astrofos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα, μόλις πήρα ένα καινούργιο σκληρό 200GB και θέλω να τον χρησιμοποιήσω σαν αποθηκευτικό χώρο για εικόνες, μουσική, ταινίες, έγγραφα κ.λ.π. Επειδή έχω dual boot WinXP - Fedora τι filesystem να τον φορμάρω ωστε να μπορώ να διαχειρίζομαι τα αρχεία μου και από τα 2 λειτουργικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dklearhos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 fat32 που δεν το πολυσυστήνω, ntfs ή ext3 με τον αντίστοιχο driver στα windows.Σταθερό και πολύ λιγότερο επιρρεπή στα σφάλματα και στον κατακερματισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dealer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 +1 για ext3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 βάλτο σε ntfs μια χαρά θα γραφεις τα αρχεία σου και απο τα δύο συστηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 +1 for Fat32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Καλό το FAT32 σαν λύση αλλά δεν θα μπορείς να αποθηκεύσεις αρχεία μεγαλύτερα από 4096 Mbytes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiaveli83 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 ntfs-3g ειναι πλεον stable και δε μου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Καλό το FAT32 σαν λύση αλλά δεν θα μπορείς να αποθηκεύσεις αρχεία μεγαλύτερα από 4096 Mbytes. Ναι εντάξει, μέχρι τώρα δε μ έτυχε αρχείο μεγαλύτερο απο 4 GB και τα ext δε τα εμπιστεύομαι με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Ναι εντάξει, μέχρι τώρα δε μ έτυχε αρχείο μεγαλύτερο απο 4 GB και ταext δε τα εμπιστεύομαι με τίποτα Πες ότι θέλει να περάσεις μία ταινία ή ένα παιχνίδι dvd σε μορφή iso ή σαν εικόνα γενικά. Θα πρέπει τότε να... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 ext δε τα εμπιστεύομαι με τίποτα Το ext3 είναι απόλυτα ώριμο και αξιόπιστο filesystem. Βέβαια για την αξιοπιστία του Windows driver δε γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dealer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 συν το οτι το ext3 ειναι journaled,σε αντιθεση με το fat32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 όταν έχασα απο το ext2 κάποια σημαντικά αρχεία μου είπα να μην το ξαναπιάσω ext και ας έχει αλλάξει Αρχεία iso δε κατεβάζω συχνά και αν κατεβάσω τα κρατάω μερικές μέρες για να τα seedaro (μην είμαστε και αχάριστοι ), τα καίω και τα διαγράφω... τώρα αν κατεβάσω συμπιεσμένο αρχείο πάνω απο 4gb απλός το κάνω αποσυμπίεση και το βάζω στον fat32. επειδή σας μπέρδεψα λίγο εχω 4 κατατμήσεις... 1) / με reis 2) /home me reis 3 /fat32 4) ntfs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.