Προς το περιεχόμενο

Ποιό είναι το πραγματικό (καλοκαιρινό) όργανο του Σατανά;

Επισκέπτης

Ποιό είναι το πραγματικό όργανο του Σατανα;  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιό είναι το πραγματικό όργανο του Σατανα;

• Μύγες
      43
    • Κουνούπια
      106
    • Κατσαρίδες
      71
    • Άλλο (Αναφέρετε ποιο)
      16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτο που τραβάει τα κουνούπια είναι ο ιδρώτας μας ,ερώτηση ποιο σημείο του σώματος ιδρώνει περισσότερο όταν κάνει ζέστη;μα το κεφάλι φυσικά γιατί έχει τα μαλλιά γιαυτό από κει ξεκινά ο μάγκας την περιήγηση.

Εμ, μια μικρή επισήμανση: Είμαι φαλακρός με το κεφάλι (σχεδόν) μόνιμα ξυρισμένο. Η εξήγησή σου έχει λογική, αλλά εγώ δεν έχω μαλλιά! :-)

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμ, μια μικρή επισήμανση: Είμαι φαλακρός με το κεφάλι (σχεδόν) μόνιμα ξυρισμένο. Η εξήγησή σου έχει λογική, αλλά εγώ δεν έχω μαλλιά! :-)

To κουνούπι το ξέρει;:lol:

Δημοσ.

Κουνουπια--->Κιτρινος πυρετος...Αμα θυμαστε καποιοι απο δω...Τωρα δεν γνωριζω αμα καποιο απο τα αλλα μπορει να μεταφερει καποια αρρωστια....

Δημοσ.
Οι κατσαρίδες ειδικά κουβαλάνε ολόκληρο service pack.

Πάλι καλά που κράτησα το Trojan Remover που μου παρείχε ο Ε.Σ.:P

army03-5.jpg

One shot kill λεμε...

Δημοσ.

Νταξ αυτο κι αν ειναι διλλημα.

Δηλαδη, τι να πρωτοεπιλεξεις δεν ξερεις.

Τεσπα,ας προσπαθησω.Τελευταια θα εβαζα τα κουνουπια, σχετικα απαρατηρητα περνανε ακομα και τα καλοκαιρια...δε με τσιμπανε συχνα και ειδικα αν δε μενεις διπλα σε χωραφια,βοθρους, βαλτους, δε νομιζω να υπαρχει προβλημα :P

Μυγες.Εξαιρετικα σπαστικες, το απολυτο ζαλ@ρχιδο. Κοιμασαι το πρωι κι ετσι και υπαρχει μυγα μεσα....απλα δε κοιμασαι. Και αντε να πεις οτι καθεται στο σωμα σου παει στο διαολο, αλλα η φουτανα, σε τριγυριζει και παει και εγκαθισταται πανω στη μυτη, στο (κλειστο)ματι, στο αυτι, ακομα και στα ΧΕΙΛΗ εχει ερθει.Ουστ...

Πρωτη θεση ομως βαζω την κατσαριδα.Δε ξερω τι με πιανει οταν τις βλεπω...αμοκ πρεπει να λεγεται.Δηλαδη ρε φουστη μου, ειναι να απορεις.Δεν αηδιαζω και δε φοβαμαι σχεδον με τπτ, αλλα με την κατσαριδα ναι.

Εχω δει ολα τα Saw, ανεβηκα στο 4G στο Magic Park, βλεπω ανετα νεκροτομη χωρις να αηδιασω καθολου, μεχρι και αυτη την τσοντα(?) two cups and a girl με εβαλαν να δω(το τρεηλερ) και δεν συγκινηθηκα αλλα με το που βλεπω κατσαριδα τα "παιζω". Ουτε καν να την πατησω δε μπορω, διοτι αυτο το "κραααατς" που κανει, μου φερνει εμετο.

Ελεος.

Δημοσ.

Πάντα απορούσα γιατί σιχαίνεστε τις κατσαρίδες, είναι από τα πιο καλαίσθητα έντομα, σαν σπορ αμάξι είναι, λείες, χωρίς μέλη να εξέχουν, κτλ.

Και οι ίδιοι άνθρωποι που τις σιχαίνονται, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τρώνε αυτό.

Τι διάολο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Πάντα απορούσα γιατί σιχαίνεστε τις κατσαρίδες, είναι από τα πιο καλαίσθητα έντομα, σαν σπορ αμάξι είναι, λείες, χωρίς μέλη να εξέχουν, κτλ.

Και οι ίδιοι άνθρωποι που τις σιχαίνονται, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τρώνε αυτό.

Τι διάολο.

Κάποιος που τις σιχαίνεται και δεν τρώει κι αυτή την αηδία (ή οτιδήποτε άλλο "θαλασσινό") κερδίζει κάτι; :-)

Δημοσ.

Τις κατσαρίδες τις σιχαίνονται γιατί συνειδητοποιούν μέρα με την μέρα πως σε ένα πιθανό πυρηνικό ολοκαύτομα θα είναι οι μόνες που θα επιβιώσουν.

Κόμπλεξ κατωτερότητας με δυο λέξεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...