pc_admin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Το game αυτο εχει φανταστικες αερομαχιες και πολυ καλα γραφικα Βγηκε το 2006 αλλα τωρα το εβαλα δευτερη φορα και το εκτιμησα πραγματικα Βεβαια θελει και τις αναλογες ρυθμισεις στα πληκτρα χειρισμου γιατι την πρωτη φορα που το εβαλα ξενερωσα με τον χειρισμο Τωρα που το ξαναδοκιμασα εφτιαξα σωστα στο πληκτρολογιο τα χειριστηρια και τωρα εχω γινει ασος στις αερομαχιες. Ειναι arcade τριτου προσωπου ,βλεπεις απ εξω το αεροσκαφος και οχι απο μεσα πραγμα που σημαινει απλο χειρισμο χωρις πολλα πληκτρα Μου αρεσει πολυ οτι εχει διαφορετικους ηχους στο πολυβολο αναλογα με το μοντελο , καθως οτι οι τοποθεσιες που πολεμας καθε φορα αλλαζουν αναλογα ,απο ευρωπη Αγγλια κτλ μεχρι ειρηνικο pearl harbor κτλ Πολυ καλο για αυτους που βαριουνται τις campains ειναι τα single player modes που αν βαλεις και το αναλογο cheat ξεκλειδωνουν ολα τα αεροπλανα Must το hud off να ριχνεις χωρις τον βοηθιτικο "σταυρο" υπολογιζοντας τις βολες απο τα τροχιοδεικτικα και να ψαχνεις τους αντιπαλους χωρις το βοηθητικο ενδεικτικο πανω τους Τα γραφικα ειναι αψογα και αν σκεφτουμε και τις απαιτησεις δεν ειναι πολλες , με το συστημα της υπογραφης μου ειναι ολα full σε 1024χ768
hexenlord Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 περι ορεξεως τα εχουμε πει, αλλα αυτο το παιχνιδι suckz big time!Ειχα κατεβασει το δεμο του για 360 και ολα τα βρηκα οκ εκτος απο την καμερα παρακολουθησης του εχθρου.Οταν βλεπεις τον εχθρο σου στο hud ολα καλα,μολις ομως τον χασεις πρεπει να χρησιμοποιησεις αυτο το απαισιο συστημα παρακολουθησης που τσου δειχνει που ειναι ο αντιπαλος ενω εσυ συνεχιζεις να προχωρας προς την κατευθυνση που κοιτας.ΑΚΥΡΟ.Ολα τα παιχνιδια του ειδους (σχεδον) που εχω παιξει (Crimson skies, Secret weapons over normady k.a) οταν χανεις τον εχθρο βγαινει το κοκκινο βελακι στο αντιστοιχη πλευρα της οθονης (με την προυπποθεση οτι τον εχεις κανει lock βεβαια) και ετσι τον κυνηγας. Τεσπα, αυτη η επιλογη καταστρεφει το gameplay ολο. Τελικα το αγορασα το παιχνιδι γιατι οπως ειπα ειμαι πορωμενος με arcade shooters αλλα μετα απο την 5η πιστα το παρατησα,απλα δεν την παλεψα με αυτην την παλιοκαμερα.
Voodooman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Από τέτοια arcade shooters άλλο τίποτα. Heroes of the pacific, Battlestations Midway (καλά, αυτό είχε και πλοία), Attack on Pearl Harbor. Όλα τόσο απελπιστικά ίδια. Δεν είναι κακό, αλλά είναι τόσο συνηθισμένο. Αν τουλάχιστον έφτιαχναν ένα με σύγχρονα αεροπλάνα, θα είχε κάποια πρωτοτυπία.
@byZo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Το "Attack on Pearl Harbor" είναι σίγουρα το χειρότερο απο όλα.
Voodooman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Το "Attack on Pearl Harbor" είναι σίγουρα το χειρότερο απο όλα. Εννοείται αυτό! Και τώρα που το καλοσκέφτομαι, το Blazing Angels πρέπει να είναι και το καλύτερο του είδους. Αυτό που περιμένω με σχετική αγωνία είναι το Blazing Angels:Secret missions. Θα είναι παρόμοιο, αλλά με υποτίθεται πειραματικά αεροπλάνα που δεν βγήκαν στην παραγωγή ποτέ. Αυτό μάλιστα, θα έχει κάποιο ενδιαφέρον.
pc_admin Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 περι ορεξεως τα εχουμε πει, αλλα αυτο το παιχνιδι suckz big time!Ειχα κατεβασει το δεμο του για 360 και ολα τα βρηκα οκ εκτος απο την καμερα παρακολουθησης του εχθρου.Οταν βλεπεις τον εχθρο σου στο hud ολα καλα,μολις ομως τον χασεις πρεπει να χρησιμοποιησεις αυτο το απαισιο συστημα παρακολουθησης που τσου δειχνει που ειναι ο αντιπαλος ενω εσυ συνεχιζεις να προχωρας προς την κατευθυνση που κοιτας.ΑΚΥΡΟ.Ολα τα παιχνιδια του ειδους (σχεδον) που εχω παιξει (Crimson skies, Secret weapons over normady k.a) οταν χανεις τον εχθρο βγαινει το κοκκινο βελακι στο αντιστοιχη πλευρα της οθονης (με την προυπποθεση οτι τον εχεις κανει lock βεβαια) και ετσι τον κυνηγας.Τεσπα, αυτη η επιλογη καταστρεφει το gameplay ολο. Τελικα το αγορασα το παιχνιδι γιατι οπως ειπα ειμαι πορωμενος με arcade shooters αλλα μετα απο την 5η πιστα το παρατησα,απλα δεν την παλεψα με αυτην την παλιοκαμερα. Και εγω στην αρχη δεν βρηκα βολικο το συστημα χειρισμου και το πληκτρο που βλεπεις τον εχθρο,το εγραψα και στην αρχη και χανομουν με αποτελεσμα να δυσκολευομαι στο χειρισμο του . Γιαυτο το ειχα παρατησει και εγω αλλα τωρα το εκτιμησα πραγματικα . Αν φτιαξεις τα κουμπια σωστα ,βασικα χρισιμοποιεις τα κουμπια δεξια αριστερα και την κινηση πανω-κατω την κανεις με το mouse ,θα δεις ποσο βολικο και απλα συτημα ελεγχου εχει , θελει καποια εξασκηση . Οταν το φτιαξεις θα γινεις ασος και σε χρονο dt εχεις καθαρισει μια ντουζινα απο αυτα, ενω θα εχεις τον απολυτο ελεγχο του αεροπλανου και ταυτοχρονα με το δεξι κλικ του mouse κανεις lock (αφου τον βλεπεις και τον ακολυθεις σε ολες τις μανουβρες)τον αντιπαλο και τον σκοτωνεις. Ειδικα αν βρεις το κολπα, απλα τον εντοπιζεις κοβεις λιγο ταχυτητα (με τον τροχο του mouse αυξανεις ή μειωνεις ταχυτητα)και αποκλειεται να γλυτωσει σε λιγα δευτερα ειναι νεκρος
pc_admin Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Χρονομετρησα τωρα σε single player mode (dogfights) που σου βγαζει 12 αντιπαλους καθε φορα και εκανα 4 περιπου λεπτα να τους καθαρισω. Το κολπα ειναι αυτο: πας με normal speed, αποφευγεις να τους αντιμετωπισεις φατσα, με δεξι κλικ εντοπιζεις τον στοχο ,με το πληκτο δεξια -αριστερα ακολουθεις με πατημενο παντα το δεξι κλικ για να τον εχεις "lock" και εσυ απλα ακουλουθεις μεχρι να τον δεις πιο κοντα κοβεις ταχυτητα (για να βρισκεσαι πισω του) και λογικα σε λιγα δευτερα ειναι νεκρος . Αν δεν τον σκοτωσεις στο χρονο αυτο φευγεις (πας δεξια ή αριστερα αυξανοντας ταχυτητα διαφορετικα γινεσαι ευκολος στοχος για τους αλλους
Voodooman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Γενικά πάντως δεν το λες ακριβώς παιχνίδι, πιο πολύ σαν άσκηση δεξιοτεχνίας μοιάζει. Βέβαια έχει και αρκετά extras, αρκετά modes, ε, μάλλον είναι το καλύτερο του είδους, αν και γενικά το είδος είναι κάπως ανούσιο. Έχω κολλήσει στην πίστα με το pearl Harbor, ¨οπου πρέπει μέσα σε 5 λεπτά να καθαρίσεις και εγώ δεν ξέρω πόσα ιαπωνικά αεροπλάνα. Καθάρισα καμμιά εικοσαριά και πάλι έχασα. Υπάρχουν τίποτα cheats που να ξεκλειδώνουν αεροπλάνα; Το μόνο που πραγματικά θέλω να πετάξω είναι το Me 262, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είναι το τελευταίο αεροπλάνο που μπορείς να ξεκλειδώσεις!
pc_admin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Εφαρμοσε αυτα που εγραψα και θα δεις πως θα τους βγαλεις ευκολα Cheat υπαρχει στο γνωστοτερο site που βαζει τα fixes και ξεκλειδωνει τα παντα ,δοκιμασε μετα στο single player modes to arcade που διαλεγεις οποιο αεροπλανο θελεις και πρεπει να σκοτωσεις 12 αεροπλανα καθε φορα σε 3 δοσεις ,θα σ αρεσει πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.