Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Ο Ρουβάς... (τόσο ταλέντο να πάει χαμένο; ) Άντε στην καλύτερη (χμ... ναι) να βάλουν τον Τάσο Κωστή. Έχουν γίνει εγκλήματα και εγκλήματα. Υπάρχουν πάντως ηθοποιοί που θα μπορούσαν να το κάνουν, αλλά δεν είναι στην τηλεόραση (όπως και κάθε ταλαντούχος άνθρωπος δεν είναι εκεί). Άλλωστε άμα δεν είσαι gay είναι δύσκολο να δουλέψεις στην τηλεόραση (μασονία). Πάντως το να παιχτεί ΜΟΝΟ μεταγλωττισμένο, το βλέπω και εγώ χλωμότατο. Άλλωστε δε στοχεύει σε ανήλικο κοινό η ταινία (βέβαια στην Ελλάδα, όπου δουν κινούμενα σχέδια θεωρούν αμέσως ότι είναι για παιδάκια, οπότε πάλι...) Δεν πιστεύω να ξεφύγαμε off-topic;
Mijithroulis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μπαααα.... Αντε για να γυρισουμε σε πιο on topic http://www.simpsonsmovie.com/ (το επισημο site της ταινιας) και http://www.apple.com/trailers/fox/thesimpsonsmovie/ (ολα τα trailer και teaser για οποιον δεν τα εχει δει ακομη)...
tromeros dennis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 η 17. και 18. σεζον ειναι κατα γνομη μου χαλια. δεν συγκρινονται με της παλιοτερες ειδιαιτερα 4-10. οσο για μεταγλωτισι: η ελληινικα μεταγλωτισι ειναι το χειροτερο που θα μπορουσε να συμβει σε μια ταινια που το χιουμορ βασιζεται και στη γλωσσα και στη φωνη (οπως και πχ το family guy)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Αναρωτιέμαι πως θα κάνουν δλδ το "d'oh!" του Homer στα ελληνικά.
tromeros dennis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 φανταζεσαι ο Homer να λεει "Ο-χι" ^^
theoritikos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Είδα χτες το trailer της ταινίας, φαίνεται να έχουν κάνει πολύ καλή δουλεία. Όλα τα λεφτά είναι το spider-pig που δείχνουν λίγο στο τέλος.
bart_simpson Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 ποτε θα ερθει ελλαδα ρε παιδια? νομιζα οτι ηταν σημερα..και πηγα με μια χαρα στο στερ να κλεισω εισητηρια αλλα δεν εχει ερθει ακομα..και ουτε ηξερε ποτε θα την φερει..
Lighter122 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Perasa xtes me to amaksi eksw apo to cinema Atlantis kai eida stin afisa me ta erga pou paizei to Simpsons... ypothetw oti apo xtes paizei se cinema...
PETROS13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 και πως θα περιμένουμε ένα μήνα ακόμα...δεν αντέχω...
Toufas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 tha pao avrio to apogevma na to do kai tha sas po
ckck20 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Το έχει στο site της odeon. 30/8 ξεκινάει να προβάλλεται στην Ελλάδα.
saxon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δεν ξέρω αν είναι μεταγλωτισμένο τελικά η όχι...απλά φαντάζομε μεταγλώτιση southpark στα ελληνικά και γελάω.. Δηλαδή τον έλληνα ηθοποιό να προσποιείτε μωρουδίστικη φωνή λέγοντας: "ρούφα τ' αρχίδια μου μουνοπορδή" Σίγουρα θα βοηθήσει τα μικρά παιδάκια που δεν ξέρουν να διαβάζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.