Προς το περιεχόμενο

Piaggio liberty 50cc

stelios2809

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου αρεσει πολυ αυτο το βεσπακι.. αξιζει κανεις να το παρει για μεσα στην πολη? μιλαμε για 4χρονο και μοντελα 2000-2002.

μιλαω μονο για το συγκεκριμενο εχει κανεις εμπειρια?

Δημοσ.

λεγοντας πολη εννοεις στην Αθηνα?

αν ναι απλα θα πηγαινεις αργα στην δεξια λωριδα κ στις μεγαλες ανηφορες θα χεις προβλημα.

Δημοσ.

καμμια 40αρια κμ περισσοτερα.αλλα το θεμα 125 κ ανω ειναι οτι θες διπλωμα κανονικο μηχανης οποτε +περιπου 400ε αν εχεις αυτοκινητου.

ενω τα 50αρια ειναι με κανα 80ε

Δημοσ.

Αν θες 50αρι τότε πάνε μόνο σε 2χρονο(πχ Typhoon). Με 4χρονο θα πας σαν να εχεις ποδήλατο. 4χρονο μονο απο 100cc και πανω αλλα εκει χρειάζεσαι χρήματα για δίπλωμα.Δική σου η επιλογή.

Δημοσ.

εχω διπλωμα για 125.. η 250.. που μου πε ο δασκαλος πως μετα απο 2 χρονια μπορεις να το αναβαθμισεισ.. ισχυει? βεβαια αυτο πριν 5 χρονια περιπου

Δημοσ.

Ναι, αν βγάλεις για 125 μετα απο 2 χρόνια αναβαθμίζεται σε απεριοριστο.Τωρα για την διαδικασια , δεν την γνωρίζω ακριβώς.

Δημοσ.

Έχεις α μικρή,με την πάροδο δύο χρόνων απο την ημερομηνία εκδοσής του κάνεις αναβάθμιση σε α μεγάλη,απεριορίστων κυβικών δηλαδή.Πληρώνεις κάτι παράβολα μόνο,ακόμη και σχολές οδηγών αναλαμβάνουν τέτοιες δουλειές.

Για να γίνω και λίγο κακός,το κράτος για άλλη μια φορά δείχνει άνιση αντιμετώπιση πρός τους μοτοσυκλετιστές,αφού στα 18 σου θεωρείσαι αρκετά ώριμος για να οδηγήσεις impreza αλλά όχι μοτοσυκλέτα! Αυτά! :)

Δημοσ.

εδω κ τουλ 4 χρονια π ξερω....

δεν υπαρχει ορια στα κυβικα στο α1 διπλωμα...λεει 21kw h αναλογια βαρους με καποιο ποσοστο kw δεν το θυμαμαι τωρα.

ας πουμε γινετε να οδηγεις κ mega scooter 500cc...εφοσον ειναι μεσα στα ορια.

Δημοσ.
εδω κ τουλ 4 χρονια π ξερω....

δεν υπαρχει ορια στα κυβικα στο α1 διπλωμα...λεει 21kw h αναλογια βαρους με καποιο ποσοστο kw δεν το θυμαμαι τωρα.

ας πουμε γινετε να οδηγεις κ mega scooter 500cc...εφοσον ειναι μεσα στα ορια.

21kw είναι περίπου 31hp. Και όντως ισχύει το παραπάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...