**G** Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Έχω τώρα τόσες μέρες που ψάχνω να βρω μία λύση για το μικρόφωνο. Προσπαθώ να γράψω και το μόνο που ακούγεται είναι θόρυβος. Δοκίμασα όλα τα guides στο ιντερνετ αλλά κανένα δε δούλεψε. Πιστεύω ότι επειδή έχει 2 mics ενα front και ενα back panel, δεν μπορει να αναγνωρίσει το back -.- Front panel δεν έχει το case μου οπότε δεν μπορώ να συνδέσω το mobo. Πιστεύετε άμα προσθέσω τη σωστή γραμμή στο /etc/modprobe.d/alsa-base σε πχ options snd-hda-intel model= x x x να διορθωθεί? Αν είναι έτσι μήπως κάποιος το διόρθωσε και μπορεί να μου πει? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Για δοκίμασε και με ένα άλλο μικρόφωνο. Είχα και εγώ μιά παρόμοια εμπειρία καθώς το μόνο που ακουγόταν από το μικρόφωνο ήταν ένας έντονος θόρυβος με τρομερή παραμόρφωση και ενώ έψαχνα τι πρόβλημα έχει η είσοδος της κάρτας, μόλις άλλαξα μικρόφωνο λύθηκε ως διά μαγείας το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
**G** Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Ε, ελιωσα μέχρι τις 7 το πρωί και βρήκα ότι δεν είχε εντοπίσει σωστά τις εξόδους και τις εισόδους για κάρτα με 3 εισόδους Mic, Output k Line in, οι οποίες γίνονται και surround 5.1. Άν κάποιος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα μπορεί να δει έναν πολύ καλο οδηγό εδω: https://help.ubuntu.com/community/HdaIntelSoundHowto Για Intel συσκευές πχ onboard σε motherboards η laptop που έχουν mic front και απο πίσω πανελ θα χρειαστέι κατά πάσα πιθανότητα αυτή η γραμμή στο αρχείο /etc/modprobe.d/alsa-base options snd-hda-intel model=3stack όπου 3stack είναι οι είσοδοι στο πανελ. Στα ubuntu feisty τουλαχιστον λειτουργεί πολύ καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.