσει) δεν ξερω. Θελω λοιπον τα φωτα σας να βρω τι φταιει μηπως και το διορθωσω. Thanx προκαταβολικα.

Δημοσ.

Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με otenet παλιά. Αυτό που έκανα ήταν να πάω στις ιδιότητες τις σύνδεσεις και να επιλέξω έναν αριθμό επαναλήψεων αν κλείσει η γραμμή και διαφορά μεταξύ στις κλήσεις γύρω στα 5 sec. Αν μπορείς να κάνεις κάτι παρόμοιο δοκίμασέ το;)

Δημοσ.

Loipon fantazomouna pws tha ftaiei to sagemaki an kai filos mou me tin idia syndesi kai me router exei to idio provlima. Pros to paron fraga gia routeraki den paizoun kathws ksekinane kai apo 80 euro an den kanw lathos. Opote ypomoni mexri to kalokairaki pou lew na paw forthnet kai 2play an kai exw akousei pws kathysteroune ligo ews poluuuuuu. Kai epidi to thema me redial den paizei kathws epeidi katevazw torrents an allaksei to ip mou prepei na ksanakanw login sto site einai ligo dyskola ta pragmata.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...