Freddie Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 To ότι η Σαντορίνη θεωρείται αρκετά ακριβό νησί αναφέρεται πουθένα; Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, απο φίλους και γνωστούς ξέρω πως χτυπάνε τις τιμές αρκετά παραπάνω απο τα περισσότερα νησιά. Ισχύει κάτι τέτοιο; Θα ήθελα να ξέρω απο πρώτο χέρι. Προσωπικά δε ρωτάω για να μάθω ποιο νησί είναι πιο ωραίο. Γνωρίζω και τα δύο νησιά, αλλά με τη Σαντορίνη είμαι δεμένος ως εκεί που δε παίρνει. Από όταν ήμουν 3 χρονών έχω εξοχικό εκεί και πάω κάθε χρόνο ανελλιπώς τα καλοκαίρια. Γνωρίζω το νησί απ'έξω κι ανακατωτά και θεωρώ ότι είναι (ίσως με πουν υπερβολικό) μέσα στα 10 ομορφότερα νησιά του πλανήτη. Απλά επειδή όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω μας έχουν πρήξει με τη Μύκονο (δε το λέω με την κακιά έννοια, απλά εννοω ότι είναι και καλά απο τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά) ήθελα να δω τις απόψεις του κόσμου. Κάτι σαν δημοσκόπηση. Ναι, σύμφωνοι, στη Μύκονο γίνεται χαμός στις παραλίες και στη νυχτερινή ζωή, κυρίως λόγω του "ντόρου" που έχει δημιουργηθεί για το νησί εδώ και χρόνια. Αλλά η Σαντορίνη δεν υστερεί και τόσο σε αυτά τα θέματα όπως πιστεύουν πολλοί. Απλά στη Σαντορίνη έχεις και την επιλογή του αν θες να περάσεις ήρεμες διακοπες με το έτερον ήμισυ λόγω των ειδιλλιακών τοπίων, φυσικής ομορφιάς, κλπ. ή αν θες να ξεσαλώσεις αν είσαι με παρέα (όλα εξαρτώνται από το που θα πας -που θα πας να μείνεις, που θα πας να κάνεις μπάνιο ή που θα κάνεις τη νυχτερινή σου έξοδο).
χάπι Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Αν ρωτάς για το που ; ... : ΠΟΥΘΕΝΑ , ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ! μας έχουν ζαλήσει τα @@ με την Μυκονο ,τόσο που ευχομαι στον επόμενο καταποντισμό να βουλιάξει σαν την ατλαντίδα ! Ειλικρινά αμα γίνει σεισμός και γίνει ισιωμα το νησί δεν θα με πειράξει καθόλου Σαντορίνη , μαιστα . . κοίτα αμα δεν έχει καλά spot , νερά/αμουδιά κτλ , δεν λέει , τι να το κάνεις; Απο την άλλη μπορεί να σε ενδιαφέρει το νησί απο γεωλογικής απόψεως , πάω πάσο! Απο την άλλη μεριά χάθηκε ο κόσμος να πας μια Ικαρία, μια Σαμοθράκη , , Μήλο , Παξούς ; Να πας μια κεφαλονιά , ΜΙΑ ΙΘΑΚΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ! Κλαψ. . . Πέστα ντε ! Άσε που είναι πανάκριβα και τα δύο !
alexzzz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 To ότι η Σαντορίνη θεωρείται αρκετά ακριβό νησί αναφέρεται πουθένα; Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, απο φίλους και γνωστούς ξέρω πως χτυπάνε τις τιμές αρκετά παραπάνω απο τα περισσότερα νησιά. Ισχύει κάτι τέτοιο; Θα ήθελα να ξέρω απο πρώτο χέρι. Πέρσι που πήγα μου φάνηκε φυσιολογικά. Λίγο πολύ ίδιες τιμές με Χαλκιδική που είμουνα 2-3 εβδομάδες πριν πάω Σαντορίνη και ίδιες με την Καβάλα (αν θυμάμαι καλά)
Houston Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Σαντορίνη VS Μύκονος Εξαρτάται σε τι φάση της ζωής σου βρίσκεσαι. Άλλες φορές χρειάζεσαι Μύκονο, άλλες Σαντορίνη. Και τα δύο καλά είναι. Όλα χρειάζονται.
hralman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 To ότι η Σαντορίνη θεωρείται αρκετά ακριβό νησί αναφέρεται πουθένα; Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, απο φίλους και γνωστούς ξέρω πως χτυπάνε τις τιμές αρκετά παραπάνω απο τα περισσότερα νησιά. Ισχύει κάτι τέτοιο; Θα ήθελα να ξέρω απο πρώτο χέρι. Ανάλογα πού θα πας θα σου απαντήσω και πάλι. Αν έπρεπε να σου απαντήσω με μία φράση, θα σου έλεγα γενικότερα ότι ναι, είναι ακριβό νησί. Αλλά δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν οικονομικότερα μέρη να μείνεις και να φας. Υπάρχει και καφετέρια που χρεώνει 15 ευρώ τον φραπέ, αλλα στα 20 χρόνια που πάω στο νησί δεν έχω κι ούτε πρόκειται να πατήσω ποτέ το πόδι μου εκεί. Ας βρουν άλλους μ@@@@$ να κοροιδέψουν. Υπάρχουν τόσες μια χαρά καφετέριες που βλέπουν κι αυτές θέα το ηφαίστειο και έχουν τον καφέ 3-4 ευρώ. Όσο για διαμονή, αν πας να μείνεις στην Οία ή στο Ημεροβίγλι, ε τότε θες 500 ευρώ το δεκάλεπτο . Αλλά αν πας π.χ. στην Περίσσα σε ενοικιαζόμενα δωμάτια θα βρεις πολύ οικονομικότερες λύσεις, χωρίς να σημαίνει ότι θα κοιμάσαι σαν χαμάλης φυσικά. Και το καλό είναι ότι το νησί είναι μικρό, ακόμα δηλαδή και αν μένεις έξω από τις κύριες περιοχές (Φηρά, Ημεροβίγλι, κλπ) μπορείς να είσαι εκει μέσα σε ένα τεταρτάκι - 20 λεπτά από οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι.
kage Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 μυκονος. το καλοκαιρι το 60% ειναι απο ιταλια.εχω μαθει εχουν μαζευτοι κ αρκετοι αλλοδαποι λογω νεων κτισματων. οι τιμες για parasise,super paradise για μπουκαλια ηταν πριν 1 χρονο στα 75ε οποτε πολυ νορμαλ. κ καπου τοσο κ στο κεντρο στο space dance. cavo αναλογα με το event αλλα ξεκινανε απο 100ε,συνηθως ειναι αφτερ μαγαζι απο 3 κ μετα. τα παραπανω γινονται στην νοτιοανατολικη μερια,βορεια ειναι πιο γραφικα με ταβερνουλες κτλ κ με τα μοναδικα μπουζουκια t nhsiou:P παραλιες η γνωστη celebrity παραλια ψαρου στα νοτια,paradise,super paradise για μπανιο μεχρι 4 μετα ανεβαζουν volume κ μαζευετε ολη η παραλια στα μαγαζια μεχρι το βραδυ-το 80% απο κοσμο θα ειναι ολοι εκει για να δειξουν σωμα κ στυλ-.εχει κ πιο νορμαλ κ ησυχες παραλιες... μιας κ εχω παει μονο 3 μερες δεν προλαβα να την γυρισω ολη την μυκονο,γνωρισα μονο το ξεφαντωμα. Σαντορινη απο αυτα π μαθαινω...πολυ περπατημα κ πολλες ανηφορες/σκαλια-συνηθως χεσμενα απο τα γαιδουρια-.παραλιες οχι κατι ιδιαιτερο.το ολο σκηνικο γινεται στα φηρα? π χει τα μεγαλα κλαμπ. περισυ εμαθα οτι ειχε πολλες παρεες αγοριων ή κοριτσιων κ οχι τοσο ζευγαρια. αυτο για το vs αν κ δεν νομιζω να χρειαζονται διαφημιση ολοι εκει πανε καλοκαιρι.μυκονο σαντορινη παρο.εχω ακουσει για ξεσαλωμα σε κατι ροδο,κω,ιο κ ζακυνθο
KaizerSoze Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο κολλημα με Λευκαδα. Εχω παει 2 φορες, εχει απολα, αλλα δεν ειναι σουπερ σε τιποτα. Ειναι αυτο που λεμε στα αθλητικα "Εργαλειο".Η σιγουρη λυση, αλλα αμα θες να πας για σκοπο (γκομενα/διασκεδαση/παραλιες) υπαρχουν αρκετα νησια καλυτερα σε καθε κατηγορια Οσο για Μηλο.Ωραιο νησι(οχι πανεμορφο, απλα ωραιο), ΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ παραλιες αλλα ψαχνω ακομα τον ανθρωπο που πηγε 2 φορες και η 1 τουλαχιστον δεν ηταν με γκομενα(και εννοειται δεν ειναι απο την Μηλο) Πολυ διασκεδαση, ικανοποιητικοτατες παραλιες και σχετικα φθηνη-οταν πηγα-ειναι και η Σκιαθος
Tzinaki Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Εγώ ψηφίζω Σαντορίνη....Δε θα μπορούσα ποτέ ν ακολουθήσω τους ρυθμούς της Μυκόνου!!
Freakster Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Εξωτερικό... πιο φθηνά θα σου βγεί. Λαΐκ χιαρ, νογουεαρ.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Πέρσι που πήγα μου φάνηκε φυσιολογικά. Λίγο πολύ ίδιες τιμές με Χαλκιδική που είμουνα 2-3 εβδομάδες πριν πάω Σαντορίνη και ίδιες με την Καβάλα (αν θυμάμαι καλά) Δηλαδή στη Χαλκιδική ένας καφές φραπέ και ένας χυμός ανάμεικτος κοστίζουν 11 ευρώ? Ωραία η Σαντορίνη αλλά υπερεκτιμημένη και πανάκριβη.Απορρίπτεται αν θες να ξεσαλώσεις ενδύκνειτε αν θέλεις αγκαλίτσες,ηλιοβασίλεμα και ρομάντζο. Από τους κορυφαίους προορισμούς για εμένα Σποράδες παιδιά,Σκιάθος-Σκόπελος-Αλόνησος.
skarpelos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δεν εχω παει στη Μυκονο αλλα Σαντορινη πηγα πριν λιγο καιρο με σχολικη εκδρομη και ηταν πραγματικα απιστευτα.Ειναι και ενα απο τα πιο ενδιαφερον νησια που εχω παει σαν θεμα ιστορικης και γεωλογικης αποψης.Βεβαια αυτα δεν ηταν και τα μεγαλα + του νησιου αλλα αν θες κατι παραπανω μπορεις να δεις και 5 πραγματα.Επισης εχει και πολυ καλα μαγαζια για νυχτερινη ζωη(club 33!!) και ωραια ξενοδοχια απο οτι ειδα.Εμεις ημασταν στο El Greco και ηταν πολυ καλο.Απο κοσμο φαντασου οτι πηγαμε 1 βδομαδα μετα το Πασχα και γινοταν χαμος.Αραζαν του Κρουαζιεροπλοια καθε μερα και γεμιζε κοσμο το νησι.Το βραδυ εχει πολυ και ωραιο:evil: κοσμο και μπορεις να περασεις αρκετα καλα ειδικα αν εχεις παρεα.Τωρα αν θες να σου πιασουν το κωλο πρεπει να πας οπωσδηποτε στη Ια που ειναι διασιμη για το ηλιοβασιλεμα της.Μπορω να πω πως ειναι αρκετα εως παρα πολυ τσιμπιμενες οι τιμες.Μυκονο παλυ απο αυτα που εχω ακουσει ειναι για πιο extreme καταστασεις.Αν θες καθε μια ωρα πχ να εισαι με αλλη γκομενα και τετοια σκηνικα...Υπαρχει μια περιπτοση να παω αρχες Αυγουστου με κατι φιλους οποτε θα σας πω τις αποψεις μου οταν γυρισω(αν παω βεβαια).
alexzzz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δηλαδή στη Χαλκιδική ένας καφές φραπέ και ένας χυμός ανάμεικτος κοστίζουν 11 ευρώ? θες να μου πεις ότι σε όλα τα μαγαζιά της Σαντορίνης ισχύουν αυτές οι τιμές; Αν θυμάμαι καλά σε καφέ της Καλντέρας έχω πληρώσει τόσα (αλλά το ήξερα και το γούσταρα) και αλλού πλήρωσα τον καφέ μου 3 (που σε πολλά μαγαζιά εδώ στην Καβάλα τον πληρώνω το ίδιο και καμιά φορά 3.5). Το ίδιο ερώτημα μπορώ να σου κάνω για τα μέρη που προτείνεις και εσύ. Το θέμα είναι να βγάλεις ένα ψιλό μέσο όρο.
skarpelos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Ακριβα μαγαζια οπως και φτηνα υπαρχουν παντου.Εγω Σαντορινη επεσα και στα 2.Τωρα αν καποιος επεσε μονο στη μια κατηγορια τα πραγματα αλλαζουν...
KWSN_Men Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο κολλημα με Λευκαδα. Εχω παει 2 φορες, εχει απολα, αλλα δεν ειναι σουπερ σε τιποτα. Ειναι αυτο που λεμε στα αθλητικα "Εργαλειο".Η σιγουρη λυση, αλλα αμα θες να πας για σκοπο (γκομενα/διασκεδαση/παραλιες) υπαρχουν αρκετα νησια καλυτερα σε καθε κατηγορια Οσο για Μηλο.Ωραιο νησι(οχι πανεμορφο, απλα ωραιο), ΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ παραλιες αλλα ψαχνω ακομα τον ανθρωπο που πηγε 2 φορες και η 1 τουλαχιστον δεν ηταν με γκομενα(και εννοειται δεν ειναι απο την Μηλο) Πολυ διασκεδαση, ικανοποιητικοτατες παραλιες και σχετικα φθηνη-οταν πηγα-ειναι και η Σκιαθος Δηλαδή έχεις πάει σε πολλά νησιά με καλύτερες παραλίες από της Λευκάδας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.