bart_simpson Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 παιδια την ειδε κανενας την ταινια? Εχει πολυ γελιο! δειχνει και το οργανο του bart!!! στο http://www.imdb.com ειναι #43
Mijithroulis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Αρνουμαι να την κατεβασω, οποτε θα περιμενω μεχρι τελη αυγουστου...
urezin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 εγω την ειδα και δεν μου αρεσε καθολου 3/10 της βαζω
snik Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 xtes tin eida (katevasmeni) einai poli kali me arketo gelio otan erthei min tin xasete me tipota...pantos h ekdosi pou kikloforei sto internet einai mia xara
tromeros dennis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 εγω καθομε σε αναμενα καρβουνα! δεν μπορω να τη κατεβασω λογου 56κ ουτε και μπορω να τη δω. ροτσηα εναν απο τους μαυρος στο μοναστιρακι και μου ειπε δεν εχει βγει ακομα, και δεν ξερει ποτε θα βγει... -.-
thumpi-chan Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 μαλλον γυρω στις 30/8. Παντως στα village τοτε θα την παιξουνε
Dark_son20 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 osoi tin katevasete pantos min katevasete kai ta subs pou kikloforoune... distixos einai apogoitefsi (kai se kapia simia elpizo oxi epitides logokrimenoi...) gia tous opadous ton simpsons itan anameno fisika i subs na einai apotixia... (kai oxi oti fteei kathara o metafrastis....alla den ginete metafrasi se ola distixos...)
saxon Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Emena mou fanhke arketa kalh xwris na eimai kai megalos fan twn simpsons
lefterhs Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Προσεξε κανεις που εχει δει την ταινια την πανω αριστερα πινακιδα?
lefterhs Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Μπα και εμενα μου εστειλαν το ss. Θα δω την ταινια οταν βγει. Παντως δεν ηξερα οτι οι souvlakerrie εχουν περαση και στο America. "The dirtiest gyros of Mitsos".
ilianna Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Εμενα πάντως μου άρεσε πολύ η ταινία!Είχε στιγμές γέλιου! Α!Να πω και ένα LOL! για την εικόνα!!!
saxon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Sxetika me thn eikona...einai se mia stigmh pou o Homer leei "This is America!!" h kati tetoio kai deixnei tis pinakides sta giaponezika rosika kai ellhnika me to gyro souvlaki
PCM Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Πολυ καλη ταινία οποιος ειναι fan των Simpsons επιβάλλεται να την δει, αλλα φυσικά ειναι για όλους. Απλως ίσως καποιοι να περιμένουν ωραία γραφικά και animation αλλα αυτή η ταινία αποδεικνύει οτι δεν χρειαζονται αυτα, ειδικά οταν εχεις μια ταινία με αφθονο σατυρικό χιούμορ σε όλη την διαρκεια της, αρκετή φαντασία και φοβερό casting για τις φωνές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.