pusher Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Σίγουρα το insomnia δεν είναι το καταλληλότερο forum για το θέμα, αλλά μιας και δεν κατάφερα να βρω άκρη ακόμη στο thelab ελπίζω να μου απαντήσει εδώ κάποιο μέλος του! Αφού έκανα κανονικά την εγγραφή και την επαλήθευση του email λογαριασμού μου δεν έχω τη δυνατότητα να γράψω κάποιο post, ούτε να ανοίξω νέο θέμα. Απαιτείται να δοθεί και έγκριση από κάποιον administrator για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός;
pusher Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 http://www.thelab.gr/contact.php Έστειλα mail στο [email protected], το οποίο αναφέρεται στο mail που στέλνει το site για να γίνει η επιβεβαίωση της email διεύθυνσης. Αν έχετε ακόμα πρόβλημα με το login σας παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης στο <a href="mailto:[email protected]?subject=Πρόβλημα με το log-in μου">[email protected]</a> Βέβαια δεν έχω ακριβώς πρόβλημα με το login, αλλά αυτό χρησιμοποίησα, χωρίς να έχω λάβει απάντηση ακόμα ή να έχει λυθεί το πρόβλημα!
kostelo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Επειδη εκανα κι εγω εγγραφη, οταν εκανα το activation κοιτα τι μου εβγαλε. Thank you for registering, kostelo. Your account has been submitted for moderation by an administrator and will be activated shortly. You will be notified by email when this happens. Οποτε πρεπει να περασει απο εγκριση, κατα καποιο τροπο, και μετα ενεργοποιησε πληρως.
pusher Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Επειδη εκανα κι εγω εγγραφη, οταν εκανα το activation κοιτα τι μου εβγαλε. Οποτε πρεπει να περασει απο εγκριση, κατα καποιο τροπο, και μετα ενεργοποιησε πληρως. Όντως έτσι είναι! Ο δικός μου ενεργοποιήθηκε χθες το βράδυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.