anna7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 gia sas! thelw ti voithia sas pls..pws mporw enw vlepw ena dvd sto computer m na vgazw fotografies...me pio programa..? efxaristw para poly k elpizw na min agnoisete to msg m..
accipio Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Με το πρόγραμμα αναπαραγωγής! Π.χ. το PowerDVD έχει το κουμπάκι Capture Frame (είναι σαν φωτογραφική μηχανή). Παρόμοια λειτουργία έχουν όλα (φαντάζομαι) τα προγράμματα αναπαραγωγής.
kastel Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Πολύ σωστά απ' τον accipio. Σχεδόν όλοι οι players έχουν αυτή τη λειτουργία. Αυτοί που ξέρω σίγουρα είναι: PowerDVD WinDVD GOM Player VLC Player DVD X Player Media Player Classic
anna7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 ne egw exw to powerDVD ala den vrisko afto to koympi poy anaferete...
tarrasque Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 αν δεν κάνω λάθος το PowerDVD τις σώζει στο directory που το έκανες install δηλ. μαλλόν στο C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\Images στα settings πρέπει να σου λέει το dir.
anna7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 πηγα κ εψαξα εκει που αναφερεσαι ηδη αλα δεν μου εχει φακελο images μονο common,,powerDVD,,shared files
ezhrorh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Πρέπει να ανοίξεις ένα προγραμμα επεξεργασίας εικόνας, όπώς η ζωγραφική, και να κάνεις "επικόλληση" εκεί.
accipio Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Εξ ορισμού το PowerDVD αποθηκεύει τα snapshot στο clipboard. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποθηκεύονται κάπου στον σκληρό δίσκο, αλλά στη μνήμη των Windows, απ' όπου μπορείς να κάνεις επικόλληση σε κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών. Για να το ρυθμίσεις να αποθηκεύει τα snapshots στον σκληρό, θα πας με δεξί κλικ πάνω στην οθόνη του PowerDVD στο Configuration..., στην πρώτη καρτέλα (Player) θα πατήσεις το Advanced... και στην καρτέλα Snapshot θα επιλέξεις το Capture to file. Tότε εξ ορισμού θα αποθηκεύονται στον φάκελο Τα έγγραφά μου\CyberLink\PowerDVD\Snapshot\ σε μορφή bmp. Αυτό βέβαια μπορείς να το αλλάξεις πατώντας το Browse... και ορίζοντας τον φάκελο που προτιμάς. Αυτά στην έκδοση 7 του PowerDVD.
ezhrorh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Εξ ορισμού το PowerDVD αποθηκεύει τα snapshot στο clipboard. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποθηκεύονται κάπου στον σκληρό δίσκο, αλλά στη μνήμη των Windows, απ' όπου μπορείς να κάνεις επικόλληση σε κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών.Για να το ρυθμίσεις να αποθηκεύει τα snapshots στον σκληρό, θα πας με δεξί κλικ πάνω στην οθόνη του PowerDVD στο Configuration..., στην πρώτη καρτέλα (Player) θα πατήσεις το Advanced... και στην καρτέλα Snapshot θα επιλέξεις το Capture to file. Tότε εξ ορισμού θα αποθηκεύονται στον φάκελο Τα έγγραφά μου\CyberLink\PowerDVD\Snapshot\ σε μορφή bmp. Αυτό βέβαια μπορείς να το αλλάξεις πατώντας το Browse... και ορίζοντας τον φάκελο που προτιμάς. Αυτά στην έκδοση 7 του PowerDVD. Με πρόλαβες...:-D:-D
silverthan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Πολύ σωστά απ' τον accipio. Σχεδόν όλοι οι players έχουν αυτή τη λειτουργία.Αυτοί που ξέρω σίγουρα είναι: PowerDVD WinDVD GOM Player VLC Player DVD X Player Media Player Classic Να προσθέσω το BS Player
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.