Dejavu Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Ξαναστείλτο με το ταχυδρομείο (το οποίο λες έκανε τη ζημιά) στη διεύθυνση σου. Μπορεί να το ξαναστραβώσουν οπότε να έρθει στα ίσια του.
Wolfidis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Ξαναστείλτο με το ταχυδρομείο (το οποίο λες έκανε τη ζημιά) στη διεύθυνση σου. Μπορεί να το ξαναστραβώσουν οπότε να έρθει στα ίσια του. Egw lew na to steilw kai pou 3ereis mporei na ginei mperdema kai na mou steiloun kanena dema cocaine....
GiOrGoSk21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Topics τέτοιου περιεχομένου πάντα με ενδιέφεραν...Για την ακρίβεια είναι τα αγαπημένα μου.Πάντα βρίσκεις κορυφαίες ευρηματικότατες απαντησεις για να φτιάχνεις διάθεση .Το Oscar,βέβαια,έχει πάει(απ'την μεριά μου τουλάχιστον)σε άλλο topic εδώ και καιρό. Anyway,δε γνωρίζω εγώ κάποια λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Sorry και για το άσχετο της απάντησης,απλά είχα καιρό να διαβάσω παρόμοιο θεματάκι. Πάντα με την καλύτερη των διαθέσεων...
xpapias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Βασικά σε Hitachi drive (για xbox 360 μιλάω) έπαιξε νεράκι! Λες και δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα. Σε 2 xbox samsung drive που το δοκίμασα κολάει.... Γιατί δεν το αντιγράφεις σε ένα νέο δισκάκι;
Wolfidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Kagkouros δεν έγινε τίποτα.... Θα το στείλω πίσω και αν μου επιστρέψει τα λεφτά έχει καλώς.... xpapias Το έχω αντιγραμένο αλλά το θέλω οριτζιναλ για το Live....κρίμα που η banarismeni consola είναι με hitachi... Και πάλι κρίμα που με ένα τοσο απειροελάχιστο στράβωμα δεν το παιζει το samsung... Παντως αν ενδιαφέρεται κανείς για Ghost Recon A.W.2 και έχει 360 με hitachi το δίνω με 30 ευρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.