Προς το περιεχόμενο

Στο dvd player παιζει στο PC οχι...

thanos182

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικα λιγο ηθελα να αρπαξω το PC και να το ριξω απο το μπαλκονι...

Βλεπω μια ταινια στο XBOX και την υπολοιπη απογασιζω να την δω στο PC λογο καλυτερων ηχειων κλπ

Και οταν την βαζω κανει συνεχεια εναν ηχο τσουκουτσου και μολις παω να την ανοιξω μου κολλαει το PC

Δηλαδη ελεος παιζει στο XBOX και δεν παιζει στο PC?

Τι μπορει να φταιει?το DVD-ROM ειναι 1 ετους liteON μαρκα

και δεν εχει εμφανισει προβλημα ποτε.Δεν βλεπω καθολου συχνα νοικιασμενες ταινιες στο PC ;)

Τι μπορει να φταιει?

ειναι πραγματικα εκπληκτικα εκνευριστικο...

Δημοσ.

Το βίντεο πάει καλά; Αν όχι τσέκαρε μήπως το DVD σου έχει γυρίσει σε PIO mode. Αλλιώς μάλλον έχει να κάνει με drivers κάρτας ήχου...

Δημοσ.
Και το DVD ειναι απο το video club οποτε δεν χρειζεται codec pack
...από όπου και να είναι το dvd,το pc θέλει dvd decoder.Εκτός κι αν χρησιμοποιήσει κάποιος player που έχει embedded codecs (ο vlc που σου είπαν π.χ.)..Βέβαια εσύ έχεις ήδη και pack εγκατεστημένο,οπότε δεν σε αφορά-απλά το ανέφερα.Το να κολλάει το pc επίσης,ΔΕΝ είναι η νορμάλ αντίδραση όταν λείπουν codecs(άντε να κολλήσει ο player).Ούτε το να είναι σε pio mode το drive(εκεί απλά παίζει και σέρνεται,κάνει τριξίματα τρελλά ο ήχος,κλπ).

Αυτό που εγώ ΝΟΜΙΖΩ είναι ότι πρόκειται περί απλής ασυμφωνίας χαρακτήρων του drive και του disc(παίζει το drive του xbox σου να είναι πιό κυριλέ απ' το liteOn...)Aν πάλι αυτό γίνεται και σε ΑΛΛΕΣ ταινίες,και ΟΧΙ μόνο σε 1-2....τότε πάμε γι' άλλα(πχ καθάρισμα της κεφαλής του drive,firmware update ίσως,και άλλα παραμύθια...)

Δημοσ.

έλεος ρε παιδιά,αν δεν ξέρετε τουλάχιστον μην απαντάτε.

Το πρόβλημα σου είναι το LiteOn,απλά έχει χαλάσει και δεν μπορεί να διαβάσει ορισμένα dvds.Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ,δοκίμασα να το καθαρίσω αλλά τζίφος η δουλειά,κάποιες ταινίες τις έπαιζε ενώ κάποιες άλλες όχι,άλλες πάλι άρχιζα κι άκουγα το τσούκου τσούκου που αναφέρεις.Πάρε ένα pioneer 111D ή 112D να βρείς την υγειά σου,έχω ακόμα το 106D περίπου 3 χρόνια και δουλεύει άψογα,και για να μην μείνω στο 4Χ αγόρασα και το 111D :P

Δημοσ.

respect στο "washcloud"

αυτο που ειπε ειναι!προφανως το DVD-player παρεδωσε πνευμα ε?κριμα πατνως γιατι δεν εχω λεφτα να βαλω αλλο!αλλα δεν εχουν και εγγυηση τουλαχιστον 1 χρονο αυτα?ελεος δηλαδη αν δεν εχει

Δημοσ.

dhladh esy gherudos ,to 1o pragma pou 8a proteineis se kapoion pou exei provlhma me software/hardware einai na kanei format/"agorasei allo" ?

An auto ennoeis me to "ksereis"....

Ki etsi gia thn istoria,mono sto insomnia na koitakseis,8a deis periptwseis opou 1 firmware update glytwse ton allo apo ~30 E agora...

Epishs,oi kefales den xalane epilektika,analoga me ta diskakia.

Eite xalane(eite einai stwmomenes)eite oxi.

Kai to na to vgalei na to ka8arisei('h na xrhsimopoihsei 1 cd ka8arismou an hdh exei) den einai da kai toso megalh istoria.

VEVAIWS kai mporei to drive na exei arxisei na xalaei,alla to na to allakseis einai h TELEUTAIA epilogh....allwste opws leei to paidi ,

κριμα πατνως γιατι δεν εχω λεφτα να βαλω αλλο!

thanos182,oson afora thn eggyhsh 1os xronou,den shmainei kai aparaithta oti gia 1 xrono 8a eisai eksasfalismenos oti den 8a pa8ei kati to drive...An einai entos eggyhshs,dokimase na kaneis tis sxetikes energeies(me thn apodeiksh agoras ypo malhs)kai vlepeis pws 8a ekselix8ei..(an kai synh8ws 'h anamonh 8a pesei 'h KAI 8a xreiastoyn lefta gia metaforika....Psaxto pantws.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...