Προς το περιεχόμενο

Σαντορίνη VS Μύκονος

hralman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω παντως στη Λευκαδα που ειχα παει πριν 2χρονια δεν μου αρεσε καθολου...Ηταν απο τα χειροτερα μερη που εχω παει ενω αντιθετα στα Συβωτα που πηγα περυσι ξετρελαθηκα.

Δημοσ.

Και κάτι για τις τιμές.

Επειδή δεν βλέπω ποδόσφαιρο (σπανίως την Βραζιλία) και γενικώς αθλητικά πήγα σε παγκόσμιο κύπελο Σαντορίνη-Μύκονο.

Σας πληροφορώ ότι οι τιμές ήταν πολύ καλές, με κυνηγούσαν για δωμάτια κλπ.

Εμεινα πχ. Σαντορίνη εκεί στο ύψωμα που βλέπεις ηφαίστειο με μπαλκονάκι κλπ. 5 λεπτά από το κέντρο.

Τα ίδια και στην Μϋκονο.

Οσο για τιμές μη γκρινιάζετε, τα πάντα είναι προσφορά και ζήτηση.

Το ωραιότερο μέρος μην το ψάχνετε, δεν υπάρχει.

Εξαρτάται από το τι αισθάνομαι όταν είμαι σε κάποιο μέρος για να το χαρακτηρίσω καλό ή κακό.

Πραγματικά συγκρίσιμα μεγέθη υπάρχουν αλλά δυστυχώς ο κόσμος λέει τι αισθάνεται και όχι τι βλέπει.

Πχ. παραλίες η Μύκονος έχει πολύ καλύτερες από την Σαντορίνη.

Η θέα που έχει στην Σαντορίνη δεν παίζεται, και μάλιστα αν πας με καράβι απόγευμα και δεις το νησί.

Αν στους Αντίπαξους αντισταθείτε και δεν βουτήξετε μόλις δείτε ένα βόρειο κολπίσκο εγώ θα γίνω αστροναύτης.

Δημοσ.

Όλα τα μέρη της Ελλάδας είναι καταπληκτικά...και τα νησιά και η ηπειρωτική Ελλάδα...

Τώρα όσον αφορά Μύκονο ή Σαντορίνη...δυστυχώς δεν τα έχω επισκεπτεί ακόμα,αλλά έχω ακούσει ότι η Σαντορίνη είναι απίστευτα ωραίο νησί...

Κι επειδή γούστα είναι αυτά...εγώ δεν βάζω πάνω από την Κεφαλλονιά κανένα μέρος :-P

Δημοσ.

κατα την δικη μου αποψη σαντορινη. απο ολες τις αποψεις. η μυκονος ειναι πολυ υπερεκτιμημενο νησι για μενα.

Δημοσ.

νησακι που δεν εχετε αναφερει..αλλα εχει πολυ διασκεδαση(αν και δεν τησ φενεται) και πολυ καλες παραλιες ειναι ζακυνθος...:-P

Δημοσ.
νησακι που δεν εχετε αναφερει..αλλα εχει πολυ διασκεδαση(αν και δεν τησ φενεται) και πολυ καλες παραλιες ειναι ζακυνθος...:-P

"Σαντορίνη VS Μύκονος" είναι ο τίτλος. Μην κοιτάς που κάποιοι το γενικέψανε.

Δημοσ.
Δηλαδή έχεις πάει σε πολλά νησιά με καλύτερες παραλίες από της Λευκάδας;

Μηλος

Ζακυνθος

Κρητη

Λημνος

και τα μονα με χειροτερες

Μυκονος

Σαντορινη

Σκιαθο την βρηκα ισαξια

Σε καλυψα?

Δημοσ.
Και κάτι για τις τιμές.

Επειδή δεν βλέπω ποδόσφαιρο (σπανίως την Βραζιλία) και γενικώς αθλητικά πήγα σε παγκόσμιο κύπελο Σαντορίνη-Μύκονο.

Σας πληροφορώ ότι οι τιμές ήταν πολύ καλές, με κυνηγούσαν για δωμάτια κλπ.

Εμεινα πχ. Σαντορίνη εκεί στο ύψωμα που βλέπεις ηφαίστειο με μπαλκονάκι κλπ. 5 λεπτά από το κέντρο.

Τα ίδια και στην Μϋκονο.

Οσο για τιμές μη γκρινιάζετε, τα πάντα είναι προσφορά και ζήτηση.

σωστος.

μολις κατεβεις απο καραβι θα δεις καμμια 10αρια κορακια με ταμπελες κ φωτος απο τα ξενοδοχεια ή δωματια...εκτος αυγουστου.

κ εκει θα μεινετε μλκς αν εχετε κλεισει απο τηλ μερες πριν :P

Δημοσ.
Σαντορίνη VS Μύκονος

Εξαρτάται σε τι φάση της ζωής σου βρίσκεσαι.

Άλλες φορές χρειάζεσαι Μύκονο, άλλες Σαντορίνη.

Και τα δύο καλά είναι. Όλα χρειάζονται.

ακριβως.... και στα δυο πρεπει να πας

Δημοσ.

οντως kaizer η Μηλος εχει τις καλυτερες και ισως τις περισσοτερες παραλιες στην Ελλαδα. Το Σαρακινικο ειναι το ομορφοτερο μερος του πλανητη απλα θεικο. Μετα ερχονται Τσιγράδο, Παλιοχωρι(με την καυτη αμμο) και εκεινη η παραλια νοτια που πας με καραβακι. ΑΛΛΑ αν πας με παρεα (οπως πηγα εγω) θα ξενερωσεις γιατι το μονο που θα βλεπεις θα ειναι ζευγαρια και οικογενειες :( .

Τωρα μεταξυ Σαντορινης και Μυκονου θα πω Σαντορινη (δεν εχω σκοπο να παω ποτε Μυκονο αλλωστε) καθαρα λογω φυσικης ομορφιας.

http://www.milos-island.gr/greece/beaches/sarakiniko.htm

Δημοσ.
Μηλος

Ζακυνθος

Κρητη

Λημνος

και τα μονα με χειροτερες

Μυκονος

Σαντορινη

Σκιαθο την βρηκα ισαξια

Σε καλυψα?

Σε ποιες παραλίες πήγες και τι εποχή;

Δημοσ.

Έχω πάει και Μύκονο και Σαντορίνη. Η Μύκονος έχει σίγουρα πιο ωραίες παραλίες αλλά δεν έχει και τίποτα άλλο εκτός από το clubbing imo.

Η Σαντορίνη πιστεύω είναι καλύτερη, μπορείς να πάς σε διάφορα ωραία μέρη, από παραλίες δε λέει πολλά αλλά από clubbing μια χαρά είναι.

καλά τώρα τι συζητάμε...η Μήλος είναι πανέμορφη με τέλειες παραλίες, είχα πάει σεπτέμβριο και δεν είχε πολύ κόσμο..ότι έπρεπε :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...