Tzimmys Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κάποιος πώς απενεργοποιώ από το Google το να κρατάει στο search window τις διευθύνσεις/λεξεις που γράφω. Μου σπάει τα νεύρα.
antonisid Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Αν σου πω ότι σήμερα είχα σκοπό ν'ανοίξω topic μ'αυτό το θέμα??Είναι όντως πολύ σπαστικό.Εψαξα στις ρυθμίσεις του firefox αλλά δεν βρήκα λύση.
stroumflakis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Βασικά δοκίμασες να πάς : Tools->Options->Privacy και να ξετσεκάρεις την επιλογή "Remember what I entered in forms and search bars"? Νομίζω ότι κάνει αυτό που ζητάς. Αυτό που σου λέω είναι για το Firefox.
antonisid Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Σωστόοοοοοοοοοοος ρε Stroumflakis,Ευχαριστούμε
Tzimmys Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Αδερφέ ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά έχω ΙΕ 7. Με αφορμή όμως αυτό που λες το έψαξα λίγο και το βρήκα. Να είσαι καλά. Για όποιον το θέλει: εργαλεία --> επιλογές internrt--> περιεχόμενο--> αυτόματη καταχώτηση --> ρυθίσεις --> και ξεμαρκάρεται όποια θέλεται να φύγουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.