theoritikos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Παιδιά το spider-pig το δείχνει όπως στο trailer?
momotis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Η ταινια ειναι πολυ καλη και σε μερικες σκηνες εχει πολυ γελιο. Must see για τους fun των simpsons.
tromeros dennis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 αντε επιτελους την ειδα κι εγω! τελια. πολυ γελιο! ολα τα λεφτα εκει προς το τελος που πετουν πανω απο τη χαραδρα και ειναι ακομα το ασθενοφορο πανω στο δεντρο κολημενο απο το επισοδιο που ο Homer πειγε με το skateboard να τη περασει εκτος βεβαια απο το spider pig που btw τη εγεινε με αυτο;;;
paokara Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Τελικά ρε παιδιά ξέρουμε αν στην Ελλάδα θα παίξει μόνο μεταγλωττισμένη ή θα παίξει και κανονικά;
szaf Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Τελικά ρε παιδιά ξέρουμε αν στην Ελλάδα θα παίξει μόνο μεταγλωττισμένη ή θα παίξει και κανονικά; Και τα 2.. http://www.stercinemas.gr/templates/TLC_ComingSoon.aspx
slipknot Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Επειδή όσες καινούργιες ταινίες θέλω οπωσδήποτε να δω,τις βλέπω στο σινεμά θα αντισταθώ στον πειρασμό και θα περιμένω 6 μερες !!! Άντε να δουμε...
Leros Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 para polu kalh kai klasika arketa sarkastikh!! ...milame gia POLU gelio!!
porco_rosso21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 καλα,η ταινια τα εσπαγε κανονικα...κοντεψαμε να ξερασουμε απο τα γελια...επος!!!!
ReZonanZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 την ειδα και εγω την ταινια!πολυ καλη αξιζει να την δει καποιος Το μονο που με χαλασε ειναι οτι ειναι σχετικα μικρη...
Geokon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Και εμένα μου άρεσε πολύ η ταινία, την είδα προχτές στην Ξάνθη αλλά το μόνο που με χάλασε ήταν ότι την φέραν εδώ μόνο μεταγλωττισμένη...Κρίμα να μην ακούς τις επικές φωνές του Homer και του Bart! Κατά τα άλλα μια χαρά...επίσης σε κάποιες φάσεις γινόταν πολύ μελό αλλά εντάξει θέλει να περάσει και μηνύματα!
slipknot Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Όντως πολύ καλή ταινία.Θα αρέσει και σε αυτούς που δεν είναι τρελοί φαν των simpsons.Πολύ γέλιο !!!!
KaizerSoze Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Και μενα μου αρεσε πολυ παροτι εχω περιπου 10 χρονια να δω Simpsons Μια ενστασουλα βεβαια, καλη ήταν αλλα μας δεν αλλαξα γνωμη οτι Southpark > Simpsons
slipknot Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδιά θα βγει και sequel ?? Γιατι στα credits στο τέλος έτσι λέει η maggie.(Ε δεν το λέει ακριβώς απλά λέει μια λέξη)
pappous_soulis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ωραία ταινία,αν και την περίμενα πιο ακραία. (με την καλή έννοια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.