Houston Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 τι ακριβώς ξέρει ο Amikos από τα Χανιά για τις Σερραιές που δεν ξέρω εγώ???
insomniaK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Να τα φτιάξεις με Σερραία να γ@.ήσει κι η παρέα;
we_will_rise Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μετα απ' αυτά δεν την δηλώνω καν την Θεσσαλονίκη, αύριο πάω να αγοράσω σπίτι....
Houston Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Να τα φτιάξεις με Σερραία να γ@.ήσει κι η παρέα; ουάουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ αλλά εντάξει εγώ την βολεύω και για την πάρτη μου
Houston Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μετα απ' αυτά δεν την δηλώνω καν την Θεσσαλονίκη, αύριο πάω να αγοράσω σπίτι.... και μη ξεχνάς την insomniac παρέα σου εεεε.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
we_will_rise Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 και μη ξεχνάς την insomniac παρέα σου εεεε.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μείνε ήσυχος, σε λίγο καιρό θα ανοίξω ένα τόπικ με τίτλο: Κινητά από Σερραίες, δοκιμασμένες....
Houston Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 μείνε ήσυχος, σε λίγο καιρό θα ανοίξω ένα τόπικ με τίτλο: Κινητά από Σερραίες, δοκιμασμένες.... Δηλαδή εσύ θα είσαι ο δοκιμαστής??? Α ρε φίλε…… φορεμένο πράμα εγώ δε γουστάρω. :lol::lol::lol:
insomniaK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 2o oftopic: Ωραίο να είσαι πρωτοετής και να κάνεις όνειρα από MIT μέχρι και ολονύχτια επικρεββάτια όργια. Ζηλεύω κάτι τέτοια όμορφα...
charllestone Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δηλαδή εσύ θα είσαι ο δοκιμαστής??? Α ρε φίλε…… φορεμένο πράμα εγώ δε γουστάρω. :lol::lol::lol: αλλο κ τούτο πάλι! αχαχαχα Ωραίες οι Σερραίες ρε...αν κ πολύ ψώνια.... Ενα απ'τα (λιγα?) καλά που έχει ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ!!!
Houston Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 ρε συ we_will_rise Λάρισα έχεις σκεφτεί να πας? Οδός Μανδηλαρά πριν κάτι χρόνια you know? Λυσσασμένες 40άρες …..ξεζουμίζουν φοιτητάρια.
Houston Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 αλλο κ τούτο πάλι!αχαχαχα …… που ξέρει ο πιτσιρικάς από δοκιμαστικά? :lol::lol:
we_will_rise Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 ρε συ we_will_rise Λάρισα έχεις σκεφτεί να πας?Οδός Μανδηλαρά πριν κάτι χρόνια you know? Λυσσασμένες 40άρες …..ξεζουμίζουν φοιτητάρια. Λες ρε φίλε;; Θα το ψάξω, πόσα μόρια έχει η σχολή εκεί. Είναι και μακριά ρε γμτ...
Paytor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Γειά σας παιδιά! Εβλεπα σήμερα την συζήτηση απο την αρχή και είπα να απαντήσω και εγώ! Είμαι απόφοιτος του ΤΕΙ Σερρών και συγκεκριμένα του τμήματος πληροφορικής Και Επικοινωνιών. Πρίν 3 μέρες ορκίστηκα και πήρα το πτυχίο μου. Γενικά για την σχολή εχω να πω ότι είναι αρκετά καλή! Εχει πολλά και ενδιαφέροντα μαθήματα και τα ανάλογα εργαστήρια σε κάθε εξάμηνο ετσι ωστε να μην τα βλέπεις όλα μονο θωρητικά αλλα και πρακτικά! Είναι αρκετά δύσκολη και όσο πάει γίνεται και δυσκολότερη αλλα μην σε πειράζει αυτο γιατί αν το έχεις τόσο μεράκι δεν θα δυσκολευτείς και ιδιαίτερα. Επίσης έχει πολύ καλές πτυχιακές εργασίες που θα σε βοηθήσουν σίγουρα στην μετέπειτα σταδιοδρομία σου. Οσο για τις γυναίκες να είσαι σίγουρος οτι θα περάσεις πολύ καλά! Καλη επιτυχία και καλή συνέχεια σε ότι και να κάνεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.