panagiotis00 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Πρόσφατα αγόρασα ένα laptop acer aspire 9425 το οποίο είχε εγκατεστημένα τα Vista home premium. Στο σπίτι είχα απο πρίν dsl με router το ad2636 της microcom στο οποίο είχα συνδεδεμένους δύο υπολογιστές τον ένα σε ethernet και τον άλλον μέσω usb. Τώρα λοιπόν που πήρα το laptop είπα να του δώσω και internet μιάς και ο υπολογιστής που ήταν συνδεδεμένος στο modem με usb είχε κάρτα δικτύου, οπότε σύνδεσα το laptop (vista x32) σε ethernet με το pc (xp sp2) το οποίο συνδέετε με την σειρά του στο modem. Αφού έκανα όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο laptop και στο pc κατάφερα να τα ενώσω σε δίκτυο αλλά χωρίς internet. Για να συνοψίσω λίγο τα πράγματα αυτό που ήθελα και θέλω να πετύχω είναι το ένα δίκτυο που έχει internet(pc1"ethernet" - modem - pc2"usb") να δίνει internet στο άλλο δίκτυο (pc2 - laptop). Και τώρα κάποιες ακόμα διευκρινίσεις, το pc2 το usb μέσω ενός driver της microcom το βλέπει σαν κάρτα δικτύου. Ελπίζω να μπορέσετε να βοηθήσετε και σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
tsakonas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 pwpw ,theleis na pas apo athina thessaloniki mesw hrakleiou.... an exeis 50 eurw pare ena adsl gateway kai peta to athlio modem tis microcom...
AfterForever Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Πάρε ένα switch και σύνδεσε τα 2 pc με ethernet και το άλλο με usb. Έτσι θα' χουν όλα internet και δε θα χρειαστεί να ρυθμίσεις τίποτα. Οι τιμές τους είναι ξεφτύλα. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613693
panagiotis00 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Ευχαριστώ για τις πρακτικές λύσεις σας, εάν δεν βρεθεί αλλη λύση θα αναγκαστώ να πάρω ενα ασύρματο router μιάς και το laptop έχει ασύρματο. Απλά ήθελα να αξιοποιήσω και την κάρτα δικτύου μιας και την έχω. Μετά απο πάρα μα πάρα πολύ κόπο άρχισα να υποψιάζομαι οτι το όλο πρόβλημα μου το δημιουργεί το modem. Εάν γνωρίζει κανείς τπτ όσον αφορά το όντως άθλιο modem θα του ήμουν υπόχρεως.
eleniser Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Πάρε ένα switch και σύνδεσε τα 2 pc με ethernet και το άλλο με usb. Έτσι θα' χουν όλα internet και δε θα χρειαστεί να ρυθμίσεις τίποτα.Οι τιμές τους είναι ξεφτύλα. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613693 να κανω μια ερωτηση???επειδη απο οτι μου φαινεται ξερεις αρκετα πραγματα...μηπως μπορεις να με βοηθησεις??θελω να κατεβασω drivers για usb router AD2656 της microcom κ εχω windows vista...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.