realestate Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Τα toshiba μεχρι πρίν τρία περίπου χρόνια που κατασκευάζονταν στην Γερμανία ήταν απο τις πλέον αξιόπιστες επιλογές !! Εδώ όμως και αρκετό καιρό κατασκευάζονται στην Κίνα !!Σημειωτέον δεν αγόρασα ποτέ Κινέζικο , αλλά συνάδερφοι που έχουν δεν είναι ευχαριστημένοι με την γενική εικόνα !!
mcisgr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Επειδή λόγω δουλειάς περνάν όλες οι μάρκες από τα χέρια μου πρέπει να πω πως σαν τα ACER δεν έχει. Το σέρβις των ASUS έχει περάσει στην info-quest σαν major dealer με ότι αυτό συνεπάγετε. Είμαι της άποψης πως αυτό που μετράει στη τελική είναι η σχέση απόδοσης τιμής και σε αυτόν τον τομέα τα ACER δεν παίζονται. Έχω πουλήσει αμέτρητα ACER και ΠΟΤΕ δεν είχα πρόβλημα. Αντίθετα με τα HP που «φημίζονται» και έχω αρκετές περιπτώσεις που κόντεψα να χάσω πελάτες από τις μπακατέλες που τους έδωσα. Όσο για τα TOSHIBA ουδέν σχόλιο. Σιγά σιγά θα ακούσουμε και για FUJITSU- SIEMENS.
realestate Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δεν κατηγόρησε κανένας την acer , αντιθέτως το προηγούμενο φορητό που είχα ήταν acer 5652 wlmi και εκτός απο τα δύο καμμένα pixels ( απο κατασκευής ) δεν είχα κανένα άλλο πρόβλημα . Ισα - ισα δεκαέξι μήνες που το κράτησα , ήμουν ευχαριστημένος ( το μόνο που με χάλαγε ήταν η ποιότητα κατασκευής )Για τα toshiba έχω να κάνω πλέον κάποια αρνητικά σχόλια , όπως ποιότητα πλαστικών , ευπαθές πληκτρολόγιο , διάρκεια ζωής φορτιστή !!Για τα hp δεν θα σχολιάσω τόσο το μηχάνημα , όσο το ανάξιο service της και την υποτονική υποστήριξη των προϊόντων της. Για τα fujitsu δεν εκφέρω γνώμη γιατί ποτε δεν τα δούλεψα απο επιλογή .
Steven Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 στο θεμα αξιοπιστιας και εγγυησης ειναι καλυτερα απο τοσιμπα; τα μακ; Ναι στο θέμα αξιοπιστίας είναι σίγουρα καλύτερα...Εγγύηση έχουν μόνο ένα χρόνο αρχικά, αλλά άμα θες παίρνεις το Apple Care... Όσο για το design που μίλησε ένας φίλος πιο κάτω...τι να πω..μιλάνε από μόνα τους τα πράγματα... Πηγαίντε μια βόλτα από το apple.com και μετά να δω ποιος θα λεει ότι τα ASUS ή οποιοσδήποτε άλλος είναι κορυφή στο design...
thanocaster Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Θα πρότεινα κάτι σε Dell. Μπορεί να το πληρώσεις λίγο ακριβότερα, αλλά και σε υποστήριξη και σε ποιότητα κατασκευής είναι άπιαστο.
takos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 i have "hp" it's a slave 24/24 wres anoixtos gia 5 mines+... genika, an to prosexeis den exeis problima... na min einai gia pexnidia alla gia efarmoges grafiou(office klp). an einai sto reuma na min exi mbataria giati xalai kata kapion tropo ektos k an to xrisimopieis 1/2 tis meras mesa sto spiti 1/2 tis meras eksw apo to spiti.
v1ss1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Ευχαριστώ για τις συμβουλές!! κάτι έπαθα όταν είδα το Asus Lambrghini ! Αλλά πολύ ..φτηνό μου πέφτει δεν πειράζει θα πάρω άλλο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.