v1ss1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Ξεκινώ σπουδές φέτος και ψάχνω για κάποιο laptop, που να είναι καλό στις επιδόσεις του αλλά κυρίως να αντέχει κάπως στο χρόνο! Μου έχουν προτείνει τα ASUS, καλά η υπάρχει και κάτι καλύτερο σε λογικές τιμές ?
21century Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Φίλε μου κατά σειρά προτεραιότητας σου προτέινω Toshiba για ποιοτητα κατασκευης και εγγυηση 2 ετων για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και μετα hp για ψιλοαντοχη στον χρονο..
arkas2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 tha simfonousa sta asus kai meta sta toshiba kai Hp
realestate Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Εχω δουλέψει στα περισσότερα brands των φορητών ( toshiba , sony , acer ,hp ,asus , ibm ) τα τελευταία δέκα χρόνια. Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα την asus κατά πρώτον και κατόπιν την toshiba !! Θα σου έλεγα μακρυά απο hp οχι τόσο για το προϊόν αλλά για το άθλιο service της και γενικά για νοοτροπία της εταιρείας στην υποστήριξη των προϊόντων της.
arkas2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Εχω δουλέψει στα περισσότερα brands των φορητών ( toshiba , sony , acer ,hp ,asus , fujitsu , ibm ) τα τελευταία δέκα χρόνια. Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα την asus κατά πρώτον και κατόπιν την toshiba !! Θα σου έλεγα μακρυά απο hp οχι τόσο για το προϊόν αλλά για το άθλιο service της και γενικά για νοοτροπία της εταιρείας στην υποστήριξη των προϊόντων της. simfono apolita
realestate Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Είμαι κάτοχος εδώ και μία εβδομάδα του ASUS F3SV-AP082C T7500 και πιστεψέ με δεν έχει καμία σχέση με ότι είχα δοκιμάσει πιό πρίν !!!
arkas2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Είμαι κάτοχος εδώ και μία εβδομάδα του ASUS F3SV-AP082C T7500 και πιστεψέ με δεν έχει καμία σχέση με ότι είχα δοκιμάσει πιό πρίν !!! tha sou pw ti me xalaei mono...to oti to enter koumpi to exi orizontia kai oxi katheta opos se polla laptop...to exo sinithisi etsi kai polles fores patao kato apo to enter...poli kalo mixanima pantos...
realestate Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Ναι στην αρχή την πάτησα και εγώ αρκετές φορές , αλλά το συνήθισα αρκετά γρήγορα !! Να σημειώσω οτι μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση η ποιότητα κατασκευής αλλά και η ταχύτητα του επεξεργαστή !! Σε γενικές γραμμές αξίζει μέχρι σεντς τα λεφτά του !!!
arkas2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Ναι στην αρχή την πάτησα και εγώ αρκετές φορές , αλλά το συνήθισα αρκετά γρήγορα !! Να σημειώσω οτι μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση η ποιότητα κατασκευής αλλά και η ταχύτητα του επεξεργαστή !! Σε γενικές γραμμές αξίζει μέχρι σεντς τα λεφτά του !!! sigoura se auta pou dini einai apla telio...tha ithela na se rotiso me tis thermokrasies...meta apo wra einai estites periferiaka giro apo to pliktrologio tou laptop?
realestate Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 cpu-52 ,core 1-51 , core 2-50 , hd-35 με χρήση όμως cooler της zalman !! Kαι όχι δεν υπάρχει καμία άσχημη αίσθηση ( θερμοκρασίας γύρω απο το πληκτρολόγιο )και πιστεύω οτι η ενόχληση που εμφανιζόταν σε παλαιότερα μοντέλα , τώρα πλέον εχει περιοριστεί απο την ποιότητα κατασκευής !!
basilis5 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 δεν εχω αποψη επι των ασους, αν και προφανως απο οσα ακουμε ειναι πολυ καλα, αλλα εγω θα σου προτεινα να δεις κατι σε τοσιμπα τεκρα. θυσιαζεις ομως επιδοσεις στον βωμο της αξιοπιστιας (+3 χρονια εγγυηση)
jimpan21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Μετά από πολλά χρόνια και πολλά μηχανήματα που πέρασαν από τα χέρια μου κατάλαβα ότι αν δοκιμάσεις IBM δεν το αλλάζεις με τίποτε άλλο.
Steven Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Ωραία όλα αυτά αλλά τα Apple θα είναι πάντα καλύτερα σε όλουε του τομείς από οποιαδήποτε laptop και να προτείνετε...
basilis5 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 στο θεμα αξιοπιστιας και εγγυησης ειναι καλυτερα απο τοσιμπα; τα μακ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.