jester Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Έπεσε στα χέρια μου ένα παιχνίδι το οποίο αποτελείτε από δύο αρχεία .ΒΙΝ Μήπως ξέρετε πως μπορώ να του κάνω εγκατάσταση???
ninos30 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Xμμμ... Μπορεί να "ξεπερνάς" τα όρια των "Όρων Χρήσης" του Insomnia. ...Πάντως δοκίμασε το deamon tools
klainmaingr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 H the kapseis ta .bin se 2cd-dvd analoga kai tha ta trekseis kanonika... (xreiazesai sinithos kai ta cue arxeia omos)... H tha egkatastiseis to Alcohol 120% (outos h allos tha sou xreiastei gia na kapseis ta bin...) kai tha ta trekseis meso tou Virtual drive (Sou dhmiourgei ena "eikoniko" drive sto pc sou opou kaneis "anoigma" kai epilegeis to BIN pou theleis na trekseis...
klainmaingr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Xμμμ...Μπορεί να "ξεπερνάς" τα όρια των "Όρων Χρήσης" του Insomnia. ...Πάντως δοκίμασε το deamon tools Profanos einai Freeware h Back Up kapoiou idiou game pou exei E?E??e?E??e??E?e
alexzzz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Xμμμ...Μπορεί να "ξεπερνάς" τα όρια των "Όρων Χρήσης" του Insomnia. ...Πάντως δοκίμασε το deamon tools Όχι δεν τα ξεπερνάει γιατί είναι free παιχνιδάκι το οποίο μπορείς να το αντιγράψεις ελεύθερα. :twisted: ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;
jester Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Πιστεύω πως ναι. Να σας πω την αλήθεια δεν το έχω πάρει ακόμα, σήμερα το απόγευμα θα μου το φέρει ένας φίλος μου αλλά μου είχε πει για αυτό το πρόβλημα γιατί ούτε αυτός ξέρει πως γίνεται η εγκατάσταση. Πάντως ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
ace21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δοκίμασε και με το MagicISO. Είναι πολύ καλό για αποσυμπίεση αρχείων mdf, iso, κλπ. http://www.magiciso.com/download.htm
hexenlord Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 εγω απλα λεω PowerIso. 600kb προγραμμα και "καει" τα ΠΑΝΤΑ.
tsakonas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 exeis cd/dvd gia petama? giati na kapseis ? daemon tools-mount telos..
FarCry Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 ego xrisimopoio to ultraiso poli kalo kai anoigei ta panta
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 exeis cd/dvd gia petama? giati na kapseis ? daemon tools-mount telos.. swstos...giati na xalaseis cd/dvd afou ginetai k alliws?h diadikasia einai eykolh...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.