Προς το περιεχόμενο

Ποιό είναι το πραγματικό (καλοκαιρινό) όργανο του Σατανά;

Επισκέπτης

Ποιό είναι το πραγματικό όργανο του Σατανα;  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιό είναι το πραγματικό όργανο του Σατανα;

• Μύγες
      43
    • Κουνούπια
      106
    • Κατσαρίδες
      71
    • Άλλο (Αναφέρετε ποιο)
      16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
είναι το νέο είδος μύδρα! (μύγα + ύδρα)

Για του λόγου του αληθές κοιτάξτε τι συνάντησα πέρσι το καλοκαίρι....

zzzzzzoy9.th.jpg

Δημοσ.

Κάποιος κολασμένος πρέπει να μου έσβησε το μήνυμα. :D

(παρά ήταν μάλλον πολιτικό)

Άντε δεν πειράζει σας... συγχωρώ! :mrgreen:

Δημοσ.
Μπυρα...

Γαμω το

Το παλευω μια χαρα με την διαιτα σε ρυθμο λιμοκτονιας και μετα παμε μπιτς μπαρ και πινω 5 μπυρες.Σκατα.

ot εχω σελφ-μειντ διαιτα αυτοκτονιας ....χωρις πλακα θελω να τη δοκιμασω και σε σενα....εγω μεσα σε 6μηνες επεσα απο 117->89 ....στειλε μου πμ αν ενδιαφερεσαι...

Δημοσ.

Ασε εχω δικια μου, σε 1 μηνα απο 96->81, εφτασα 90 στον στρατο και ξανατρεχω το ιδιο προβλημα.Η μονη διαφορα ειναι το γαμημενο το αλκοολ το καλοκαιριου που με τρεναρει

Δημοσ.
nick[;1669750']Χμ' date=' αν οι κατσαριδες εμφανιζοταν τοσο συχνα οσο οι μυγες κ τα κουνουπια θα ηταν ενοχλητικο... πολυ πιο ενοχλητικο.

Παντως στην αθηνα γενικως δεν κυκλοφορουν πολλες μυγες πλεον. Κουνουπια γενικα ναι.

Με τα κουνουπια της εξοχης ειναι γενικα περιεργη η κατασταση (φανταζομαι να εισαι σε μια παραλια νυχτα και να σε εχουν φαει τα κουνουπια). Μια λυση ποναει-χερι κοβει χερι ειναι να πλακωθεις στις μπυρες οποτε δεν καταλαβαινεις χριστο. (Σε τσιμπανε κ μεθανε κιολας,ζαλιζονται κ την πεφτουν). Επισης κατι εχω ακουσει για εντομοαπωθητικα φυτα..[/quote']

Για τα κουνούπια το γεράνι είναι ότι το λιβάνι για το διάολο. Έχω ακούσει και για τον ευκάλυπτο αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει.

ΥΓ: Θεϊικό τόπικ

Δημοσ.

ούτε μύγες

ούτε κουνούπια

ούτε κατσαρίδες

οι γυναίκες είναι το πραγματικό (καλοκαιρινό) όργανο του Σατανά.

διαφωνεί κανείς?

Δημοσ.
ούτε μύγες

ούτε κουνούπια

ούτε κατσαρίδες

οι γυναίκες είναι το πραγματικό (καλοκαιρινό) όργανο του Σατανά.

διαφωνεί κανείς?

χαχαχαχαχαχαχαχ εισαι ΘΕΟΣ!

αχ παλιο μισοφορια...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Back on topic, shall we? 8)

Προσωπικά έχω μιά ιδιέταιρη (αμοιβαία) αντιπάθεια σε μέλισσες/σφήκες και τους συγγενείς τους (μπαμπούρια, σκούρκοι κλπ), σαρανταποδαρούσες, και γενικότερα οτιδήποτε πετάει (εκτός από τα τζιτζίκια) ή σέρνεται.

Ειλικρινά, αν ψοφήσουν όλα μαζί τώρα, θα πάθει κανείς τίποτα;

Πρίν λίγες μέρες μάλιστα, στη Μάνη, ήρθα αντιμέτωπος με μια σαρανταποδαρούσα, όχι την σπιτική, αλλά από όσο κατάλαβα του είδους cingulata ή gigantea. Περίπου 16cm η καταραμένη... πως στον διάβολο βρέθηκε εδώ δεν έχω ιδέα, είχα την εντύπωση πως το συγκεκριμένο είδος δεν υπάρχει στην Ελλάδα... θα ανεβάσω φωτό (μετά φόνου) για όποιον αντέξει.

Τραγικό. Ενώ ήδη έγραφα το post, διαολόστειλα μια ακόμα σπιτική αυτή τη φορά... γαμώ το κέρατό μου στο μάτι με έχουν βάλει; $#^%$^$

Δημοσ.

Ψεκασμό (όχι baygon-teza) έχεις κάνει ποτέ? Τα έντομα που σε ενοχλούν είναι τα πιο εύκολα στην αντιμετώπιση.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

μιας και σιγά σιγά πλησιάζει το καλοκαιράκι και το topic θα γίνει ξανά επίκαιρο, είπα να ρωτήσω κάτι: ξέρεις κανείς για ποιο λόγο τα κουνούπια αρέσκονται στο να βουΐζουν πάνω από το αυτί μου την ώρα που κοιμάμαι και να με ξυπνάνε; με άλλα λόγια, δεν μπορούν απλά να με τσιμπήσουν και να φύγουν ή δεν μπορούν να βουΐσουν πάνω από κάποιο άλλο σημείο το σώματός μου; Δεν φτάνει που μου πίνουν το αίμα, πρέπει αναγκαστικά να με ξυπνάνε κιόλας;

Δημοσ.
μιας και σιγά σιγά πλησιάζει το καλοκαιράκι και το topic θα γίνει ξανά επίκαιρο, είπα να ρωτήσω κάτι: ξέρεις κανείς για ποιο λόγο τα κουνούπια αρέσκονται στο να βουΐζουν πάνω από το αυτί μου την ώρα που κοιμάμαι και να με ξυπνάνε; με άλλα λόγια, δεν μπορούν απλά να με τσιμπήσουν και να φύγουν ή δεν μπορούν να βουΐσουν πάνω από κάποιο άλλο σημείο το σώματός μου; Δεν φτάνει που μου πίνουν το αίμα, πρέπει αναγκαστικά να με ξυπνάνε κιόλας;

Αυτο που τραβάει τα κουνούπια είναι ο ιδρώτας μας ,ερώτηση ποιο σημείο του σώματος ιδρώνει περισσότερο όταν κάνει ζέστη;μα το κεφάλι φυσικά γιατί έχει τα μαλλιά γιαυτό από κει ξεκινά ο μάγκας την περιήγηση.

Το όργανο του σατανά το καλοκαίρι για μένα είναι ο γείτονάς μου γιατί ποτίζει κάθε μέρα τα λουλούδια του και μου κάνει την αυλή λίμνη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...