Bambis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Εχω τον ΗP 3650 σεταρισμένο πάνω σε ένα USR-9108A router/PrintSever (USB connection) και τυπώνουν όλοι οι υπολογιστές του σπιτιού μου. Κάποια στιγμή λοιπόν σώθηκε το μελάνι οπότε και άλλαξα cartridges. ΟΜΩΣ: Oταν πάω στην επιλογή Calibrate the Device (προκειμένου να ευθυγραμμίσω τις κεφαλές) παίρνω το εξής error: "This operation cannot be performed because the computer has lost communication with the device" Κάθε ιδέα για το πως αλλιώς να το κάνω, είναι ευπρόσδεκτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bambis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Kαμία ιδέα κανείς για το πως κάνουμε Calibrate τις κεφαλές ενός Network Printer:confused: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Βασικα δεν το ξερω αλλα αυτο δεν σου λει τπτ? "This operation cannot be performed because the computer has lost communication with the device" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bambis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Nαι... όπως περιγράφω παραπάνω (στο 1ο ποστ μου) Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα... Καμία ιδέα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.