Προς το περιεχόμενο

DVD player σε TFT οθόνη,γίνεται?

ktsolkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημά μου είναι το εξής:ο κολλητός μου θέλει να συνδέσει σε TFT οθόνη(σκοπεύει να αγορασει) ένα DVD player (που επίσης θα αγοράσει) για να προβάλει ένα διαφημιστικό σποτάκι στο μαγαζί του.Πως γίνεται η σύνδεση αυτη?

Στις TFT οθόνες υπάρχει Video-in υποδοχή ή κάποιος αντάπτορας που να μετατρέπει το SCART του DVD σε καλώδιο 15-pin για την TFT?

Ας βοηθήσει κάποιος και ας προτείνει κάποια οθονούλα που θα παίζει άψογα γύρω στις 10-12 ώρες κάθε μέρα.

Δημοσ.

Πολύ εύκολα γίνεται,να αγοράσει dvd player με έξοδο d-sub (βρίσκεις ακόμη και με 30ε στο praktiker) και με ένα απλό καλώδιο d-sub μετά γίνεται η σύνδεση! ;-)

Δημοσ.

Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάποιο.Στο praktiker ή carrefour θα βρείς σίγουρα.Έχω ένα comet και ενώ περίμενα να βγεί μάπα εδώ και δυό χρόνια δεν έχει πάθει τίποτα.

Δημοσ.

Κατι τετοιο σκεφτομουν και εγω...Αν παρω ενα dvd με εξοδο hdmi θα μπορω να την συνδεσω σε tft? Τωρα για dvd με εξοδο d-sub 15pin η εξοδο dvi δεν εχει παρει τιποτα το ματι μου....

Ανταπτορας απο scart η composite σε dvi η d-sub δεν υπαρχει ε?

Δημοσ.
Κατι τετοιο σκεφτομουν και εγω...Αν παρω ενα dvd με εξοδο hdmi θα μπορω να την συνδεσω σε tft? Τωρα για dvd με εξοδο d-sub 15pin η εξοδο dvi δεν εχει παρει τιποτα το ματι μου....

Βέβαια γίνεται..

Το έχω δοκιμάσει..

Θές:

1)DVD Player με HDMI,Οθόνη με DVI

2)Καλώδιο HDMI-->DVI

Το μόνο πρόβλημα είναι οτι δε μπορείς να πάς σε αναλυση μεγαλύτερη απο 720p(1280*720)

Δημοσ.
Βέβαια γίνεται..

Το έχω δοκιμάσει..

Θές:

1)DVD Player με HDMI,Οθόνη με DVI

2)Καλώδιο HDMI-->DVI

Το μόνο πρόβλημα είναι οτι δε μπορείς να πάς σε αναλυση μεγαλύτερη απο 720p(1280*720)

Ηχο απο που θα παιρνω?Εχω μια tft 19αρα με αναλυση 1280χ1024 οποτε πανω απο 720p αποκλειεται να δω.Προφανως θα χρειαστω και εξωτερικα ηχεια...Μεσα απο το dvi περναει και ηχος αν αλλαξω οθονη και παρω μια με ηχεια?Και αν παρω οθονη με αναλυση 1920χ1080 η και παραπανω θα μπορεσω να δω 1080p?

• Moderators
Δημοσ.

Παντως με vga out (d-sub), που δοκιμασα στο δικο μου COMET με μια CRT 14'' NEC η εικονα ασχετα που δεν φαινοταν ολη ηταν και ασπρομαυρη...

Τα κοινα dvdplayers δεν χρειαζονται το 1080p, δεν γινεται εξ ορισμου να το χρησιμοποιησουν. Για ηχο θες ξεχωριστα καλωδια και ηχεια (απο τα RCA θα παρεις ηχο).

Δημοσ.

Τελικα υπαρχει ανταπτορασ απο scart σε d-sub η composite σε d-sub,για να συνδεσει καποιος ενα dvd που δεν εχει τις καταλληλες εξοδους?

Δημοσ.

telika kserei kapoios na apantisei se afto:

Τελικα υπαρχει ανταπτορασ απο scart σε d-sub η composite σε d-sub,για να συνδεσει καποιος ενα dvd που δεν εχει τις καταλληλες εξοδους?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...