Προς το περιεχόμενο

Σαντορίνη VS Μύκονος

hralman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σαντορίνη...

Αλλα: εξαρταται με ποιον πας, αν πας με το ετερο ημισυ τοτε Σαντορινη αν πας με παρεα κ θες να ξεσαλωσεις τοτε Μυκονος...

Δημοσ.

Ασε ρε με την Λευκαδα. παρατημενο νησι. Εχουν μια χαρα τοπια και μερη αλλα δεν το εχετε προσεξει αρκετα, χαζομαρα σας. Περα απο αυτο εχω παει 2 φορες και μου εχει αφησει την αισθηση νησιου που συνδιαζει τα παντα χωρις ομως να ειναι πολυ καλο σε κατι

Στο διλλημα μας. Εξαρταται παρεα, κατασταση, εποχη, φραγκα. Αποψη μου γενικα ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ,ειναι ΦΟΒΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ(αν και η Μυκονος εχει παραλιες και χωρια καλυτερα αποτι νομιζει ο πολυς κοσμος που την ξερει απο το δελτιο του ΣΤΑΡ) και ζωη εντονη αλλα και ρομαντικη, ενω η Μυκονος κακα τα ψεματα δεν πας με γκομενα μονο(ενω Σαντορινη με γκομενα πας με τα 1000 αλλα και με παρεα παλι πας)

Κοινως στον τομεα ομορφια, τοπια, χωρια η Σαντορινη ειναι αρκετα καλυτερη, στον τομεα ζωη και διασκεδαση η Μυκονος ειναι καλυτερη οχι ομως τοσο ωστε να καλυψει την διαφορα

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στα 2 νησιά.. Απλά η Μύκονος είναι πολυδιαφημισμένο λόγω της διασκέδασης και των γνωστών που επισκέπτονται το νησί. Από ομορφιά δεν λέει τίποτα.. Άσε δε για το είδος του κόσμου που πάει διακοπές εκεί (ειδικά τον Αύγουστο).. Αν είστε ''αδέσμευτος'' και μέχρι 25 ετών και θέλετε να ξεδώσετε πηγαίντε..

Η Σαντορίνη είναι κορυφή τόσο για παρέα που θέλει να γελάσει και να περάσει καλά, όσο και για ζευγάρια που ονειρεύονται τις τέλειες και ρομαντικές θερινές διακοπές, αλλά και για όσους θέλουν να απολαύσουν πραγματικά ωραία τοπία και τους αρέσει η φωτογραφία!

Δημοσ.

Μακράν απο τα πλέον υπερεκτιμημένα νησιά η σαντορίνη. Την μύκονο δεν την σχολιάζω καν.

Λευκάδα και πάλι λευκάδα!

Δημοσ.

Αν ρωτάς για το που ; ... :

ΠΟΥΘΕΝΑ , ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ !

μας έχουν ζαλήσει τα @@ με την Μυκονο ,τόσο που ευχομαι στον επόμενο καταποντισμό να βουλιάξει σαν την ατλαντίδα ! Ειλικρινά αμα γίνει σεισμός και γίνει ισιωμα το νησί δεν θα με πειράξει καθόλου :P

Σαντορίνη , μαιστα . . κοίτα αμα δεν έχει καλά spot , νερά/αμουδιά κτλ , δεν λέει , τι να το κάνεις; Απο την άλλη μπορεί να σε ενδιαφέρει το νησί απο γεωλογικής απόψεως , πάω πάσο!

Απο την άλλη μεριά χάθηκε ο κόσμος να πας μια Ικαρία, μια Σαμοθράκη , , Μήλο , Παξούς ; Να πας μια κεφαλονιά , ΜΙΑ ΙΘΑΚΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !

Κλαψ. . . :-(

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα την ερώτηση (για μένα άσχετο το ένα νησί με το άλλο). Σαν νησί όμως η Σαντορίνη μου άρεσε πιό πολύ.

Δημοσ.
Αν ρωτάς για το που ; ... :

ΠΟΥΘΕΝΑ , ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ !

μας έχουν ζαλήσει τα @@ με την Μυκονο ,τόσο που ευχομαι στον επόμενο καταποντισμό να βουλιάξει σαν την ατλαντίδα ! Ειλικρινά αμα γίνει σεισμός και γίνει ισιωμα το νησί δεν θα με πειράξει καθόλου :P

Σαντορίνη , μαιστα . . κοίτα αμα δεν έχει καλά spot , νερά/αμουδιά κτλ , δεν λέει , τι να το κάνεις; Απο την άλλη μπορεί να σε ενδιαφέρει το νησί απο γεωλογικής απόψεως , πάω πάσο!

Απο την άλλη μεριά χάθηκε ο κόσμος να πας μια Ικαρία, μια Σαμοθράκη , , Μήλο , Παξούς ; Να πας μια κεφαλονιά , ΜΙΑ ΙΘΑΚΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !

Κλαψ. . . :-(

Προσωπικά δε ρωτάω για να μάθω ποιο νησί είναι πιο ωραίο. Γνωρίζω και τα δύο νησιά, αλλά με τη Σαντορίνη είμαι δεμένος ως εκεί που δε παίρνει. Από όταν ήμουν 3 χρονών έχω εξοχικό εκεί και πάω κάθε χρόνο ανελλιπώς τα καλοκαίρια. Γνωρίζω το νησί απ'έξω κι ανακατωτά και θεωρώ ότι είναι (ίσως με πουν υπερβολικό) μέσα στα 10 ομορφότερα νησιά του πλανήτη. Απλά επειδή όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω μας έχουν πρήξει με τη Μύκονο (δε το λέω με την κακιά έννοια, απλά εννοω ότι είναι και καλά απο τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά) ήθελα να δω τις απόψεις του κόσμου. Κάτι σαν δημοσκόπηση.

Ναι, σύμφωνοι, στη Μύκονο γίνεται χαμός στις παραλίες και στη νυχτερινή ζωή, κυρίως λόγω του "ντόρου" που έχει δημιουργηθεί για το νησί εδώ και χρόνια. Αλλά η Σαντορίνη δεν υστερεί και τόσο σε αυτά τα θέματα όπως πιστεύουν πολλοί. Απλά στη Σαντορίνη έχεις και την επιλογή του αν θες να περάσεις ήρεμες διακοπες με το έτερον ήμισυ λόγω των ειδιλλιακών τοπίων, φυσικής ομορφιάς, κλπ. ή αν θες να ξεσαλώσεις αν είσαι με παρέα (όλα εξαρτώνται από το που θα πας -που θα πας να μείνεις, που θα πας να κάνεις μπάνιο ή που θα κάνεις τη νυχτερινή σου έξοδο).

Δημοσ.
Δεν κατάλαβα την ερώτηση (για μένα άσχετο το ένα νησί με το άλλο). Σαν νησί όμως η Σαντορίνη μου άρεσε πιό πολύ.

Δεν είναι ερώτηση, είναι δημοσκόπηση. Ο καθένας απαντάει ποιο από τα δύο και για ποιους δικούς του λόγους το επιλέγει. Άλλοι θεωρούν ότι τα δύο νησιά δε μπορούν να συγκριθούν. Άλλοι πάλι τα συγκρίνουν και είναι και φανατικά υπέρ κάποιου από τα δύο. Είναι ωραίο να δούμε όλες τις απόψεις.

Δημοσ.
Δεν είναι ερώτηση, είναι δημοσκόπηση. Ο καθένας απαντάει ποιο από τα δύο και για ποιους δικούς του λόγους το επιλέγει. Άλλοι θεωρούν ότι τα δύο νησιά δε μπορούν να συγκριθούν. Άλλοι πάλι τα συγκρίνουν και είναι και φανατικά υπέρ κάποιου από τα δύο. Είναι ωραίο να δούμε όλες τις απόψεις.

OK! Σαντορίνη λοιπόν !!! :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...