rebel2000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2001 Analoga me tis eisodous eikonas tis TV sou pas se ena magazi ilektronikwn kai zitas to katalilo kalwdio.Gia paradeigma an i TV sou exei eisodo se scart pairneis ena kalwdio apo s-video se scart.
MY80- Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2001 H kalyterh lysh einai na pareis apo s-video se scart ama exei eisodo scart h TV sou. Theoritika prepei na yparxei kai adaptoras apo svideo->omoaxoniko alla den exw dei pote mou. Ama den yparxei ki exeis video pou pairnei composite pare ena svideo->composite kai perase to shma apo kei.
radeon8500 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 Mia SONY 21' exw agorasmeni prin 3 xronia .... omoaksoniki ekdoso exi gia ton ixo 2 ipodoxes kai klasika to scart. To video tou domatiou mou einai antika tou 84 JVC .... min to psaxnoume ti exi ehehehe. Ara na parw kalodio apo S-VIDEO se SCART kalodio .. auto tha to parw apo magazi pou poulaei ilekronika malon swsta ? ... kati akoma iparxi orio sta metra ? diladi xalaei i apodosi ean einai panw apo kapio orio se metra to kalodio ???
radeon8500 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 Agorasa mia RADEON 8500 kai exi TV-OUT ... bebea to tv out einai ena bisma pou lei S-VIDEO To bisma einai strogilo arseniko kai einai 7 pin. Bebea to kouti eixe ena kalodio pou exi gia auto malon bisma thiliko ..... alla kai apo tis 2 pleures einai to idio. Opws katalabenete to prob einai ean auto to bisma ginete kapos omoaksoniko apo tin mia pleura tou gia na sindethi me tin tv. Ean iksere kaneis tha ithela na mou pi ti na kanw .... thanx.
paravatis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 oti i apodosi xalaei analoga me to mikos afto einai gegonos. gegonos einai omos kai i iparxi diaforetikon poiotiton kalodion... kalitera na metriseis tin apodosi kai na ta peis ola se enan texniko sto katastima pou tha pas. emeis oso ki an kseroume den eimaste spiti sou opote den mporoume na ipologisoume akrivos..<p>hope i helped
adams Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 De mas eipes ti eisodous exei h theleorash sou
alkis1975 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 Re paidia ua uesv kati en merei asxeto me ayto poy syzhtate alla pio basiko(gia mena) kai ennoeitai exei na kanei me thn ATI RADEON 8500 DDR. Re paidia paw na trelauv se polla paixnidia poy epaizan arkoyntvw acoga me mia ATI RAGE FURY MAXX twra se idies analyseis( kai malista milame gia 640x480 sta 16), kollane me spastika frames. Exw PIII 866 me QDI Advance 10F. Yparxei kamia kalh idea (o driver einai o katallhlos)gia to ti lathos exw kanei?
MY80- Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 Kata pasa pithanothta ta frames einai sta ourania alla yparxei stuttering. Kane enable to Vsync, kai dokimase to latest 4.1 ths via kai to patchaki tou George pou lynei polla probs se via chipsets kai dokimase na kaneis disable to fastwrites sto bios kai to assign IRQ to VGA (to xerw oti to teleytaio akougetai trelo alla POLLA atoma elysan stuttering probs etsi, xwris performance decrease. Btw, se poia paixnidia anaferesai?<p>EDIT:Sto prwto URL vale ( kai ) adi gia { kai } . Den me afhnei na valw parenthesh se URL tag <p>[ 16-12-2001: Message edited by: MY80$ ]</p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.