stelios2809 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 παιδια εχω ενα προβλημα με το a/c... σε μια φαση της λειτουργιας του αρχισε και εφτυνε σταγονες.. το κλεισα , ανοιξα το καπακι του σωματος.. και ειδα πως εχει σχεδον γεμισει παγο. τι να κανω?
kostastnt Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Καλά στους πόσους βαθμούς το δουλεύεις? Εγώ στην θέση σου θα τον άφηνα να λιώσει τελειώς και μετά θα το ξανά-δούλευα. Μην ξεχνάς ότι πρέπει τουλάχιστον μία φορά κάθε 3 χρόνια να το κάνεις και ένα service. Μήπως ήρθε η ώρα του?
stelios2809 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 το χω 3 χρονια ακριβως... το αφησα κι ελιωσε ο παγος.
bablyk Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Ανάλογο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ με κλιματιστικό το οποίο δούλευε μόνιμα στους 20°C. Το έβαλα σε λίγο μεγαλύτερη θερμοκρασία και βελτιώθηκε η κατάσταση. Το "φτύσιμο" νερού από την εσωτερική μονάδα μπορεί να σημαίνει απόφραξη του σωλήνα νερού που βγαίνει έξω.
xpapias Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Το "φτύσιμο" νερού από την εσωτερική μονάδα μπορεί να σημαίνει απόφραξη του σωλήνα νερού που βγαίνει έξω. Αυτό έχω ακούσει και εγώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.