alcemist Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 επίσης αν φυσάς εσύ και όχι ο ανεμιστήρας το pc γίνεται αθόρυβο! ή μάλλον καλύτερα να φυσά ο κινέζος όταν δεν αλλάζει τις παγοκύστες.
mitsos24 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Ε και πιασουμε κανα 42αρι βαθμους C τι εχουμε να δουμε και να ακουσουμε!!!!
Land_Of_Banania Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Εγώ αγόρασα επεκτάσεις καλωδίων για πληκτρολόγιο, ποντίκι και οθόνη και τοποθέτησα τη μονάδα στο ψυγείο, στο τελευταίο ράφι που έχει και χώρο. Το μόνο πρόβλημα που παρατήρησα πέρα από τη μικρή πίεση που χρειάζεται για να κλείσει η πόρτα του ψυγείου είναι πως όταν τρέχω βαριά προγράμματα το ψυγείο ζεσταίνεται λίγο και μυρίζει κρεμμυδίλα στο σπίτι. Το πρόβλημα όμως θα λυθεί σύντομα με την αγορά καινούριου συστήματος καθαρισμού αέρα.
Sadman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 sobara????xaxaxax kalo! Telospa.Paidia egw exw idropsiksi alla dn einai kaki idea an to kakoskefteis,kai sto katw katw amam dn sou arsei kopanas tin pagokisti sto kefali sou na kriwsei :)
doubleh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 πάντως με τις παγοκύστες θα κατεβαίνει γενικά η θερμοκρασία του κουτιού π.χ. και των σκληρών κάτι που δεν συμβαίνει με την υδρόψυξη. εγώ πάντως το καλοκαίρι έχω έναν ανεμιστήρα δίπλα στο κουτία μπροστά από τα πόδια μου... κι έτσι... μ' ενα σμπάρο δυο τρυγόνια...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 to siinolo thermokrasias tou pc mas. Nαι.Προσθέτουμε τις επιμέρους,και βγάζουμε πάνω από 300c. I thermokrasia tou sistamatos Μουστουκουλουρου. na min dolepsei logo px Εντω ελλάντα πολύ ζεστό osoi to dokimasate peite an sas petixe! Θα μας πετύχει κατά κούτελα.
Silok Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Άμα μπεί κι ο Ιούλιος να του βάλεις εξωλέμβιο να πας για ψάρεμα.Ρε τι πίνετε και δεν μας το λέτε;Να τα διαβάσει και κανένας πιτσιρικάς που δεν πολυσκαμπάζει νομίζοντας πως θα το ψύξει ανέξοδα και ν'αναρωτιούνται όλοι στα δελτία"Κάηκε σπίτι.Ο πιτσιρικάς τα κόρδωσε με το μαλλί κάπως περίεργα.Οι πυροσβέστες διερευνούν.Ευαγγελάτο έβλεπες?Αντε να το σβήσει κάποιος να μην έχουμε νέο styling στα μαλλιά.
TNT1982 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 νομιζω πως σε μακροχρονιο επιπεδο ειναι αρκετα επικινδυνο αυτο που προτεινεις...->ο αερας κοντα στα παγακια εχει αρκετα περισσοτερη υγρασια απτον ατμοσφαιρικο και ενα σημαντικο μερος του καταληγει μεσα στο κουτι...κινδυνος σκουριας κλπ...
equi1908 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Εγώ αγόρασα επεκτάσεις καλωδίων για πληκτρολόγιο, ποντίκι και οθόνη και τοποθέτησα τη μονάδα στο ψυγείο, στο τελευταίο ράφι που έχει και χώρο. Το μόνο πρόβλημα που παρατήρησα πέρα από τη μικρή πίεση που χρειάζεται για να κλείσει η πόρτα του ψυγείου είναι πως όταν τρέχω βαριά προγράμματα το ψυγείο ζεσταίνεται λίγο και μυρίζει κρεμμυδίλα στο σπίτι. Το πρόβλημα όμως θα λυθεί σύντομα με την αγορά καινούριου συστήματος καθαρισμού αέρα. :lol:
tolis86 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 ρε κοψε τις τρελες. ενα σωμα με θερμοκρασια 15 βαθμους χαμηλοτερη της θερμοκρασιας περιβαλλοντος υγροποιειται(η επιφανια του "πιανει" νερο) τουλαχιστον ετσι ελεγαν σε ενα ντοκιμαντερ του ΣΚΑΪ για καβουρια που ειχα δει... τεσπα. βαλε υδροψυξη αν θες τοσο να ριξεις τη θερμοκραια, ή πιο απλα βαλε aircontition στο δωματιο σου να δροσιζεσαι και εσυ...
cassidy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 ετσι ελεγαν σε ενα ντοκιμαντερ του ΣΚΑΪ για καβουρια που ειχα δει... τεσπα. Πολύ χρήσιμες πληροφορίες σε αυτό το thread, κρατάω σημειώσεις
thanocaster Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Πολύ χρήσιμες πληροφορίες σε αυτό το thread, κρατάω σημειώσεις :mrgreen::mrgreen:
Sadman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Πολύ χρήσιμες πληροφορίες σε αυτό το thread, κρατάω σημειώσεις etsi pws katantise kai egw to idio kanw .... :razz::razz::razz::razz::razz:
Skylined Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Αν την σκέφτηκες μόνος σου μ'άρεσε η ιδέα σου σαν σύλληψη.
Kagkouros Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Ρε παιδιά έχω ακούσει πως υπάρχουν κάτι συσκευές που λειτουργούν σαν τα κλιματιστικά στο σπίτι αλλά τοποθετούνται μέσα στο PC και βγάζουν κρύο αέρα με αποτέλεσμα την μείωση της θερμοκρασίας...υπάρχει κάτι τέτοιο???:?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.