neroxiths Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 And God invented WaterCooling...then dry ice...then liquid nitrogen. Oh and lastly...women, seriously you need to get laid lol egrapses oso gia to thema pou egrapses, exw thn entipwsi oti mono i diafora thermokrasias tha dimiourgisi stagonidia. giati na to kindinepseis an anisixeis toso gia ti zesth ston ipologisti sou pane pare ena megalitero anemistiraki gia kalitero air flow i kamia idropsiksi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TNT1982 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Ρε παιδιά έχω ακούσει πως υπάρχουν κάτι συσκευές που λειτουργούν σαν τα κλιματιστικά στο σπίτι αλλά τοποθετούνται μέσα στο PC και βγάζουν κρύο αέρα με αποτέλεσμα την μείωση της θερμοκρασίας...υπάρχει κάτι τέτοιο???:? aka phase cooling.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snowman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 επίσης αν φυσάς εσύ και όχι ο ανεμιστήρας το pc γίνεται αθόρυβο!ή μάλλον καλύτερα να φυσά ο κινέζος όταν δεν αλλάζει τις παγοκύστες. LOL και χαμστεράκια να τρέχουν στα κλουβάκια τους να γλυτώσεις και το ρεύμα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 εγώ θα πρότεινα να κάνετε το άλλο πλαστικό σπρέι μονώστε τα πάντα πετάξτε το pc στην μπανιέρα η οποια θα είναι γεμάτη με νερό τραβήξτε και κανένα χιλιόμετρο καλώδια μέχτι το δωμάτιο σας και έτοιμος ο φώντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 εγώ θα πρότεινα να κάνετε το άλλο πλαστικό σπρέι μονώστε τα πάντα πετάξτε το pc στην μπανιέρα η οποια θα είναι γεμάτη με νερό τραβήξτε και κανένα χιλιόμετρο καλώδια μέχτι το δωμάτιο σας και έτοιμος ο φώντας Ορεο. Εγω σκεφτηκα και κατι αλλο μιας και το ξεφτυλησαμε το post.Λοιπον χωστε το PC σας μεσα στον καταψηκτη σας και θα δειτε τρ3λη μιωσει στην θερμοκρασια σας....:razz::confused: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsouk1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μη το κάνετε γιατι μπορεί τα pc σας να κολήσουν τη νόσο των λεγεωνάριων αν δεν έχετε καλό antivirus. χεχεχεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagos_46 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Οταν ένα thread σας φαίνεται παράξενο ηλίθιο ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο,δεν είναι ανάγκη να γράφεται εξυπνάδες επι 3 σελίδες,απλά προσπεράστε το! φιλικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Άμα μπεί κι ο Ιούλιος να του βάλεις εξωλέμβιο να πας για ψάρεμα.Ρε τι πίνετε και δεν μας το λέτε;Να τα διαβάσει και κανένας πιτσιρικάς που δεν πολυσκαμπάζει νομίζοντας πως θα το ψύξει ανέξοδα και ν'αναρωτιούνται όλοι στα δελτία"Κάηκε σπίτι.Ο πιτσιρικάς τα κόρδωσε με το μαλλί κάπως περίεργα.Οι πυροσβέστες διερευνούν.Ευαγγελάτο έβλεπες?Αντε να το σβήσει κάποιος να μην έχουμε νέο styling στα μαλλιά. xaxaxaxaaa! egw pantos exw paithani sto gelio..na hste kala oloi mesimeriatika! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Ορεο.Εγω σκεφτηκα και κατι αλλο μιας και το ξεφτυλησαμε το post.Λοιπον χωστε το PC σας μεσα στον καταψηκτη σας και θα δειτε τρ3λη μιωσει στην θερμοκρασια σας....:razz::confused: good lord my eyes! pes mou oti auta ta or8ografika la8h ta ekanes epithdes... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 good lord my eyes! pes mou oti auta ta or8ografika la8h ta ekanes epithdes... Ουτε που τα προσεξα.Εγραφα βιαστηκα οποτε.(και τωρα πρεπει να εκανα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Νομίζω ότι το θέμα εξαντλήθηκε (αφού εξαντλήθηκαν και οι κοιλιακοί μας από τα γέλια λόγω συγκεκριμένων απαντήσεων). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.