Προς το περιεχόμενο

Server Wow alla free?

johhann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες γειά σας, έχω ερώτηση να κάνω γιατι πορώθηκα τώρα αλλά λεφτά γιόκ!

Παίζει κάνας Server WOW free φάση σαν το Lineage2 ???? Ενδιαφέρομαι να μάθω... PLZZZZZzzzzZZZzzZZzzzZZZZZzzzzzzz:?

Δημοσ.

Επειδή είχα ασχοληθεί και εγώ με αυτό το θέμα στο παρελθόν δεν είχα βρει τίποτα. Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα δεν έχω μάθει να γίνεται κάτι τετοιο προς το παρον.

Πάντως στο εξωτερικό στο youtube.com έχω δει πολλούς πριβε server. Τώρα αν έχει αλλάξει κάτι, δεν ξέρω.

Όποιος ξέρεις ας πει κάτι.

Δημοσ.

'Εχεις πάει ποτέ στην παραλική για ποτό?Ε η μηνιαία συνδρομή στο WoW είναι μικρότερη από ένα ποτό στην παραλιακή!!!!Μπες στους κανονικούς σερβερ και δεν θα το μετανοιώσεις!!!

Δημοσ.
'Εχεις πάει ποτέ στην παραλική για ποτό?Ε η μηνιαία συνδρομή στο WoW είναι μικρότερη από ένα ποτό στην παραλιακή!!!!Μπες στους κανονικούς σερβερ και δεν θα το μετανοιώσεις!!!

+1 σωστοοοοοοοοοοοοοος

Αν και δεν έχω πάει ποτέ στην παραλιακή για ποτό, λόγω του ότι είμαι μακριά από Αθήνα αλλά έχω πάει για καφέ κανά δύο φορές, οπότε μπορώ να βγάλω το εύλογο συμπέρασμα:

αντί για 2,598 καφέδες των 5Ε μπορείς να παίζεις για ένα μήνα (12,99Ε/μήνα μέσω internet με πιστωτική/χρεωστική)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...