Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με tv card

ffseriespower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα πριν ένα χρόνο την avertv studio 303 για να βλέπω τηλεόραση ή να ακούω ραδιόφωνο στο pc. Στην αρχή δούλευε κανονικά αλλά την έβγαλα για να βάλω ένα modem.

Όταν πια έβαλα dsl το modem ήταν άχρηστο οπότε το έβγαλα και ξανάβαλα την tv card. Όταν όμως πήγα να ξεκινήσω την εφαρμογή μου έβγαζε ένα παράθυρο ως γνωστόν που κάνει Loding και μετά όμως ότι έχει γινει ένα σφάλμα.

Το cd για τους drivers το έχω χάσει αλλά κατέβασα αρκετούς που βρήκα στο google αλλά και σε αυτούς πάλι αυτό γίνεται.

Καμιά ιδέα?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλό θα ήταν να μας πείς τι σφάλμα ακριβώς..Δοκίμασε αυτό μήπως πετύχει:

1.Απεγκατάστησε τους drivers της κάρτας τηλεόρασης και κάρτας ήχου σου.

2.Εγκατάστησε πρώτα τους drivers από την κάρτα τηλεόρασης.

3.Και τέλος της κάρτας ήχου.

Δημοσ.

αυτό που αναφέρεις είναι καραμπάμ ότι είτε λάθος driver για την tv κατέβασες-είτε λάθος application(..αυτό το

Το cd για τους drivers το έχω χάσει αλλά κατέβασα αρκετούς που βρήκα στο google
είναι 1 καλή ένδειξη...)

Έρριξα επίσης 1 ματιά στο site της avermedia,και δεν μου φάνηκε καθόλου εύκολο να βγάλει κανείς άκρη ΑΝ υπάρχουν ΚΑΝ driver και software για κατέβασμα...Πάντως,σιγουρέψου ότι έχεις τον σωστό driver (σε σχέση με το μοντέλο της tv και το λειτουργικό σου)

Εναλλακτικά,κάνε 1 βόλτα από 'δω http://display-and-video.freedrivers.us/AVerMedia/AVerMedia-AVerTV-303-AVerTV-Studio303-Driver-Ver1.2.1.6-SP2-Windows-9x-ME-2000-XP.html (για driver) ,κι αν πάλι δεν βγει άκρη,μια και νομίζω πως η κάρτα σου έχει τσιπάκι bt878 connexant,κατέβασε αυτόν τον driver http://prdownloads.sourceforge.net/btwincap/btwdmdrvinstaller5.3.8.zip?download (εμένα μ' έσωσε),και από software παίζουν διάφορα,αρχίζοντας ακόμα και από το virtual dub (ή και τον vlc player),όπου υπάρχει δυνατότητα preview και capture ,χρησιμοποιώντας την κάρτα σου,και πάμε και σε apps καθαρά για χρήση της κάρτας ,όπως το btwincap http://prdownloads.sourceforge.net/btwincap/wdmmiscutils-src2.73.zip?download,

ή το christv (κάποια light μορφή του,που συνήθως δεν υποστηρίζει capturing), ή τον ΚΜplayer (free και με πάμπολες δυνατότητες,αλλά με "πηγμένο"

μενού...)

Δημοσ.

Εγκατέστησα τους drivers στο δεύτερο Link σου και μετά εγκατέστησα τους drivers αυτού του link http://display-and-video.freedrivers.us/AVerMedia/AVerMedia-AVerTV-303-AVerTV-Studio303-Driver-v.5.0.3.4-Multi-Language-Windows-98SE-ME-2000-XP.html

γιατί οι drivers του πρώτου σου link μου έλεγα ότι δεν είναι το σωστό tv utility και μου βγάζει αυτήν την εικόνα avertv2qe4.jpg.

Τώρα όμως δεν μπορώ να επιλέξω ούτε το ραδιόφωνο ούτε την τηλεόραση σε αυτό που μου έχει βγάλει. Πατάω απάνω τους και απλά δεν γίνεται τίποτα.

Στο setup Που έχει στα αριστερά δεν μπορώ να επιλέξω capture device γιατί δεν μου έχει καμιά capture device.

Επίσης αυτήν την εικόνα που μου έβγαζε και postάρα στο ακριβώς προηγούμενο post μου μου την έβγαζε αν θυμάμαι καλά και όταν είχα τους κανονικούς drivers από το συνοδευτικό cd.

thanx πάντως για το ενδιαφέρον.

Δημοσ.
Επίσης αυτήν την εικόνα που μου έβγαζε και postάρα στο ακριβώς προηγούμενο post μου μου την έβγαζε αν θυμάμαι καλά και όταν είχα τους κανονικούς drivers από το συνοδευτικό cd.

...Εδώ με μπέρδεψες λίγο.

Δηλαδή,δεν μπόρεσες ΠΟΤΕ να δουλέψεις την κάρτα;(αν και στην αρχή του thread λες ότι την δούλεψες για λίγο και μετά την έβγαλες..)

Ξεκαθάρισέ το λίγο.

Επίσης,αναφέρεις ότι το αρχικό cd με τον driver χάθηκε.Υπο8έτω ότι το cd αυτό ,εκτός απ' τον driver είχε και το application με το οποίο έβλεπες τv.Αν ναι,πού βρήκες εκ νέου application για την tv(εκτός κι αν είναι πάντα αυτό που είχες εγκαταστήσει κάποτε απ΄το cd);Είσαι δε σίγουρος ότι είναι το ΣΩΣΤΟ application για την έκδοση της κάρτας που έχεις,και ΚΥΡΙΩΣ για το λειτουργικό που έχεις;Τί είναι αλήθεια;Χp home;Pro;

Eπίσης,ο driver από το sourceforge.net,κατά πάσα πι8ανότητα ΔΕΝ θα δούλευε με application της Avermedia(το app της Avermedia λογικά θέλει Αvermedia driver),ΓΙ ΑΥΤΟ και πρότεινα κάποια άλλα apps στο 1ο μου post σε συνδυασμό

με τον driver από sourceforge.

To ξαναλέω,κάπου με μπερδεύεις όπως τα λες,και δεν έχω ξεκάθαρες πληροφορίες για το τί κάνεις,τί χρησιμοποποιείς κλπ,γι' αυτό ΠΡΟΤΕΙΝΩ:

Ξαναβάλε driver από το sourceforge,και ξέχνα application avermedia-δοκίμασε 1 απ΄τα διάφορα που σου πρότεινα.Αυτό βέβαια αν ΟΝΤΩΣ έχεις τσιπάκι bt878 της connexant (o driver είναι γραμμένος για bt878 και 848 ).Αν σου δουλέψει έτσι καλώς,και αν σου ήταν πια ΤΟΣΟ εύχρηστο το μανίσιο application,τρέχεις την κάρτα σου για την ώρα με αυτά που πρότεινα,και με τον καιρό την ψαχνεις και για original driver + application...(1 περίπτωση επίσης είναι να ψάξεις σε συνοικιακό μαγαζι,όχι αλυσίδα δηλαδη,μήπως κάποιος έχει και μπορέσει να σου δανείσει cd της avermedia....Παίζει αρκετά κάτι τέτοιο...αρκεί να θέλει να σ' εξυπηρετήσει)

Δημοσ.

Όταν τοποθέτησα για πρώτη φορά την κάρτα μου δούλεβε κανονικά. Από την ακριβώς επόμενη φορά που την έβαλα μου βγάζει αυτό το πρόβλημα. Εγώ έχω βρει 3 στο σύνολο application/drivers που έχω κατεβάσει και εγκατασήσει και είναι τα παρακάτω:

http://display-and-video.freedrivers.us/AVerMedia/AVerMedia-AVerTV-303-AVerTV-Studio303-Driver-v.5.0.3.4-Multi-Language-Windows-98SE-ME-2000-XP.html

http://display-and-video.freedrivers.us/AVerMedia/AVerMedia-AVerTV-303-AVerTV-Studio303-Driver-Ver1.2.1.6-SP2-Windows-9x-ME-2000-XP.html

http://display-and-video.freedrivers.us/AVerMedia/AVerMedia-AVerTV-303P-AVerTV-Studio303P-Driver-v5.2.0.21a-Multi-Language-Windows-98SE-ME-2000-XP.html

Στο πρώτο από αυτά τα link μου βγάζει τη εικόνα που πόσταρα στο ακριβώς προηγούμενο Post μου. Στα δύο επόμενα μου βγάζει την εικόνα του σφάλματος. Έχω xp pro.

Επίσης το τρίτο link που έδωσες τι είναι? Γιατί δεν βρήκα κανένα εκτελέσιμο αρχείο. Επιπροσθέτως το αρχείο στο πρώτο Link Που μου έδωσες δεν κάνει εκατάσταση γιατί λέει ότι wrong utility.

Δημοσ.

αυτό που έκανα αυτήν την φορά είναι το εξής. Απεγκατέστησα ότι driver και application είχα και μετά έβαλα τον driver απο εδώ και μετά εγκατέστησα αυτό .

Μου έβγαζε πάλι την γνωστή εικόνα που δεν μπορώ να κάνω τίποτα και έτσι έβαλα αυτό το οποίο μου βγάζει την εικόνα σφάλματος.

Κάνω κάτι λάθος?

Δημοσ.

Θα μπορούσες να περάσεις drivers μόνο και να κατεβάσεις άλλο PVR πρόγραμμα, μήπως φταίει το application και όχι οι οδηγοί.

Ψάξε σε torrent το Chris TV, είναι πολύ καλό και με πολλές ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Επειδή ΔΕΝ έχω κατεβάσει αυτό που βρήκα με googling και σου υπέδειξα στο 1ο μου post (http://display-and-video.freedrivers.us/AVerMedia/AVerMedia-AVerTV-303-AVerTV-Studio303-Driver-Ver1.2.1.6-SP2-Windows-9x-ME-2000-XP.html) εννοείς ότι το αρχείο που κατεβαίνει περιέχει ΚΑΙ driver ΚΑΙ software για να βλέπεις τηλεόραση;;;(σημείωση:Κακώς υπέδειξα αυτό ακριβώς το link,είναι για συγκεκριμένο λειτουργικό/τύπο κάρτας,θα έπρεπε να έχω υποδείξει "1 κλικ πίσω",για να διαλέξεις εσύ τί ακριβώς χρειάζεσαι για να κατεβάσεις)

Βλέπω δε ότι είναι το ίδιο site με αυτό που εσύ αρχικά βρήκες και κατέβασες.

Αλήθεια,το 3ο download,αναφέρει ότι είναι κοντά στα 200 mb...Tί διάολο είχε μέσα ο φάκελος που κατέβασες;!(εκτός κι αν ήταν ολόκληρη "σουίτα" με editing software κτλ...)

Δεν τα κοίταξα καν (τα 3 link που παρέθεσες)για να δω εάν είναι εκεί αυτό που τελικά χρειάζεσαι...Φαντάζομαι όμως πως ΜΟΝΟ ΕΝΑ από αυτά θα είναι αυτό που θες(o κατάλληλος driver για την κάρτα KAI to κατάλληλο application για να δεις tv,σε σχέση με το μοντέλο της κάρτας σου)

Όσο αφορά "το 3ο μου link",σωστά τα λες,λάθος link υπέδειξα-εκεί ήταν ο κώδικας του προγράμματος,και όχι το πρόγραμμα.Το σωστό είναι αυτό :

http://downloads.sourceforge.net/btwincap/wdmmiscutils2.73.zip?modtime=1077525342&big_mirror=0

[είναι το πρόγραμμα "AMCAP" που σου είπα ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε συνδιασμό με τον driver από το sourceforge.net ("το δεύτερο link μου")]

Μην το κουράζεις πολύ:Τρέξε το το installer από αυτό το link,και καλώς εχόντων των πραγμάτων(bt878 ή 848 τσιπάκι) θα σου εγκαταστήσει τον wdm driver που χρειάζεται η κάρτα σου για να δουλέψει.Έπειτα,κατέβασε το AMCAP που σου έδωσα ακριβώς λίγες γραμμές πιο πάνω,το οποίο είναι πρόγραμμα για να βλέπεις tv έχοντας εγκαταστήσει τον driver που λέγαμε(και ακόμα "καλύτερο" πρόγραμμα είναι ο ΚΜplayer.Eίναι πράγματα που τα είπα στο 1ο post μου).Πρόγραμμα της Avermedia με ΑΥΤΟΝ τον driver,ξέχνα το

(όπως ξεχνάς και τη χρήση τηλεκοντρόλ,ΜΕΧΡΙ να βρεις τον ΣΩΣΤΟ μανίσιο driver για την κάρτα/λειτουργικό σου,και το ΣΩΣΤΟ application.Κατά τ' άλλα ΚΑΙ τν θα μπορείς να βλέπεις μ' αυτά που σου πρότεινα,ΚΑΙ να γράψεις)

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο tuner δεν έχει Brooktree τσιπάκι και δεν πρόκειται να δουλέψει με τους BTWinCap. Μπορείς να κατεβάσεις τους σωστούς drivers από το UK branch της AverMedia, εδώ.

Για viewing, δοκίμασε ένα εκ των DScaler, VirtualVCR, ATV2000.

Εναλλακτικά για non-τζάμπα software: iuVCR, ChrisTV.

Δημοσ.

Έκανα πολύ ώρα για να ποστάρω αυτό που έγραφα,και μόλις τώρα πρόσεξα το τελευταίο σου μήνυμα.

Ναι:ΚΑΝΕΙΣ λάθος.Προσπαθείς να κάνεις(αυτό που ήδη είπα)application της Avermedia να δουλέψει με τον driver από το sourceforge.net που σου πρότεινα....ΔΕΝ θα δουλέψει.τα μανίσια apps θέλουν μανίσιους driver.

Oπότε ΕΙΤΕ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ DRIVER/APPLICATION THΣ ΑVERMEDIA-ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΟΥ,,,,

είτε βάζεις τον driver που σου πρότεινα(το 1ο "αυτό" στο τελευταίο σου post)MAZI ME ENA AΠΟ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΑΜCAP

(στο προηγούμενό μου post έχω βάλει το σωστό link)(..άσε που αν έχεις webcam,μπορεί ήδη να το έχεις το πρόγραμμα εγκατεστημένο-το έχω δει σε πολλές περιπτώσεις να το δίνουν μαζί-κι αν όχι εγκατεστημένο να είναι τουλάχιστον στο cd της webcam.Eπίσης,όποιο και να είναι το πρόγραμμα της πιθανής σου webcam,κατά πάσα πιθανότητα μπορείς μέσα από αυτό να ανοίξεις(αφού έχεις βάλει τον driver που σου είπα)την κάρτα τν..Είναι άλλωστε συνήθως βασισμένα στο direct show των windows αυτά..Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις,είναι να επιλέξεις την "συσκευή" την αποία θα ανοίγει το πρόγραμμα-κάπου στο μενού θα λέει συσκευή τάδε(webcam),συσκευή δείνα(connexant bt κτλ...)

KMplayer

Vlc media player(από το open capture device)

Virtual Dub(από το capture avi)

DScaller(αυτό είναι λίγο μανίκι πάντως)

Chris tv(υπάρχουν και lite εκδόσεις,που δεν είναι shareware,αν και έχουν περιορισμούς στη χρήση,πχ στο capturing)(βέβαια,μπορείς να βγεις στην παρανομία αναζήτησης σε μέρη που είπε και ο Candyman®...αλλά εδώ εσύ αποφασίζεις)

Δημοσ.

...Πάλι με πρόλαβε κάποιος (ο Parsifal αυτή τη φορά,και δεν λέω να τελειώσω το typing :P )

Parsifal , αν του βρήκες τον σωστό driver τον έσωσες....(και 8α μπορεί να δουλεύει και το τηλεκοντόλ,αν έχει)

Πάντως, για το ότι δεν έχει τσιπάκι brooktree δεν είμαι τόσο σίγουρος,δηλαδή εννοώ πως όταν πρωτοπόσταρε το παιδί κοίταξα στο site της Avermedia με το μοντέλο που ανέφερε,και έχει φωτό όπου φαίνεται κα8αρά το τσιπάκι να λέει connexant....Τώρα αν είναι απ΄τα connexant τα οποία ΕΙΝΑΙ βασισμένα στα bt878/848(μιςα και την bt την είχε αγοράσει η connexant) ,μόνο ο ίδιος το ξέρει,όχι εγώ τουλάχιστον,γιατί ΤΟΣΟ καθαρά δεν φαίνεται η φωτό...

1 δοκιμή με τον BTWinCap θα τον πείσει φυσικά(τον ΕΧΕΙ εγκαταστήσει απ' ότι λέει-οπότε ΝΟΜΙΖΩ θα του έβγαζε πρόβλημα κατά την εγκατάσταση,αν δεν έπαιζε το σωστό τσιπ,απλά πήγε να ανοίξει την τν με λαθος software-το μανίσιο της Αvermedia)

Δημοσ.

Τα BT848/878 και οι παραλλαγές τους ήταν 8bit και κατασκευάζονταν από την Brooktree, η οποία στη συνέχεια εξαγοράστηκε από την Connexant. Η τελευταία έβγαλε στη συνέχεια νεότερα ολοκληρωμένα, βελτιωμένα (9 και 10 πλέον bit) τα οποία αρχίζουν με το πρόθεμα CX, π.χ. CX23881 κλπ. Με αυτά, δεν δουλεύουν οι BTWinCap. Συν τοις άλλοις, πλέον δε θα βρεις καινούργιες κάρτες με BT τσιπάκι.

[offtopic]

Σκεφτείτε και το εξής: Σε 5-10 χρόνια, ακόμη θα διαβάζουμε threads εδώ στο Insomnia για το ποια κάρτα να πάρω για να βλέπω Filmnet κλπ. Έλεος, μιλάμε για ολοκληρωμένο (BT8x8 ) που πρωτοπαρουσιάστηκε στις αρχές της δεκαετίας '90. Δηλαδή, στην Μεσοζωική περίοδο της Πληροφορικής. Απλά, έλεοςςςςς... !

[offtopic]

Δημοσ.

panw-katw auto lew kai gw Parsifal,oti dhladh YPARXEI periprtwsh na doulepsei h tv tou (me connexant),dhladh AN einai palio to tsipaki(den ta allakse AMESWS h connexant ta chips-exw tv me connexant vasismeno sto bt,to opoio doulevei me ton btwincap).Sto site apo UK pou pere8eses,milaei gia requirements tou typou pIII @450 gia thn karta tou,opote einai arketa pi8ano na tou doulepsei...As dokimasei loipon,den xanei apolytws tpt.

Kai vevaiws,1a as dokimasei ta driver/app pou tou proteines,giati etsi krataei kai to remote an tou doulepsoun...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...